- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.381
Bnmde gecn aksm ruyama grdi ne alakaysa doktr kan tahliline bakark :))) oglana benzio kesn bse diemem ama ogln sanırm dedibabamla kayınpederimde erkek dediler hep rüyasını görmüşler doğru cıktı hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda:)
Bnmde gecn aksm ruyama grdi ne alakaysa doktr kan tahliline bakark :))) oglana benzio kesn bse diemem ama ogln sanırm dedi
Ya bz kadınlr böleyz işte ay söle olrmki böle olrmki ömrümzü yiyiorz.bosuna :)Bu doktor çok da sorun olarak gormedi demek aman icim rahatladi be
Zaten takmaya yer arıyoruz aynen ya bi alsak kucagimiza inşallah ohhYa bz kadınlr böleyz işte ay söle olrmki böle olrmki ömrümzü yiyiorz.bosuna :)
Suanda bn öleym ck korkuom bse olck die artk ultrasona ble.grmk istemiorm doktr gözlerni kıspta bakıo ya tmm diorm bse dick snra baslıo crl bilmem ne fln die ama o zmna kdr korkudn ölüormZaten takmaya yer arıyoruz aynen ya bi alsak kucagimiza inşallah ohh
Ayyy ayni ben... bi onceki gidişimde gözlerimi kapattım bi ara bakmadim ne ultrasona ne doktora. Yüzüm nasıl yanıyor ama ateş çıkıyor sanki. Bugün yattim baktim hemen bakamayacak fırladım kalktim hemen birsey mi oldu dedi dedim sirtim agridi da az halbuki yerimde duramıyorum korkudanSuanda bn öleym ck korkuom bse olck die artk ultrasona ble.grmk istemiorm doktr gözlerni kıspta bakıo ya tmm diorm bse dick snra baslıo crl bilmem ne fln die ama o zmna kdr korkudn ölüorm
Bugün burayı pipililer bastiOkuyamadim sayfalari ne cok ....geldim isten eve yemek tv
Ama en once benimkisi gosterdi kendini daha 11+4 ken bebisim hemen gosteriverdi kendini
Senin bebis firlama kiAma en once benimkisi gosterdi kendini daha 11+4 ken bebisim hemen gosteriverdi kendinicanim saka bi yana diyorlar ya bu sene erkek senesi oyleymis sahiden
Oyy ben yerim yaa onlari kiz ne kadar guzelbir duygu bu :)) ama benim doktor bugun beni alttan muayene etti yaa cok kötü oldum once vajinal usg sonra parmagiyla cok tuhaf yaa çığlık attim resmenSenin bebis firlama kibenim oğluş edepli
Ay evet alttan ici giciklaniyor insaninOyy ben yerim yaa onlari kiz ne kadar guzelbir duygu bu :)) ama benim doktor bugun beni alttan muayene etti yaa cok kötü oldum once vajinal usg sonra parmagiyla cok tuhaf yaa çığlık attim resmenilk defa alttan elle muayene oldum nasil berbat bisey yaa
Ck korkuorm ya diorm ki Allah korusn ya bebegmn kalbi durarsa ya gttgmde doktr bna öle derse naparm bn diorm aklmdan neler gecioAyyy ayni ben... bi onceki gidişimde gözlerimi kapattım bi ara bakmadim ne ultrasona ne doktora. Yüzüm nasıl yanıyor ama ateş çıkıyor sanki. Bugün yattim baktim hemen bakamayacak fırladım kalktim hemen birsey mi oldu dedi dedim sirtim agridi da az halbuki yerimde duramıyorum korkudan
Ahh canim sorma nasil tuhaf bisey sagolsun doktorum cok nazik davrandı ama yinede elde degilki utanmamakAy evet alttan ici giciklaniyor insaninbir daha inşallah te dogumdan önce bakarlar ya çatı genisligine falan
Ovi mi bu?Bakarmisiniz
Düşünme cok kuzum o arayi kapatıyorlar sonradan bende ilkinde böyle degildim ne bu kadar herseye üzülüyor ne bu kadar sevincini yaşıyordum galiba annelik böyle bir şey. Ilkinde acemiliğe denk geldi sanırım..Ck korkuorm ya diorm ki Allah korusn ya bebegmn kalbi durarsa ya gttgmde doktr bna öle derse naparm bn diorm aklmdan neler geciopskolojm ck bozldu önceknde öle deildm hayal kurmk ble istemiorm bdeadet tarihime göre 2hfta geridn gelio bde doktr 2hfta önce kalp atısı yoktu riskn vardı dedi ya o gunden snra ck pskolojm bozldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?