- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.261
Hamilesin dır bende oldum test yaptım hamile cıktımben çok kötüyüm kasıklarım ağrıyor başım dönüyor ve midem bulanıyor 1 haftadır inşallah :)
Ne dmk canm bnm.. dualrmzdasnz hp.. rabbim kabl eer insallahda szde hamile olursnz ne gzl..ahhh keşke cano saol desteğin için hamişiimm
sendemi öyle diyosun bana herkes öyle dyoOgrenci ztn allahın ısı ne karıs mıyım ama nur topu gibi bir kızdır hıslerım yanılmıyosa)
saol canomNe dmk canm bnm.. dualrmzdasnz hp.. rabbim kabl eer insallahda szde hamile olursnz ne gzl..
Bılmem hıssım ole diyor benım ıcımde bebegı dusurecem his wardı dustu baj allahın ışısendemi öyle diyosun bana herkes öyle dyo
arkadaşlarda bana bi kaç ay içinde kalıcan kızın olur fln dyo ama kısmet işte kaderBılmem hıssım ole diyor benım ıcımde bebegı dusurecem his wardı dustu baj allahın ışı
Neden korkuyon baksana bebek ıyımıs her seyını bakmıs sorun yok demis sanaKizlar doktordan geliyorum doktor muayene etti hem alttan hem ustten kanama icin rahim agzina felan bakti pek sorun yok dedi istersen birkac gun yatiralim seni kontrol altinda tutalim dedi ben yok dedim. Evde yatip surekli dinlenicen dedi igne verdi simdi igneyi vuruldum acilde kalcam cok aciyo kalkamiyorum yaabebek iyi dedi evde yat surekli dedi haftya yine gidecem. Bebegim erkekmis bu arada kizlar kesin. Ama ben cok korkuyorum
inşallah ünkü çok istiyorum bakalımHamilesin dır bende oldum test yaptım hamile cıktım
Yanı biz soledık allah ne werır onu bılemeyız bakarsin erkek olur onu allah bılır biz fikir werdıkarkadaşlarda bana bi kaç ay içinde kalıcan kızın olur fln dyo ama kısmet işte kader
hayırlı olsun canım desene bir PRENS annesi oluyorsun Rabbim sağlıkla kucağına alKizlar doktordan geliyorum doktor muayene etti hem alttan hem ustten kanama icin rahim agzina felan bakti pek sorun yok dedi istersen birkac gun yatiralim seni kontrol altinda tutalim dedi ben yok dedim. Evde yatip surekli dinlenicen dedi igne verdi simdi igneyi vuruldum acilde kalcam cok aciyo kalkamiyorum yaabebek iyi dedi evde yat surekli dedi haftya yine gidecem. Bebegim erkekmis bu arada kizlar kesin. Ama ben cok korkuyorum
Dilerim yanılma ıns olesın dır gebelık testı yaptırdım ılkinşallah ünkü çok istiyorum bakalım
Dilerim yanılma ıns olesın dır gebelık testı yaptır ılk
Korkma o önlem amaclı vermştr igneyi faln. Bebek iyiyse sorn yoktr hdi oglusunu sag saglm kucagına almayı nasp etsin rabbim..Kizlar doktordan geliyorum doktor muayene etti hem alttan hem ustten kanama icin rahim agzina felan bakti pek sorun yok dedi istersen birkac gun yatiralim seni kontrol altinda tutalim dedi ben yok dedim. Evde yatip surekli dinlenicen dedi igne verdi simdi igneyi vuruldum acilde kalcam cok aciyo kalkamiyorum yaabebek iyi dedi evde yat surekli dedi haftya yine gidecem. Bebegim erkekmis bu arada kizlar kesin. Ama ben cok korkuyorum
Canim ya ne bileyim bu haftalarda kanmaya pek sicak bakmiyoruz dediNeden korkuyon baksana bebek ıyımıs her seyını bakmıs sorun yok demis sana
Canim insallah yaaKorkma o önlem amaclı vermştr igneyi faln. Bebek iyiyse sorn yoktr hdi oglusunu sag saglm kucagına almayı nasp etsin rabbim..
bakalım daha günüme var erken de yapmak istemiyorum ama eşim bile değişikliği fark ediyor kilo aldın diyor göbek falan oda bu göbek mi bebek mi diyor hatta:)Dilerim yanılma ıns olesın dır gebelık testı yaptırdım ılk
duuuuur hemen korkma 9 ay boyunca hastanede geçiren var serumlarla olur böyle şeyler yat dinlen stres yapma yeter canoKizlar doktordan geliyorum doktor muayene etti hem alttan hem ustten kanama icin rahim agzina felan bakti pek sorun yok dedi istersen birkac gun yatiralim seni kontrol altinda tutalim dedi ben yok dedim. Evde yatip surekli dinlenicen dedi igne verdi simdi igneyi vuruldum acilde kalcam cok aciyo kalkamiyorum yaabebek iyi dedi evde yat surekli dedi haftya yine gidecem. Bebegim erkekmis bu arada kizlar kesin. Ama ben cok korkuyorum
Doktor bana cok kizdi zaten yine sen cok stres yapiyorsun zarar vereceksin dedi bundan sonra stres ywpmak yok dedi. Surekli kontrole gidecem iste cnmduuuuur hemen korkma 9 ay boyunca hastanede geçiren var serumlarla olur böyle şeyler yat dinlen stres yapma yeter cano
Insallah canim yaa iste insan korkuyohayırlı olsun canım desene bir PRENS annesi oluyorsun Rabbim sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?