Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayneeennn...ama napim ben ekmek yemiyorum tatliya bayiliyorum o mahvediyo beniii!.

Hee yok ben tatlı sevmem ama iste ekmek. Karatay hoca ekmek şekerden daha tehlikeli diyor sen evde yürüyüş yapabiliyosun bende o da yok. Bi de bende kan pıhtılaşması var hareketsiz kalmamam lazim

Hee yok ben tatlı sevmem ama iste ekmek. Karatay hoca ekmek şekerden daha tehlikeli diyor sen evde yürüyüş yapabiliyosun bende o da yok. Bi de bende kan pıhtılaşması var hareketsiz kalmamam lazim
Belli degil belki bende de pihtilasma vardir...cunku annem 4 kardssimi dusurdu pihtilasmaymis sebep...5.kardesim saglikla dogdu neyseki!.

Slm arkadaslar doktor bana ılac yazdık ne olduklarını anlamadim sızce nedırler bilen warsa solermi

Lodine 300 mg flm tablet

Gynoferon 30 depo draje

Tetradox kapsül doksisiklin

Mixovul 7 ovul bunları bilen warmı

Ayy canım bi dur bakem ya okurken yoruldum bu ne hız
Maşallah maşallah pek becerikli gelinimiz var bunları yapınca ölüp bitmişsindir kuzum sen nasıl dayandın..
Bu hafta başında bende evimi temizliycem cumartesi gün var bende o yüzden yardıma gelebilirsin

Bende tikkk yok ya ne sanci ne gogus agrisi...dunu degerlendirdik bugunu de degerlendircez...ama umidim yokk yaa(
Anca olur sende de canım.. normalde eşim bu kadar aktif olmazdı bu ay maşallahı var Bide alttan ağrım adetten 1-2 gün önce olurdu şimdiden başladı yine erken adet mi olcam acaba

Kari koca arasina evlat da olsa kimseyi sokmamak lazimmis biraz sey olacak ama meleklere canini al derlermis de kiyamazlarmis öyle derler
Evet bende öyle duydum canım.. eşimin ki laf işte öyle diyo şimdilik bi bebek olsun bakalım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…