Gebe kalamayanlar buraya.....

bebem napıosun sen nasıl hamıle kaldın kuzum kıst weya pko warmıydı kür falan yabtınmı

Canim niye kendini bu kadar bunaltiysun bebisi de uzuyosun bak!...hersey iyi olucak bak yine malum persembe ..vadi var..izle de moralin yerine gelsin...esime diyorum polatin masallah dedi 2 gun yasamiyo simdi de leyla oluyo diyorum guluyoo bi kenara calismamizi da etkiliyo yahuuu

29 gun.canim sivi alımıni kestim .ama idrarimi tutmadim
Canim senin adetinin 15.gun yumurtlaman adetin 10.gunu baslasan daha anlasilir olur yani en duzenli o zaman baslanir...ayricada idrara sksman lazim...3 4 saat sivi almayip...o yuzden bu test silik olmus...yarin sabah ilk degil 2.idrarinla tekrar dene saat 11 gibi?

Bugun 11.gun ayin 20sinde olmustum regli
gun dogru sanirsam
sabah tekrar deniyim

bebem napıosun sen nasıl hamıle kaldın kuzum kıst weya pko warmıydı kür falan yabtınmı
Napim tatlım bugün cinsiyeti ogrendik az şaşkınim :)) benim esimde sayi düşük çıktı doktor aşılama dedi klomene basladim iki yumurta oldu sonra esimin doktoru normal deneyin dedi vazgectik asilamadan o ara eşime keçiboynuzu pekmezi kürü yaptim sayisi yükseldi şükür iki haftada Sonra o Iki yumurtanin biri kist biri bebek oldu Iste :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…