- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.281
deseydin kızlarda çok kızıyo öğrendiğinden beri hep bi strestesin yaa artık yeter evde yat keyfine bak kolaymı ya içinde bi canlı var tabi bazı şeyler olacak yine şükür milletin hergünü hastanede geçiyo yaaaDoktor bana cok kizdi zaten yine sen cok stres yapiyorsun zarar vereceksin dedi bundan sonra stres ywpmak yok dedi. Surekli kontrole gidecem iste cnm
bakalım daha günüme var erken de yapmak istemiyorum ama eşim bile değişikliği fark ediyor kilo aldın diyor göbek falan oda bu göbek mi bebek mi diyor hatta:)
tesekkür ederim baktım canım ama kapıda ödeme yapmam lazım o yüzden eczanelere bakıyorum iki gündür her eczanede bulunmuyoBen n11den almştm cnm bi bak istersen
Bısey olmaz cnm allahın ıznıyle dua et bısey olmaz saglikli kucagına ında olacak allahın izniyle rabbım sana bagislasinCanim ya ne bileyim bu haftalarda kanmaya pek sicak bakmiyoruz dedi
Canim insallah yaa
Ahh canim yaa artik yatacamdeseydin kızlarda çok kızıyo öğrendiğinden beri hep bi strestesin yaa artık yeter evde yat keyfine bak kolaymı ya içinde bi canlı var tabi bazı şeyler olacak yine şükür milletin hergünü hastanede geçiyo yaaa
AAhh insallah canim yaa. Ya canim doktor alttan bakti bisey olmaz dimi bebegimeYakışıklı geliyor desene canımöncelikle stresten artik uzaklasiyorsun ilk basta değer düşüktü falan diye yapiyordun ama artik stres yok. Oğlun seninle uzat ayakları uzan anne oğul oğlun seninle annesi stres yok artik
yanına al kumandayı suyu yiyeceği koy sehpaya yat ohhAhh canim yaa artik yatacam
Oyle yapiyorum canim artik mecburyanına al kumandayı suyu yiyeceği koy sehpaya yat ohh
AAhh insallah canim yaa. Ya canim doktor alttan bakti bisey olmaz dimi bebegime
Insallah canim yaaBisicik olmaz canım . sen sürekli yat dinlen. Stres yapma kitap oku film izle ama stresten uzak dur.
Tamam canooo hayrli geceler...tatli ruyalar....
Cnm eczanelerde cok pahalı oluyo. Birinin kredi kartını kullan. Nakit olarak ona verirsin. Bi de medikal ürün satan yerlere bak istersen var mı bilmiyorum ama olabilirtesekkür ederim baktım canım ama kapıda ödeme yapmam lazım o yüzden eczanelere bakıyorum iki gündür her eczanede bulunmuyo
evet pahalı oldugunu bende duydum dogru söylüyosun en doğrusu öyle yapmakCnm eczanelerde cok pahalı oluyo. Birinin kredi kartını kullan. Nakit olarak ona verirsin. Bi de medikal ürün satan yerlere bak istersen var mı bilmiyorum ama olabilir
1 hafta kala öğrenen bile oldu varsa çıkar elinde test varsa yap ama en doğru zaman sabah ilk idrarınla yap derim yada 3-4 saat sıvı tüketme öyle yapAdet tarihime 3 gün var ,idrar testi yapsam silik de olsa çıkar mı sizce ??
Yapan var mı?
Karnım da ağrıyor bugün başldı hafif adet sancısı gibi hafif batma gibi.. Regl belirtisi mi gebelik mi kızlar ,bilen var mı
canım bana sorarsan yapma inşallah hamilesindir ama eger değilsen boş yere umut kırılıyo ben yasadım çok istersen yap ama bana sorarsan yapma adetin gecikirse yapAdet tarihime 3 gün var ,idrar testi yapsam silik de olsa çıkar mı sizce ??
Yapan var mı?
Karnım da ağrıyor bugün başldı hafif adet sancısı gibi hafif batma gibi.. Regl belirtisi mi gebelik mi kızlar ,bilen var mı
Ttlm hayrlı uğurlu olsun. Hiç sıkma canını ttlm. İsim düşünmeye başla bence. Ne düşünüyosunAhh canim yaa artik yatacam
ayyy yerim onu bennnnn iki tane oğluşumuz oldu nur topu gibiiiiiOğluş geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?