- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.501
aynen anne kuzusu onlar ben şimdiden bişey diyemem ama eşim tutturmuş ortamızda yatcak diye1.5 az ya özleriimama ikiden fazla da cok cok istemem bu sefer hic ayrilmiyorlar
Amin inşallah canım bizden dualarınıza eksiltmeyinteşekkür ederim canım en kısa zamanda rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün :)
Hadi gözün aydın canım şimdi senden mutlusu yoktur eşine evine kavuşmanın mutluluğuyla tutar tutar inşallah
Küçük Behlülbabaya benzicek gibi geliyor benimkide keşke bana çekse söyle sarısın mavi gözlü olur pek yakışıklı olurdu
Kari koca arasina evlat da olsa kimseyi sokmamak lazimmis biraz sey olacak ama meleklere canini al derlermis de kiyamazlarmis öyle derleraynen anne kuzusu onlar ben şimdiden bişey diyemem ama eşim tutturmuş ortamızda yatcak diye
Kari koca arasina evlat da olsa kimseyi sokmamak lazimmis biraz sey olacak ama meleklere canini al derlermis de kiyamazlarmis öyle derler
Küçük Behlülben de eşim de sapsariymisiz doğduğumuzda sonradan kumral olduk esimin gözler mavi yeşil benim kahve ay doğsa biiii
Hadi benim kafam nerde belliAy bende öyleyim :) dun peynir almis benimki ay dedim bu peynirle ne güzel yenirpeynir mi diyo peynirle güzel yenir dedim simit ya peynir mi dedim ben bu ara kafa atttttaaaa
Bende tikkk yok ya ne sanci ne gogus agrisi...dunu degerlendirdik bugunu de degerlendircez...ama umidim yokk yaadünden beri biraz ağrıyo acaba geç mi yumurtluyorum diye düşündüm göğüslerim acıyo şişti o yüzden dün geceyi boş geçirmeyelim dedim eşimde dünden razıymış
Oyleymis eskiler hep derler ki zaten rahat rahat yatsin yerinde sonra ayirmak zor oluyor hemAnaaaa o ne kız öyle hiç duymadım
amin inşallah canım benim de küçük eltim doğum yaptı çarşamba günü insan tuaf oluyorHayırlı cumalar kızlaarrr..
Topiğie erkekler basmış yaoyy maşallah onlara cinsiyetler belli olmuş Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin kızlar çok güzel bir duygu olsa gerek..
Dün akşam eşimin arkadaşının evine gittik eşi doğum yapacakmış pazartesi günü beşik kurduk eşim mobilyacı(marangoz) olduğu içinay eşimde tuhaf oldu inşallah kendi bebeğimiz olurda onada kurarım dedi..
Bide benim arkadaşın sancıları başlamış artık yarın bugün olcakmış..
Allah'ım bizlerinde yüzünü güldür yarabbim kucaklarımızı boş bırakma inşallah..
Oyleymis eskiler hep derler ki zaten rahat rahat yatsin yerinde sonra ayirmak zor oluyor hem
Amin inşaallah.özel muayenesi kaç liraMerhaba :)
Yaklaşık 10 aydır deniyoruz , iki düşüğüm oldu 4-5 haftalarda.
1,5 aydır bu konuda uzman bir profesöre gidiyorum, uzmanlığı da infertilite tüp bebek ve sebepsiz kısırlıklar-düşükler..Çapa da profesör ,özel muayananesi de var ona gidiyorum.
Özel sağlık sigortaları ile de anlaşmaları da dilerseniz Çapa infertilite ve tüp bebek merkezinde de hasta bakıyor bildiğim.
İsmi Prof.Hasan Faruk Buyru, doktorlar bahane tabii ki ama inşallah benim ve benim gibilerin bebek sahibi olmasına vesile olur ,çok tanıdığım var özellikle 30-35 yaş üstü yıllardır hamile kalamayıp ona gittikten sonra1-2 ay içinde mutlu haberleri alan ..
Sizle de paylaşmak istedim ..
Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum .Mayıs - Haziran ayları sevinçli haberler almak dileğiyle :..
Olur mu hic kiz hele bir de parmagina yapismiyorlar mi eneeeeeemmmmmmtam behlül olur aman çapkınlığı benzemesinde eşime benzersede kumral gözler kahve bide benli olur ayyyyy oda tpek tatlı olur kız bebişlerin hepsi şeker ya ayrım olmaz öyle :))
Him pkolulara ovulasyon testi öneriyorlar denedin mi?aynen pko war
Ay ne bilim bu ara bi tuhaf halledeyim esim dalga geciyo benle hep :))Hadi benim kafam nerde belliseninki nerde?
Him pkolulara ovulasyon testi öneriyorlar denedin mi?
cnm 350 diye biliyorum ama ben cok memnumum giden herkes de oyle.. ilk ozel muayenesine gidip ardindan capada da gorebilir seni meselaAmin inşaallah.özel muayenesi kaç lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?