Gebe kalamayanlar buraya.....

Aynen aynen.. korku namına zerre bse yoktu korkuln üş hayrlı olr derlr insallah öle olrda bundada ck korkuorm artk delrmk üzereym yani kafmdan neler gecio doktrlk oldm o derece artk sıkntıdan vucudmda sırtmda.fln sivilce gbi bseler cktı sivilcede deil içide bos sıkntıdn oluo hp enseme dgru vr cn bunalmdaym öle.böle deil

aaaa erkekmı kızmı tatlım???klomenle kaldın yanı olemı?

bırkere mı yabtın cnm onu?yanı sadece onbes gunmu ıctın nası ıctın gunde ıkı defamı?sende kıst falanmı wardı yoksa adetınmı duzensızdı?
Canim bende adet duzensizligi kist vs yoktu hicbiiri. Ben hamile kalmak için yapmistim. 1 kez yaptim 15 gun boyunca kullandim

ah polat ayrı bi dertadamın facede ftgrfnı yayınlamşr 4tane ilk basladgı gnden smdiki halini bi görsn filme ilk basladgı zmn dha tuyu bitmems yetm gbymş

Benim ilk zaman seninki kadarken ensemde kasinti oluyordu basimda yaralar cikmisti sonra sonra rahatlamaya başlayınca geçti

ah polat ayrı bi dertadamın facede ftgrfnı yayınlamşr 4tane ilk basladgı gnden smdiki halini bi görsn filme ilk basladgı zmn dha tuyu bitmems yetm gbymş
Leylaya normal hayatta destek mektupalri geliyomus...bizim millet degil mi ki cakira giyabi cenaze namazi kilan!...al iste...bitmiyo arkadas...

Leylaya normal hayatta destek mektupalri geliyomus...bizim millet degil mi ki cakira giyabi cenaze namazi kilan!...al iste...bitmiyo arkadas...
Tövbe yarabbim milletce ne kdr etkileniorz esmde dioki cakırı filmde vuran adamı nrml haytta dövmşlr adamn yuzunu gözünü morartmslr dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…