Gebe kalamayanlar buraya.....

Doktor bana cok kizdi zaten yine sen cok stres yapiyorsun zarar vereceksin dedi bundan sonra stres ywpmak yok dedi. Surekli kontrole gidecem iste cnm
deseydin kızlarda çok kızıyo öğrendiğinden beri hep bi strestesin yaa artık yeter evde yat keyfine bak kolaymı ya içinde bi canlı var tabi bazı şeyler olacak yine şükür milletin hergünü hastanede geçiyo yaaa

AAhh insallah canim yaa. Ya canim doktor alttan bakti bisey olmaz dimi bebegime

Adet tarihime 3 gün var ,idrar testi yapsam silik de olsa çıkar mı sizce ??
Yapan var mı?
Karnım da ağrıyor bugün başldı hafif adet sancısı gibi hafif batma gibi.. Regl belirtisi mi gebelik mi kızlar ,bilen var mı

tesekkür ederim baktım canım ama kapıda ödeme yapmam lazım o yüzden eczanelere bakıyorum iki gündür her eczanede bulunmuyo
Cnm eczanelerde cok pahalı oluyo. Birinin kredi kartını kullan. Nakit olarak ona verirsin. Bi de medikal ürün satan yerlere bak istersen var mı bilmiyorum ama olabilir

Cnm eczanelerde cok pahalı oluyo. Birinin kredi kartını kullan. Nakit olarak ona verirsin. Bi de medikal ürün satan yerlere bak istersen var mı bilmiyorum ama olabilir
evet pahalı oldugunu bende duydum dogru söylüyosun en doğrusu öyle yapmak

1 hafta kala öğrenen bile oldu varsa çıkar elinde test varsa yap ama en doğru zaman sabah ilk idrarınla yap derim yada 3-4 saat sıvı tüketme öyle yap

canım bana sorarsan yapma inşallah hamilesindir ama eger değilsen boş yere umut kırılıyo ben yasadım çok istersen yap ama bana sorarsan yapma adetin gecikirse yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…