Gebe kalamayanlar buraya.....

Zaten takmaya yer arıyoruz aynen ya bi alsak kucagimiza inşallah ohh
Suanda bn öleym ck korkuom bse olck die artk ultrasona ble.grmk istemiorm doktr gözlerni kıspta bakıo ya tmm diorm bse dick snra baslıo crl bilmem ne fln die ama o zmna kdr korkudn ölüorm

Suanda bn öleym ck korkuom bse olck die artk ultrasona ble.grmk istemiorm doktr gözlerni kıspta bakıo ya tmm diorm bse dick snra baslıo crl bilmem ne fln die ama o zmna kdr korkudn ölüorm
Ayyy ayni ben... bi onceki gidişimde gözlerimi kapattım bi ara bakmadim ne ultrasona ne doktora. Yüzüm nasıl yanıyor ama ateş çıkıyor sanki. Bugün yattim baktim hemen bakamayacak fırladım kalktim hemen birsey mi oldu dedi dedim sirtim agridi da az halbuki yerimde duramıyorum korkudan

Senin bebis firlama ki benim oğluş edepli
Oyy ben yerim yaa onlari kiz ne kadar guzelbir duygu bu :)) ama benim doktor bugun beni alttan muayene etti yaa cok kötü oldum once vajinal usg sonra parmagiyla cok tuhaf yaa çığlık attim resmen ilk defa alttan elle muayene oldum nasil berbat bisey yaa

Ay evet alttan ici giciklaniyor insanin bir daha inşallah te dogumdan önce bakarlar ya çatı genisligine falan

Ck korkuorm ya diorm ki Allah korusn ya bebegmn kalbi durarsa ya gttgmde doktr bna öle derse naparm bn diorm aklmdan neler gecio pskolojm ck bozldu önceknde öle deildm hayal kurmk ble istemiorm bdeadet tarihime göre 2hfta geridn gelio bde doktr 2hfta önce kalp atısı yoktu riskn vardı dedi ya o gunden snra ck pskolojm bozldu

Ay evet alttan ici giciklaniyor insanin bir daha inşallah te dogumdan önce bakarlar ya çatı genisligine falan
Ahh canim sorma nasil tuhaf bisey sagolsun doktorum cok nazik davrandı ama yinede elde degilki utanmamak bakalim yaa son aylarda nasil dayanicaz

kızlar napıosunuz...bal tarcın corekotu kuru yapıcam...yapanlar warmı aranızda bılgılendırın benı lutfeeeeeeeennnnnn...suan gunde bırkere sogan kuru ıcıorum gece yatmadan

Düşünme cok kuzum o arayi kapatıyorlar sonradan bende ilkinde böyle degildim ne bu kadar herseye üzülüyor ne bu kadar sevincini yaşıyordum galiba annelik böyle bir şey. Ilkinde acemiliğe denk geldi sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…