- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.561
Ayneeennn...ama napim ben ekmek yemiyorum tatliya bayiliyorum o mahvediyo beniii!.Mantiyla bozulmayan diyet hehavalar ısınınca bende yürüyüşe baslicam , ekmeği çok yiyorum ben ya durduramiyorum kendimi
Ellerine sağlık gulummmm
Bende uzun zamandır yapmamistim aklıma düşürdün
Hamur yogursam geç kalir gündüz aklima gelse hamur alirdim dondurulmuşu esim sevmiyo yavanmis pifff napsam
Ayneeennn...ama napim ben ekmek yemiyorum tatliya bayiliyorum o mahvediyo beniii!.
Hamur yogursam geç kalir gündüz aklima gelse hamur alirdim dondurulmuşu esim sevmiyo yavanmis pifff napsam
Allah yarabbim vicdan yaptırdınız kız banaaa
Belli degil belki bende de pihtilasma vardir...cunku annem 4 kardssimi dusurdu pihtilasmaymis sebep...5.kardesim saglikla dogdu neyseki!.Hee yok ben tatlı sevmem ama iste ekmek. Karatay hoca ekmek şekerden daha tehlikeli diyorsen evde yürüyüş yapabiliyosun bende o da yok. Bi de bende kan pıhtılaşması var hareketsiz kalmamam lazim
Belli degil belki bende de pihtilasma vardir...cunku annem 4 kardssimi dusurdu pihtilasmaymis sebep...5.kardesim saglikla dogdu neyseki!.
Yok kız niye vicdan yapıyorsun iyi oldu aslında yaparım 1 2 güne bende
Yap tabi kuzum şimdiden afiyet olsun
Benimki kiymali makarna yapti sagolsun bi de yoğurt missOlsun ya üzüldüm valaben olsam çorbanın yanına nohutlu pilav bide et sote yapardım guzuum
Hamur mu? Bu saatte bulunmaz iste. Gerci karnim doyunca kafam çalıştı pidecidrn aldırabilirdim :))Fırından alsana kız o da çok güzel oluyo
Mayalandirmiyon mu kiz?Bu arada hamuru ben 5 dakikada yoğuruyorum kuzum çok basit
Ayy canım bi dur bakem ya okurken yoruldum bu ne hızAyy inşaallah kuzum. Gerçi bi an dedim acaba gelmese miydikÇünkü hastanede yiyip atıyon herşeyi sürekli temizliyolar falan yani evde okkkadar yoğunum ki geldiğimizden beri iş yapıyorum. Gelir gelmez hemen bi çorba yaptım kayınvalideme ilaçlarını verdim uyudu bir ton eşya vardı zannedersin göç etmişiz hastaneye 3 posta çamaşır yıkadım bulaşıkları hallettim yemek yaptım yedik annemler geldi onlarla ilgilendim gittiler eşim geldi sonra bi daha onun kıyafetlerini yıkadım astım uyuduk sonra sabah kalktık 2 posta daha çamaşır yıkadım daha da var hâlâ yıkanıyo. Temizlik yaptım banyoyu yıkadım yine birileri gelir diye bulaşık var bi ton onları yıkıcam makine kırıldı ya kv düşünce 2 lokma bişeyler yedik sonrada hemencik kocişe pizza yapcam ve hâlâ tam gaz devam ediyorum durmak yoook size de gelebilirim yardıma heeaa
Anca olur sende de canım.. normalde eşim bu kadar aktif olmazdı bu ay maşallahı varBende tikkk yok ya ne sanci ne gogus agrisi...dunu degerlendirdik bugunu de degerlendircez...ama umidim yokk yaa(
Evet bende öyle duydum canım.. eşimin ki laf işte öyle diyo şimdilik bi bebek olsun bakalım inşallah..Kari koca arasina evlat da olsa kimseyi sokmamak lazimmis biraz sey olacak ama meleklere canini al derlermis de kiyamazlarmis öyle derler
Tuhaf olunmaz mı canım ya eş dost akrabanın bebeğini görünce ben bile tuhaf oluyorumamin inşallah canım benim de küçük eltim doğum yaptı çarşamba günü insan tuaf oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?