Gebe kalamayanlar buraya.....

Taşındığım evde giyinme odasıbar dolap aldirmam da gerek yok çünkü ama besik iste ya bambu tarzi istiyorum ama oblarda cok yatamiyormus oyun parki alsam bazilari az kaba oluyor bilemedim :-/
aynen canım bende çok seviyorum bambu tarzı beşikleri.. onu eşime yaptırıp süslemesini kendim yapmak istiyom inşallah..
bambu tarzını dediğin gibi bir süre sonra yatamaz ama sen bir çocukla mı kalcaksın 2 belki 3 olacak lazım olur yani saklarsın

Kızlaaaar hem evime hem eşime kavuştumm Dün gece uyumaya gidiyodum görümcem de bizde kaldı. Kapı çaldı bismillah dedim bi fırladım baktım karşımda sırıtıyo pişmiş kelle gibi
Dün yine yumurtalıklarım çok ağrıyodu hemen nurun_ala_nur geldi aklıma biz hep yumurtluyoruz demişti pko.dan ötürü, dedim acaba çatlıyo mu kociş olsaydı belki tutardı bi baktım geldi kimbilir belki tutar

Ama en fazla 10 aya kadar yatar dediler bir yerde sordum 10 ay az ya emdigini düşünürsek eger ki zaten 2 yasina kadar yanimda besikte yatsin istiyorum ondan

Oooow tutar mi tutar yani :)))

Tutaaaar tutar calisss

Hadi gözün aydın canım şimdi senden mutlusu yoktur eşine evine kavuşmanın mutluluğuyla tutar tutar inşallah

Ama en fazla 10 aya kadar yatar dediler bir yerde sordum 10 ay az ya emdigini düşünürsek eger ki zaten 2 yasina kadar yanimda besikte yatsin istiyorum ondan
evet onuda hesaba katmak lazım. ama doğru mu bilmiyorum bizim bir akraba 1,5 yaşından sonra çocuğun kendi odasında yatırmaya başladı..

teşekkür ederim canım en kısa zamanda rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün :)

hep dualarımızdasınız allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin :)

hadi tutsun kuzummmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…