- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.521
yanlis yazdm 250cnm 350 diye biliyorum ama ben cok memnumum giden herkes de oyle.. ilk ozel muayenesine gidip ardindan capada da gorebilir seni mesela
Rabbimiz dermis meleklere kari koca arasima evlat bile girmemeli anlaminda sanırımbebem anlamadım ben kımın canını al derlermıs te melekler kıyamazmıs.açar mısın bubu sekerım
Olur mu hic kiz hele bir de parmagina yapismiyorlar mi eneeeeeemmmmmm
Demek öyle ya da böyle yumurtlama oluyor ki adet oluyorsun adet ol basla testi kullanmaya yine bal çörek otunu yapdenemedım cnm...ama benım adetım ılac ıcmeden glmıyorkı hadı duzenlı adet gorsem alır denerım.suan bal tarcın corekotu denıcem bakalım..adetım gelırse.glmezse tarlusal ıcıcez gene nabalım
Rabbimiz dermis meleklere kari koca arasima evlat bile girmemeli anlaminda sanırım
Öyle derlerhımm Allah mı dermıs ewladının canını alın dıye?
Demek öyle ya da böyle yumurtlama oluyor ki adet oluyorsun adet ol basla testi kullanmaya yine bal çörek otunu yap
Ahahaha kizmayin ama ben erkek istiyodum olsun diye yuppppiiiiii :)Oğluş geliyo
Peh peh oh oh erkek geliyor isteAnaaa goruyomusun tahminim tutmadi...alper beni yaniltti ahhh...
Saka değil dimi kiz bak koptum burada sevinçten heeee oley oley oley koçlar geliyor maşallah :) kuşlar uslutuba mdk35 ve zeynepsibele kaldi artik dünür olursunuz tipik dunurlugu :))))kızlarrrr pipiliii geliyooooooooo :))))))))))))
Saka değil dimi kiz bak koptum burada sevinçten heeee oley oley oley koçlar geliyor maşallah :) kuşlar uslutuba mdk35 ve zeynepsibele kaldi artik dünür olursunuz tipik dunurlugu :))))
Sen kendini niye saymiyon acaba???benim kiz esmer olcagina gore tugcenin behlulu kizimi alir artikk bak nasil dygulandim simdi ahhh olsaSaka değil dimi kiz bak koptum burada sevinçten heeee oley oley oley koçlar geliyor maşallah :) kuşlar uslutuba mdk35 ve zeynepsibele kaldi artik dünür olursunuz tipik dunurlugu :))))
Canim ovulasyonu dene diyorum yani. Oyle ya da boyle dedigim yumurta oluyor ki adet oluyorsun o yumurtayi bul yanitarlusal adet sokturucu dııl mı cnm?anlamadım soledıgını?ole yada bole adet oluosun dedın ya anlamadım??
Gercekten miAhahaha kizmayin ama ben erkek istiyodum olsun diye yuppppiiiiii :)
İpeğinden erkek bakalim 3. Ne gelecek ohohoho çok sevindim sabrettim duydum ehehehe :)
Dur sen ağlama ben aglarim senin yerineBi zıbının uzerinde benim annem guzel annem beni al kollarina yaziyordu gozlerim doldu dudaklar buzuldu neredeyse oturup aglayacaktim zor tuttum kendimi
slm bacılarrrrrrrrrrrrrrDur sen ağlama ben aglarim senin yerine
Ben agliiim beeenDur sen ağlama ben aglarim senin yerine
Ben yasliyim hatun sizin daha yuksek hamile kalma sansiniz ilk aklima sizler geldiniz.bakma 40 yas ustu tüp bebek sayfalarında gezmen lazim aslında da ben sizleri çok sevdim gundengune moral buluyorum aranizdan gidemedim o yüzden.yoksa kayit olmadan çok gezdim okudum buralarda sonra kayit oldum tüp bebek tutmayinca.aylarca yine öyle uzaktan vaktim insanlara.sonra sizleri görünce kaldim bu topikte tatlim.inşaallah gönlüne gore versin Rabbim kizin olursa Behlül çok baksana sec Beğen :)Sen kendini niye saymiyon acaba???benim kiz esmer olcagina gore tugcenin behlulu kizimi alir artikk bak nasil dygulandim simdi ahhh olsa
Sanada selam olsun ne o suratları yapmisin :)slm bacılarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?