- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.301
Mansallah oglan bollugu var kız topikte.. gözn aydn canım rabbim sag saglm kucagna almayı nasp etsn..Oğluş geliyo
Oğluş geliyo
Maşallah ttlım darısı kucağa almaya :)Oğluş geliyo
Anaaa goruyomusun tahminim tutmadi...alper beni yaniltti ahhh...Oğluş geliyo
bi oglandatm26 dan geliomş bde :)))
kızlarrrr pipiliii geliyooooooooo :))))))))))))
Aah cano liseden sonra yaptirdim ama cok problem oldu pismanim her guzel kupeyi imitasyonda olsa takmasaydim diye...simdi ayni yeri deldirsm aciyacak...solu deldireyim ben en iyisi cok hosuma gdiyo evet sonucta bi esim goruyo!...bnm de iki taraftada iki tane var teee lisede deldirmiştim sahte takamıyorum alerji var önceleri sadece gümüş takabiliyodum altın bile takamıyodum ama böyle olmaz alışması lazım altınada dedm daha bu yaz zar zor alıştı şimdi altın ve gümüş takılıda zaten kimse görmüyor eşimden başka
Anaaaa hic mi kiz yok yaaa!...@umutbitmez senin kiz oluyomus bideekızlarrrr pipiliii geliyooooooooo :))))))))))))
Üçüncü oluş geliyooo maşallah
aynen bnm de bi eşim görüyo ama alerji olması pahalıya patlıyo hep gümüş yada altın istiyo kerata o da biliyo kaliteyiAah cano liseden sonra yaptirdim ama cok problem oldu pismanim her guzel kupeyi imitasyonda olsa takmasaydim diye...simdi ayni yeri deldirsm aciyacak...solu deldireyim ben en iyisi cok hosuma gdiyo evet sonucta bi esim goruyo!...
Napiyodu kereta??Evet canim insallah gorucem. Soylememmi teyzesi, senin yerinede severim tatlim benim
oyyyy oooo pipiyiii varya babası sevsin kızzzz anaaaam oğlanlar bastı kaçılın kızlarrrrrkızlarrrr pipiliii geliyooooooooo :))))))))))))
Ya takarim altin yeterki aynisi olmasin onda da!...aynen bnm de bi eşim görüyo ama alerji olması pahalıya patlıyo hep gümüş yada altın istiyo kerata o da biliyo kaliteyi
Anaaaa hic mi kiz yok yaaa!...@umutbitmez senin kiz oluyomus bidee
evet kuzumm şuan ağlıyorum doktorun yanındada ağladım annemiz sulu dedi napayım ama
oyyyy oooo pipiyiii varya babası sevsin kızzzz anaaaam oğlanlar bastı kaçılın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?