- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.361
Bi ilk öğrendiğimde bu haldeydim bi de şimdibu şok bi haliyle gitmez bizden artık
Canim bende kanama olmustu ya gecen gun kahverengi lekelenme onun icin yatiralim dedi birkac gun kontrol altinda tutalim dedi ben yok evde dinlenicem dedim. Igne verdi onu vuruldum kalcadan aciyo kalcamcanım geçmişi hızlı okudum bişey anlamadım pek ne oldu doktor ne dedi ?
Benimki büyümüş teyzesi hemen dönmeye calisti doktor birakmadi :)) gözleri açıktı utrasona sinirli gibi bakti güldüm tutamadim kendimi artık :))
Kurban olurm ya mansallah :)) pipiler 3oldukızlarrrr pipiliii geliyooooooooo :))))))))))))
Bi ilk öğrendiğimde bu haldeydim bi de şimdi
Bse olsaydı derdi doktr cnm dmkki yk bse snde önemseme tbi :)Amin kuzuumm birsey demedi bu doktor böbreğe bende onemsemiyorum artık :)
Canim bende kanama olmustu ya gecen gun kahverengi lekelenme onun icin yatiralim dedi birkac gun kontrol altinda tutalim dedi ben yok evde dinlenicem dedim. Igne verdi onu vuruldum kalcadan aciyo kalcam
Kurban olurm ya mansallah :)) pipiler 3oldu
Bzm soyda kız bollugu var hayatm :)) tbi yne Allah bilrde bnm içimede oglanmş gbi doguo babmda anneme diomş ki önceknde içine kız dogmştu ve önceki yavrm kzdı. Bunada erkek diomş babam :) saglıklı olsnlrda canm ya pipi yda pempüş faretkmzseninkide belli olsun bide belkide 4lü olcak kızzzzz:)))))
Yok canim cok sukur dinlenmem lazim hepbaşka bişey yok demi geçmiş olsun canım
Bzm soyda kız bollugu var hayatm :)) tbi yne Allah bilrde bnm içimede oglanmş gbi doguo babmda anneme diomş ki önceknde içine kız dogmştu ve önceki yavrm kzdı. Bunada erkek diomş babam :) saglıklı olsnlrda canm ya pipi yda pempüş faretkmz
benimkininde yüzü dönüktü bize doğru hemen göstermedi ama sonra gösterdi aha pipisin buldum diyo doktor :)
Benim bi kız bi erkek diyodu ya onu bi tutturamadim :))senin çin takvimi tutmadı demi :)
Oyy masallah yaa oglanlar cok :))babamla kayınpederimde erkek dediler hep rüyasını görmüşler doğru cıktı hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda:)
Bu doktor çok da sorun olarak gormedi demek aman icim rahatladi beBse olsaydı derdi doktr cnm dmkki yk bse snde önemseme tbi :)
Yok canim cok sukur dinlenmem lazim hep
o da iyiymis bizimkinin gözler açıktı bi an patlatti gozleri ultrasona tipim benim ya
Benim bi kız bi erkek diyodu ya onu bi tutturamadim :))
Oyy masallah yaa oglanlar cok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?