Gebe kalamayanlar buraya.....

Hayırlı cumalar kızlaarrr..
Topiğie erkekler basmış ya oyy maşallah onlara cinsiyetler belli olmuş Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin kızlar çok güzel bir duygu olsa gerek..
Dün akşam eşimin arkadaşının evine gittik eşi doğum yapacakmış pazartesi günü beşik kurduk eşim mobilyacı(marangoz) olduğu için ay eşimde tuhaf oldu inşallah kendi bebeğimiz olurda onada kurarım dedi..
Bide benim arkadaşın sancıları başlamış artık yarın bugün olcakmış..
Allah'ım bizlerinde yüzünü güldür yarabbim kucaklarımızı boş bırakma inşallah..

Hep ediyoruz tatlım kendim hsmile kalmisim gibi seviniyorum zaten bi hamis çıkınca :)

Hayirli cumalar tatlım :)) sorma dün siraladik tospikeri benim arkadaşim dün doğum yapti pazar gideceğiz gormeye aklim onda Mevlam bize de nasip etsin inşallah... yakın olsak bende yaptirirdim size besik ya

Hayirli cumalar tatlım :)) sorma dün siraladik tospikeri benim arkadaşim dün doğum yapti pazar gideceğiz gormeye aklim onda Mevlam bize de nasip etsin inşallah... yakın olsak bende yaptirirdim size besik ya
inşallah canım.. artık doğumlar balşıyo ayy canım ne iyi olurdu keşke yakın bir yerlerde olsaydık .. bizim bebeğin odası boş şuan hele bir hamile kalayım herşeyini kendim dizayn edicem dolapları filan ayy çok güzel olacak ya inşallah..

Hayrli cumalar kuzum da...senin erken dglmi sancilar icin?beraber olucaktik?

Taşındığım evde giyinme odasıbar dolap aldirmam da gerek yok çünkü ama besik iste ya bambu tarzi istiyorum ama oblarda cok yatamiyormus oyun parki alsam bazilari az kaba oluyor bilemedim :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…