- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.321
Masssaalllahhh yavrulara ve annelerineRabbim bize de yasat bu gunleri hayrla saglikla insalllahhh
bana herkes senin olursa kız diyo ama olsa biii yaaa ayy bide gerçekten olurmuş ve tek kız bnm ki olurmuz umutbitmezinkide erkek olurmuş ayyy kızım oğlanlar arasında kalır yaa babası kıskanırAnaaaa hic mi kiz yok yaaa!...@umutbitmez senin kiz oluyomus bidee
Oyy kuzum benim ya hormonlar tavan yapmış senin
Su calisma gunlerinde hayrli saglikli evlat ver Allahimmm
İNŞALLAH cano sağlıklı olsunda yaa bi olsaydı keşke dua ettbabası çok sevcek onu kalbi durcak zannettim duyunca doktordan korktum valla :)))allah sizlere kız versin yarabbimmmmm:))
Su calisma gunlerinde hayrli saglikli evlat ver Allahimmm
Banada diyolar senin ilk evladin kiz olucak diye!...saglikla hayrla gelsinde yavrum...anasiyla babasinin kara kizi olurbana herkes senin olursa kız diyo ama olsa biii yaaa ayy bide gerçekten olurmuş ve tek kız bnm ki olurmuz umutbitmezinkide erkek olurmuş ayyy kızım oğlanlar arasında kalır yaa babası kıskanır
hormonlarım çok değişti canım hemencik ağlıyorummm
Sen aglama kizzzz gull...ben agliiimben daha çok ağlıcam şimdi vallahi bak su yaradan sizlerede versin hemennnn
Benim için fark olmicak desene ben normalde de çok sulu gözüm. Hayirlisiyla kucağına da alırsın inşallah canım benim
İNŞALLAH cano sağlıklı olsunda yaa bi olsaydı keşke dua ett
Benim için fark olmicak desene ben normalde de çok sulu gözüm. Hayirlisiyla kucağına da alırsın inşallah canım benim
sende ağlama kuzummmmSen aglama kizzzz gull...ben agliiim
Cnm idrarda genelde cıkıyo ama gelmezse mutlaka kana gitselam arkadaşlar............ benimde 7 yıldır hiç gebeliğim olmadı....... inşallah bu ay olur. çatlatma iğnesi oldum bugün 17. günüm hala adet olmadım.. adetim 1 gün geçti. dün test yaptım fakat çıkmadı. ama hala umutluyum... belki yarın kan testi yaptırcam inşallah hayırlısı olsun
Canim ben muhammet talha dusunuyirum bakalm hayirlisiylaTtlm hayrlı uğurlu olsun. Hiç sıkma canını ttlm. İsim düşünmeye başla bence. Ne düşünüyosun
Bende tuttu cin takvimi ben oncedende bakmistimYa saçma olcak amabebeem B Benbirlaydii şu cin takviminden bi baksanıza oraya göre cinsiyeti ne görünüyo. Herkes ısrarla doğru olduğunu söylüyo ama bana sacma geliyo. Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kızıma iki damat adayı huhuuu olmayan kızıma
hadi yaaao
Cnm idrarda genelde cıkıyo ama gelmezse mutlaka kana git
Patlak gözlü teyzesi aynı babası :) sende kız yap da kaynana olayim :))ayyy yerim onu bennnnn iki tane oğluşumuz oldu nur topu gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?