- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.341
Adiyla yaşasn insallah güzel isim cnmCanim ben muhammet talha dusunuyirum bakalm hayirlisiyla
Amin kuzuumm birsey demedi bu doktor böbreğe bende onemsemiyorum artık :)Mansallah oglan bollugu var kız topikte.. gözn aydn canım rabbim sag saglm kucagna almayı nasp etsn..
Canim valla oglum cok hareketlidi elini ayaklarini salliyordu doktorum diyoki senin bu bebek hep boyle yine diyorum yaramaz olacak dedi :)) cok guzel bisey ya cnm ama su an kalcam cok agriyoNapiyodu kereta??
Insallah bitqnem darisi basina insallah :))Adiyla yaşasn insallah güzel isim cnm
İnsallah cnm insallah vardr. Ama na git bazen testler eski olunca yanlş gösterebiliyo. Hayırlısı ne ise o olsunhadi yaaabencede olsa idrarda çıkardı.... adetim geç gelcek galba.... oof off.......... allah bilir tabi inşallah vardır bi bebiş
İlginç yaBende tuttu cin takvimi ben oncedende bakmistim
Amin ttlm insallahInsallah bitqnem darisi basina insallah :))
Aklima hemen sen geldin zaten :)) önden abiler dedi defneye bekle dedi galibaOglus geliyor defne sırasını bekliyorsayfanın ikinci oglusu geliyor hayirlisiyla
Amiiiin :) tez zamanda kardeşler gelsin inşallahMaşallah ttlım darısı kucağa almaya :)
Vayyy oğluma asker arkadaşıkızlarrrr pipiliii geliyooooooooo :))))))))))))
Kiz ilk defa kelimeleri toparlayamadim sacmaladim durdum salak oldum ben resmen :)evet kuzumm şuan ağlıyorum doktorun yanındada ağladım annemiz sulu dedi napayım ama
Vayyy oğluma asker arkadaşınapiyo oglumun devresi
Kiz ilk defa kelimeleri toparlayamadim sacmaladim durdum salak oldum ben resmen :)
Sen yap biz bekleriz kuzum daha okulu askerliği var yavrumunYa saçma olcak amabebeem B Benbirlaydii şu cin takviminden bi baksanıza oraya göre cinsiyeti ne görünüyo. Herkes ısrarla doğru olduğunu söylüyo ama bana sacma geliyo. Tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kızıma iki damat adayı huhuuu olmayan kızıma
Amiinnn :) görebildin mi bu sefer yüzünü falayallah asker olcakları zamanını da göstersin
Canim valla oglum cok hareketlidi elini ayaklarini salliyordu doktorum diyoki senin bu bebek hep boyle yine diyorum yaramaz olacak dedi :)) cok guzel bisey ya cnm ama su an kalcam cok agriyo
Biz dönerken yürüme döndük ilkokul cocuklarini 23 nisanda el ele tutustururlar ya saf saf yürürler öyle yürüdük beraber eve kadarben hala şoktayım eşim arıyo biz yanlış duymadık demi dıye :)))
Amiinnn :) görebildin mi bu sefer yüzünü falay
Biz dönerken yürüme döndük ilkokul cocuklarini 23 nisanda el ele tutustururlar ya saf saf yürürler öyle yürüdük beraber eve kadarikimiz de inanamiyoruz hala ki
Benimki büyümüş teyzesi hemen dönmeye calisti doktor birakmadi :)) gözleri açıktı utrasona sinirli gibi bakti güldüm tutamadim kendimi artık :))ayy görmem mi baya büyümüş bu sefer hareketlıydı ama gecen aya göre.. çikolata işe yaradı seninki nasıl seninki daha büyüktür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?