- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.481
aynen canım bende çok seviyorum bambu tarzı beşikleri.. onu eşime yaptırıp süslemesini kendim yapmak istiyom inşallah..Taşındığım evde giyinme odasıbar dolap aldirmam da gerek yok çünkü ama besik iste ya bambu tarzi istiyorum ama oblarda cok yatamiyormus oyun parki alsam bazilari az kaba oluyor bilemedim :-/
Ama en fazla 10 aya kadar yatar dediler bir yerde sordum 10 ay az ya emdigini düşünürsek eger ki zaten 2 yasina kadar yanimda besikte yatsin istiyorum ondanaynen canım bende çok seviyorum bambu tarzı beşikleri.. onu eşime yaptırıp süslemesini kendim yapmak istiyom inşallah..
bambu tarzını dediğin gibi bir süre sonra yatamaz ama sen bir çocukla mı kalcaksın 2 belki 3 olacak lazım olur yani saklarsın
Oooow tutar mi tutar yani :)))Kızlaaaar hem evime hem eşime kavuştummDün gece uyumaya gidiyodum görümcem de bizde kaldı. Kapı çaldı bismillah dedim bi fırladım baktım karşımda sırıtıyo pişmiş kelle gibi
Dün yine yumurtalıklarım çok ağrıyodu hemennurun_ala_nur geldi aklıma biz hep yumurtluyoruz demişti pko.dan ötürü, dedim acaba çatlıyo mu kociş olsaydı belki tutardı bi baktım geldi kimbilir belki tutar
Eneeem dogrruuuu ay kiz ben farkedememisimŞapşik arkadaşın diyo :))
Yok kuzuyok cano benim değil arkadaşımın sancıları başlamış doğum yapacakama bu arada bata 10 var kasık ağrılarım var benim sende de öyle mi??
Tutaaaar tutar calisssKızlaaaar hem evime hem eşime kavuştummDün gece uyumaya gidiyodum görümcem de bizde kaldı. Kapı çaldı bismillah dedim bi fırladım baktım karşımda sırıtıyo pişmiş kelle gibi
Dün yine yumurtalıklarım çok ağrıyodu hemennurun_ala_nur geldi aklıma biz hep yumurtluyoruz demişti pko.dan ötürü, dedim acaba çatlıyo mu kociş olsaydı belki tutardı bi baktım geldi kimbilir belki tutar
Hadi gözün aydın canım şimdi senden mutlusu yoktur eşine evine kavuşmanın mutluluğuyla tutar tutar inşallahKızlaaaar hem evime hem eşime kavuştummDün gece uyumaya gidiyodum görümcem de bizde kaldı. Kapı çaldı bismillah dedim bi fırladım baktım karşımda sırıtıyo pişmiş kelle gibi
Ay bende öyleyim :) dun peynir almis benimki ay dedim bu peynirle ne güzel yenirEneeem dogrruuuu ay kiz ben farkedememisimbu aralar kafam yerimde degil...adet sancisi dedi sandim
evet onuda hesaba katmak lazım. ama doğru mu bilmiyorum bizim bir akraba 1,5 yaşından sonra çocuğun kendi odasında yatırmaya başladı..Ama en fazla 10 aya kadar yatar dediler bir yerde sordum 10 ay az ya emdigini düşünürsek eger ki zaten 2 yasina kadar yanimda besikte yatsin istiyorum ondan
dünden beri biraz ağrıyo acaba geç mi yumurtluyorum diye düşündüm göğüslerim acıyo şişti o yüzden dün geceyi boş geçirmeyelim dedim eşimde dünden razıymışYok kuzusancim faln yok belrtide yokk
Benimki röntgenden hoslanmiyor onu biliyorum da :) hemen yüzünü kapatti ters ters ultrasona bakti
1.5 az ya özleriimevet onuda hesaba katmak lazım. ama doğru mu bilmiyorum bizim bir akraba 1,5 yaşından sonra çocuğun kendi odasında yatırmaya başladı..
Hayırlı cumalar kızlaarrr..
Topiğie erkekler basmış yaoyy maşallah onlara cinsiyetler belli olmuş Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin kızlar çok güzel bir duygu olsa gerek..
Dün akşam eşimin arkadaşının evine gittik eşi doğum yapacakmış pazartesi günü beşik kurduk eşim mobilyacı(marangoz) olduğu içinay eşimde tuhaf oldu inşallah kendi bebeğimiz olurda onada kurarım dedi..
Bide benim arkadaşın sancıları başlamış artık yarın bugün olcakmış..
Allah'ım bizlerinde yüzünü güldür yarabbim kucaklarımızı boş bırakma inşallah..
bütü hamilelere sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar diliyorum hepiniz çok tatlısınızsizden ricam gebelik isteyenlere dua etmeniz hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derler .. rabbim bizlerede en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin bu duyguyu
Babası da sakin dayısı da en atarli benim demek bana çekmişter bakışlı olcak yeriz onu :))
Kızlaaaar hem evime hem eşime kavuştummDün gece uyumaya gidiyodum görümcem de bizde kaldı. Kapı çaldı bismillah dedim bi fırladım baktım karşımda sırıtıyo pişmiş kelle gibi
Babası da sakin dayısı da en atarli benim demek bana çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?