- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.421
13.gununden itibaren koyulasmaya baslar...Bugun 11.gun ayin 20sinde olmustum regli
gun dogru sanirsam
sabah tekrar deniyim
Yok 3 is gununde geliyoBende 1hafta sandim
Aynen aynen.. korku namına zerre bse yoktu korkuln üş hayrlı olr derlr insallah öle olrda bundada ck korkuorm artk delrmk üzereym yani kafmdan neler gecio doktrlk oldm o derece artk sıkntıdan vucudmda sırtmda.fln sivilce gbi bseler cktı sivilcede deil içide bos sıkntıdn oluo hp enseme dgru vr cn bunalmdaym öle.böle deilDüşünme cok kuzum o arayi kapatıyorlar sonradan bende ilkinde böyle degildim ne bu kadar herseye üzülüyor ne bu kadar sevincini yaşıyordum galiba annelik böyle bir şey. Ilkinde acemiliğe denk geldi sanırım..
Napim tatlım bugün cinsiyeti ogrendik az şaşkınim :)) benim esimde sayi düşük çıktı doktor aşılama dedi klomene basladim iki yumurta oldu sonra esimin doktoru normal deneyin dedi vazgectik asilamadan o ara eşime keçiboynuzu pekmezi kürü yaptim sayisi yükseldi şükür iki haftada Sonra o Iki yumurtanin biri kist biri bebek oldu Iste :))
Canim ben sogan kuru yaptım hamile kalmadan 1 ay önce
Canim bende adet duzensizligi kist vs yoktu hicbiiri. Ben hamile kalmak için yapmistim. 1 kez yaptim 15 gun boyunca kullandimbırkere mı yabtın cnm onu?yanı sadece onbes gunmu ıctın nası ıctın gunde ıkı defamı?sende kıst falanmı wardı yoksa adetınmı duzensızdı?
ah polat ayrı bi dertCanim niye kendini bu kadar bunaltiysun bebisi de uzuyosun bak!...hersey iyi olucak bak yine malum persembe ..vadi var..izle de moralin yerine gelsin...esime diyorum polatin masallah dedi 2 gun yasamiyo simdi de leyla oluyo diyorum guluyoo bi kenara calismamizi da etkiliyo yahuuu
Benim ilk zaman seninki kadarken ensemde kasinti oluyordu basimda yaralar cikmisti sonra sonra rahatlamaya başlayınca geçtiAynen aynen.. korku namına zerre bse yoktu korkuln üş hayrlı olr derlr insallah öle olrda bundada ck korkuorm artk delrmk üzereym yani kafmdan neler gecio doktrlk oldm o derece artk sıkntıdan vucudmda sırtmda.fln sivilce gbi bseler cktı sivilcede deil içide bos sıkntıdn oluo hp enseme dgru vr cn bunalmdaym öle.böle deil
Himmm anladim canim ozaman sabah 3.idrarla tekrar be sivi almicamEki Görüntüle 1513498
Bak hale bu koyulukta olucak ikisi de....bunu 16.gun yaptim 15.gun yapsaydim da koyu cikardi ama bu kadar degil...
Aynen basmdada var elime gelioBenim ilk zaman seninki kadarken ensemde kasinti oluyordu basimda yaralar cikmisti sonra sonra rahatlamaya başlayınca geçti
Klomen ve kurle :) erkek olacak inşallah :))aaaa erkekmı kızmı tatlım???klomenle kaldın yanı olemı?
Ay ya benimki gibi olmuşAynen basmdada var elime gelio
Bak bu da bu gunku testimHimmm anladim canim ozaman sabah 3.idrarla tekrar be sivi almicam
Leylaya normal hayatta destek mektupalri geliyomus...bizim millet degil mi ki cakira giyabi cenaze namazi kilan!...al iste...bitmiyo arkadas...ah polat ayrı bi dertadamın facede ftgrfnı yayınlamşr 4tane ilk basladgı gnden smdiki halini bi görsn filme ilk basladgı zmn dha tuyu bitmems yetm gbymş
Peki ne kadar deneme tamamen siliklesene kadarmiBak bu da bu gunku testimEki Görüntüle 1513503
Hıckıra hıckıra agladm bi güzl smdiAy ya benimki gibi olmuş
Klomen ve kurle :) erkek olacak inşallah :))
Tövbe yarabbim milletce ne kdr etkileniorz esmde dioki cakırı filmde vuran adamı nrml haytta dövmşlr adamn yuzunu gözünü morartmslr dioLeylaya normal hayatta destek mektupalri geliyomus...bizim millet degil mi ki cakira giyabi cenaze namazi kilan!...al iste...bitmiyo arkadas...
Bilmiyorumki canim...yumurtlama gecti ama ben yinrde degerlndiricem adete kadar gun asiri...benim her an yumrtam oluyo cunku!...Peki ne kadar deneme tamamen siliklesene kadarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?