- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.441
Tövbe yarabbim milletce ne kdr etkileniorz esmde dioki cakırı filmde vuran adamı nrml haytta dövmşlr adamn yuzunu gözünü morartmslr dio
Amin. Esime keçiboynuzu yaptim ben sadece klomen kullandımsaglıkla kucakla ıns cnm.kur derken soğan kurumu?klomenle kuru aynı andamı yabtın=
Ortada birsey yokken sıkıntı yapmabe kuzum kendine tamam korkuyoruz ama tüm felaketler de bizi bulacak değil yaHıckıra hıckıra agladm bi güzl smdiEsmdende azar işttm hasta olcn ndn aglıosn iyi dusn iyi olsun demiomym bn sna dio o ldr stres yapıorm ki basım öle bi kasınıoki bitlencm yaknda
Amin. Esime keçiboynuzu yaptim ben sadece klomen kullandım
Ölede işte ne bileym annem hep su akar yolunu bulr der.. kaderde ne varsa onu yasarz ne bi fazlası ne bi eksigi yasanmzda insan kndni alamıo ynede bu knulrdnOrtada birsey yokken sıkıntı yapmabe kuzum kendine tamam korkuyoruz ama tüm felaketler de bizi bulacak değil ya
Pesss etmek yokUfff ne zormus
Hç gülcm yoktu su halde :)) esim adamdan öle bi bahsedioki ck seviolrdı onu faln die sanki gerck haytta ya km blr adam nrmlde nasl bide filmde hç polis yk dunyanın insanı ölüo be :))Valla enteresan milletiz!...zavalli adam...
PekiPesss etmek yok
Sorma yaa takir takir saydiriyolar...isi arka sokaklarin polisine biraksalar dizi devam etmez...ama ayni hissi bendd yasadim...annemle berabrr oyle bir gecer zamanki dd carolin vardi...kadini yolasim geliyodu nerde gorsem!...Hç gülcm yoktu su halde :)) esim adamdan öle bi bahsedioki ck seviolrdı onu faln die sanki gerck haytta ya km blr adam nrmlde nasl bide filmde hç polis yk dunyanın insanı ölüo be :))
Adet arada gecikiyordu sadece kist klomeni kullandigim ay oldu ama hem kist hem bebek oldu o ayanladım cnm.sende kıst falan yoktu dmı yada adet duzensızlıgı*?
Adet arada gecikiyordu sadece kist klomeni kullandigim ay oldu ama hem kist hem bebek oldu o ay
Pko mu varne gusel ıste cnm...bnım adetım ılacsızz glmıyor(((
sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)Oğluş geliyo
sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)
inşallah canım ya dua et sende bizede nasip etsinAmiiin hepsi inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?