- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.461
inşallah canım ya dua et sende bizede nasip etsin
Amin tatlım darısı başınıza inşallah hepinizin :)sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)
inşallah canım :)Amin tatlım darısı başınıza inşallah hepinizin :)
Senin bebis firlama kibenim oğluş edepli
Benimki röntgenden hoslanmiyor onu biliyorum da :) hemen yüzünü kapatti ters ters ultrasona baktibenimkide edepli gibi gösteriyo ama dün hareketliydi sanki dönek gibi bişey mi olcak :))))))))))
Demek yumurtlamana var dahaBen anlamiyorum
sabah 9dan beri su yok ikinci idrarim 2cizgide silip
Hep ediyoruz tatlım kendim hsmile kalmisim gibi seviniyorum zaten bi hamis çıkınca :)bütü hamilelere sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar diliyorum hepiniz çok tatlısınızsizden ricam gebelik isteyenlere dua etmeniz hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derler .. rabbim bizlerede en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin bu duyguyu
Hayirli cumalar tatlım :)) sorma dün siraladik tospikeriHayırlı cumalar kızlaarrr..
Topiğie erkekler basmış yaoyy maşallah onlara cinsiyetler belli olmuş Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin kızlar çok güzel bir duygu olsa gerek..
Dün akşam eşimin arkadaşının evine gittik eşi doğum yapacakmış pazartesi günü beşik kurduk eşim mobilyacı(marangoz) olduğu içinay eşimde tuhaf oldu inşallah kendi bebeğimiz olurda onada kurarım dedi..
Bide benim arkadaşın sancıları başlamış artık yarın bugün olcakmış..
Allah'ım bizlerinde yüzünü güldür yarabbim kucaklarımızı boş bırakma inşallah..
Hemen olmaz ki yumurtlama amaDunden daha sikik ikiside.
inşallah canım.. artık doğumlar balşıyo ayy canım ne iyi olurdu keşke yakın bir yerlerde olsaydık .. bizim bebeğin odası boş şuan hele bir hamile kalayım herşeyini kendim dizayn edicem dolapları filan ayy çok güzel olacak ya inşallah..Hayirli cumalar tatlım :)) sorma dün siraladik tospikeribenim arkadaşim dün doğum yapti pazar gideceğiz gormeye aklim onda Mevlam bize de nasip etsin inşallah... yakın olsak bende yaptirirdim size besik ya
Hayrli cumalar kuzum da...senin erken dglmi sancilar icin?beraber olucaktik?Hayırlı cumalar kızlaarrr..
Topiğie erkekler basmış yaoyy maşallah onlara cinsiyetler belli olmuş Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin kızlar çok güzel bir duygu olsa gerek..
Dün akşam eşimin arkadaşının evine gittik eşi doğum yapacakmış pazartesi günü beşik kurduk eşim mobilyacı(marangoz) olduğu içinay eşimde tuhaf oldu inşallah kendi bebeğimiz olurda onada kurarım dedi..
Bide benim arkadaşın sancıları başlamış artık yarın bugün olcakmış..
Allah'ım bizlerinde yüzünü güldür yarabbim kucaklarımızı boş bırakma inşallah..
Taşındığım evde giyinme odasıbar dolap aldirmam da gerek yok çünkü ama besik iste ya bambu tarzi istiyorum ama oblarda cok yatamiyormus oyun parki alsam bazilari az kaba oluyor bilemedim :-/inşallah canım.. artık doğumlar balşıyo ayy canım ne iyi olurdu keşke yakın bir yerlerde olsaydık .. bizim bebeğin odası boş şuan hele bir hamile kalayım herşeyini kendim dizayn edicem dolapları filan ayy çok güzel olacak ya inşallah..
Şapşik arkadaşın diyo :))Hayrli cumalar kuzum da...senin erken dglmi sancilar icin?beraber olucaktik?
yok cano benim değil arkadaşımın sancıları başlamış doğum yapacakHayrli cumalar kuzum da...senin erken dglmi sancilar icin?beraber olucaktik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?