- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.541
Ah canim ablam...aynen oyle klomen kullandigim zaman o topige gidiyodum...ama burdan kopamadim yineBen yasliyim hatun sizin daha yuksek hamile kalma sansiniz ilk aklima sizler geldiniz.bakma 40 yas ustu tüp bebek sayfalarında gezmen lazim aslında da ben sizleri çok sevdim gundengune moral buluyorum aranizdan gidemedim o yüzden.yoksa kayit olmadan çok gezdim okudum buralarda sonra kayit oldum tüp bebek tutmayinca.aylarca yine öyle uzaktan vaktim insanlara.sonra sizleri görünce kaldim bu topikte tatlim.inşaallah gönlüne gore versin Rabbim kizin olursa Behlül çok baksana sec Beğen :)
Ay ay buda evde pizza yapanlardan ben cokkkkk severimmmmm
Cik sende aglama zaten yer arıyoruzDur sen ağlama ben aglarim senin yerine
Bu gece rüyamda sizdeyim
Ay ay buda evde pizza yapanlardan ben cokkkkk severimmmmm
Ayy ben bunu yerim
Bu gece rüyamda sizdeyim
Ne hakkı kiz :)) ya yapar ya sipariş veririm nolcak biz bizeyiz şurada tabi PaylaşcazAyyy kuzum attım da sonradan pişman oldum hakkını helal et
nasıl yaptıntarifini wer:))Ne hakkı kiz :)) ya yapar ya sipariş veririm nolcak biz bizeyiz şurada tabi Paylaşcazbende bi mercimek çorbası var yanina ne yapsam diye düşünüyorum
Ellerine sağlık gulummmmBende çok güzel yaparım valayeme de yanında yat ablaaa o derece yani bu konuda hiç mütevazı olamam
Ye kız başladın mı duramazsın zaten o biçim yaparım
Aynennnnnn dedim mercimek önden pizza arkadan olurmuki acaba :)Ne hakkı kiz :)) ya yapar ya sipariş veririm nolcak biz bizeyiz şurada tabi Paylaşcazbende bi mercimek çorbası var yanina ne yapsam diye düşünüyorum
Diyetteyim beeeenBende uzun zamandır yapmamistim aklıma düşürdün
Aynen oglen manti yemis biri olarak bende sozde diyetteyimmm...pazar gunu dugun var...bozmadan gitsemmm...Bende ama sözde benim ki
Hamur yogursam geç kalir gündüz aklima gelse hamur alirdim dondurulmuşu esim sevmiyo yavanmis pifff napsamAynennnnnn dedim mercimek önden pizza arkadan olurmuki acaba :)
Aynen oglen manti yemis biri olarak bende sozde diyetteyimmm...pazar gunu dugun var...bozmadan gitsemmm...
Ne hakkı kiz :)) ya yapar ya sipariş veririm nolcak biz bizeyiz şurada tabi Paylaşcazbende bi mercimek çorbası var yanina ne yapsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?