Gebe kalamayanlar buraya.....

denemedım cnm...ama benım adetım ılac ıcmeden glmıyorkı hadı duzenlı adet gorsem alır denerım.suan bal tarcın corekotu denıcem bakalım..adetım gelırse.glmezse tarlusal ıcıcez gene nabalım
Demek öyle ya da böyle yumurtlama oluyor ki adet oluyorsun adet ol basla testi kullanmaya yine bal çörek otunu yap

Saka değil dimi kiz bak koptum burada sevinçten heeee oley oley oley koçlar geliyor maşallah :) kuşlar uslutuba mdk35 ve zeynepsibele kaldi artik dünür olursunuz tipik dunurlugu :))))

şaka değil ablacım oğlan geliyo dedi doktor eşimin falan kalbi durdu sandım gık cıkmadı sonra sevindirik oldu hala şoktayız erkek bekliyorduk zaten ama doktor deyince bi değişik oldu onlarda kız doğurcak hepimiz dünür olcaz inşallahhhhh :)))

Saka değil dimi kiz bak koptum burada sevinçten heeee oley oley oley koçlar geliyor maşallah :) kuşlar uslutuba mdk35 ve zeynepsibele kaldi artik dünür olursunuz tipik dunurlugu :))))
Sen kendini niye saymiyon acaba???benim kiz esmer olcagina gore tugcenin behlulu kizimi alir artikk bak nasil dygulandim simdi ahhh olsa

Sen kendini niye saymiyon acaba???benim kiz esmer olcagina gore tugcenin behlulu kizimi alir artikk bak nasil dygulandim simdi ahhh olsa
Ben yasliyim hatun sizin daha yuksek hamile kalma sansiniz ilk aklima sizler geldiniz.bakma 40 yas ustu tüp bebek sayfalarında gezmen lazim aslında da ben sizleri çok sevdim gundengune moral buluyorum aranizdan gidemedim o yüzden.yoksa kayit olmadan çok gezdim okudum buralarda sonra kayit oldum tüp bebek tutmayinca.aylarca yine öyle uzaktan vaktim insanlara.sonra sizleri görünce kaldim bu topikte tatlim.inşaallah gönlüne gore versin Rabbim kizin olursa Behlül çok baksana sec Beğen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…