- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.401
EvetOvi mi bu?
Canim senin yumrtlamana 1 hafta var...
Düşünme cok kuzum o arayi kapatıyorlar sonradan bende ilkinde böyle degildim ne bu kadar herseye üzülüyor ne bu kadar sevincini yaşıyordum galiba annelik böyle bir şey. Ilkinde acemiliğe denk geldi sanırım..
Canim bu testin her iki cizgiside silik neden boyle ki? Sen sivi alimini kestin mi kullanmadan 3 saat once ? Idrarini tutup mu yaptin?Bakarmisiniz
Kac gunde 1 oluyosun?
11.gun bugunCanim senin yumrtlamana 1 hafta var...
Bebis için katlancak kuzum... munnak parmakliya deger kiAhh canim sorma nasil tuhaf bisey sagolsun doktorum cok nazik davrandı ama yinede elde degilki utanmamakbakalim yaa son aylarda nasil dayanicaz
Canim niye kendini bu kadar bunaltiysun bebisi de uzuyosun bak!...hersey iyi olucak bak yine malum persembe ..vadi var..izle de moralin yerine gelsin...esime diyorum polatin masallah dedi 2 gun yasamiyo simdi de leyla oluyo diyorum guluyoCk korkuorm ya diorm ki Allah korusn ya bebegmn kalbi durarsa ya gttgmde doktr bna öle derse naparm bn diorm aklmdan neler geciopskolojm ck bozldu önceknde öle deildm hayal kurmk ble istemiorm bdeadet tarihime göre 2hfta geridn gelio bde doktr 2hfta önce kalp atısı yoktu riskn vardı dedi ya o gunden snra ck pskolojm bozldu
Tabiki deger be tatlimBebis için katlancak kuzum... munnak parmakliya deger ki
Kqc gunde 1 adet oluyon? Bugun tam olarak adetin biteli kacinci gun peki?29 gun.canim sivi alımıni kestim .ama idrarimi tutmadim
Canim senin adetinin 15.gun yumurtlaman adetin 10.gunu baslasan daha anlasilir olur yani en duzenli o zaman baslanir...ayricada idrara sksman lazim...3 4 saat sivi almayip...o yuzden bu test silik olmus...yarin sabah ilk degil 2.idrarinla tekrar dene saat 11 gibi?29 gun.canim sivi alımıni kestim .ama idrarimi tutmadim
Tabiki deger be tatlim
Gitti gidiyordan siparis et cuma gunu gelir muhakkakBen bir koli alayim bu testen(
Bugun 11.gun ayin 20sinde olmustum regliCanim senin adetinin 15.gun yumurtlaman adetin 10.gunu baslasan daha anlasilir olur yani en duzenli o zaman baslanir...ayricada idrara sksman lazim...3 4 saat sivi almayip...o yuzden bu test silik olmus...yarin sabah ilk degil 2.idrarinla tekrar dene saat 11 gibi?
Yatin cumaydi dimi:))pazartesi gelir galiba???Gitti gidiyordan siparis et cuma gunu gelir muhakkak
Napim tatlım bugün cinsiyeti ogrendik az şaşkınim :)) benim esimde sayi düşük çıktı doktor aşılama dedi klomene basladim iki yumurta oldu sonra esimin doktoru normal deneyin dedi vazgectik asilamadan o ara eşime keçiboynuzu pekmezi kürü yaptim sayisi yükseldi şükür iki haftada Sonra o Iki yumurtanin biri kist biri bebek oldu Iste :))bebem napıosun sen nasıl hamıle kaldın kuzum kıst weya pko warmıydı kür falan yabtınmı
Canim ben sogan kuru yaptım hamile kalmadan 1 ay öncepembe kıs sende hamılesın ne guselll...nasıl kaldın bı kur falan yabtınmı
Bende 1hafta sandimYatin cumaydi dimi:))pazartesi gelir galiba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?