Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar doktordan geliyorum doktor muayene etti hem alttan hem ustten kanama icin rahim agzina felan bakti pek sorun yok dedi istersen birkac gun yatiralim seni kontrol altinda tutalim dedi ben yok dedim. Evde yatip surekli dinlenicen dedi igne verdi simdi igneyi vuruldum acilde kalcam cok aciyo kalkamiyorum yaa bebek iyi dedi evde yat surekli dedi haftya yine gidecem. Bebegim erkekmis bu arada kizlar kesin. Ama ben cok korkuyorum

Neden korkuyon baksana bebek ıyımıs her seyını bakmıs sorun yok demis sana

hayırlı olsun canım desene bir PRENS annesi oluyorsun Rabbim sağlıkla kucağına al

Korkma o önlem amaclı vermştr igneyi faln. Bebek iyiyse sorn yoktr hdi oglusunu sag saglm kucagına almayı nasp etsin rabbim..

duuuuur hemen korkma 9 ay boyunca hastanede geçiren var serumlarla olur böyle şeyler yat dinlen stres yapma yeter cano

duuuuur hemen korkma 9 ay boyunca hastanede geçiren var serumlarla olur böyle şeyler yat dinlen stres yapma yeter cano
Doktor bana cok kizdi zaten yine sen cok stres yapiyorsun zarar vereceksin dedi bundan sonra stres ywpmak yok dedi. Surekli kontrole gidecem iste cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…