Gebe kalamayanlar buraya.....

Hadi gözün aydın canım şimdi senden mutlusu yoktur eşine evine kavuşmanın mutluluğuyla tutar tutar inşallah

Ayy inşaallah kuzum. Gerçi bi an dedim acaba gelmese miydik Çünkü hastanede yiyip atıyon herşeyi sürekli temizliyolar falan yani evde okkkadar yoğunum ki geldiğimizden beri iş yapıyorum. Gelir gelmez hemen bi çorba yaptım kayınvalideme ilaçlarını verdim uyudu bir ton eşya vardı zannedersin göç etmişiz hastaneye 3 posta çamaşır yıkadım bulaşıkları hallettim yemek yaptım yedik annemler geldi onlarla ilgilendim gittiler eşim geldi sonra bi daha onun kıyafetlerini yıkadım astım uyuduk sonra sabah kalktık 2 posta daha çamaşır yıkadım daha da var hâlâ yıkanıyo. Temizlik yaptım banyoyu yıkadım yine birileri gelir diye bulaşık var bi ton onları yıkıcam makine kırıldı ya kv düşünce 2 lokma bişeyler yedik sonrada hemencik kocişe pizza yapcam ve hâlâ tam gaz devam ediyorum durmak yoook size de gelebilirim yardıma heeaa

Küçük Behlül ben de eşim de sapsariymisiz doğduğumuzda sonradan kumral olduk esimin gözler mavi yeşil benim kahve ay doğsa biiii

tam behlül olur aman çapkınlığı benzemesinde eşime benzersede kumral gözler kahve bide benli olur ayyyyy oda tpek tatlı olur kız bebişlerin hepsi şeker ya ayrım olmaz öyle :))

dünden beri biraz ağrıyo acaba geç mi yumurtluyorum diye düşündüm göğüslerim acıyo şişti o yüzden dün geceyi boş geçirmeyelim dedim eşimde dünden razıymış
Bende tikkk yok ya ne sanci ne gogus agrisi...dunu degerlendirdik bugunu de degerlendircez...ama umidim yokk yaa(

amin inşallah canım benim de küçük eltim doğum yaptı çarşamba günü insan tuaf oluyor

Amin inşaallah.özel muayenesi kaç lira

kızlar daha bat 1 haftam var ama kasıklarım belimin orta kısmı ve karnımın alt kısmı çok fena akıntım var ama kokusuz :) sizce?

Him pkolulara ovulasyon testi öneriyorlar denedin mi?

denemedım cnm...ama benım adetım ılac ıcmeden glmıyorkı hadı duzenlı adet gorsem alır denerım.suan bal tarcın corekotu denıcem bakalım..adetım gelırse.glmezse tarlusal ıcıcez gene nabalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…