Gebe kalamayanlar buraya.....

Anca olur sende de canım.. normalde eşim bu kadar aktif olmazdı bu ay maşallahı var Bide alttan ağrım adetten 1-2 gün önce olurdu şimdiden başladı yine erken adet mi olcam acaba
Beni bu mide bulantisi mahvetti yaaa!...bi de kulagimin arkasindan basima agri varr...bi de temizligin yorgunlugu var...butun is yataaarrrr!...

Canm kuru maya kullanıyorum malzemeleri hazırlayana kadar yarım saat falan bekliyo zaten. Yetiyo da artıyo bile :)) öyle kabarma olayı falan yok yani
Heee... kuru mayam var miydi acaba ama olması lazım bi deneyeyim olmadı bi ara mısırım da var hem kendim kavanozladim misss

Beni bu mide bulantisi mahvetti yaaa!...bi de kulagimin arkasindan basima agri varr...bi de temizligin yorgunlugu var...butun is yataaarrrr!...
Kullandığın ilaç mı yapıyor canım mide bulantısını? bende de var bulantı ama ilaç yüzünden..
Temizlik yapınca insanın her yeri ağrıyor zaten..

Kullandığın ilaç mı yapıyor canım mide bulantısını? bende de var bulantı ama ilaç yüzünden..
Temizlik yapınca insanın her yeri ağrıyor zaten..
Yok ilac kullanmiyorum ne zamandir...bosladim ilaci ...dunde bulaninca sogani icmedim...sogandan galiba yaa..mahvoldum...cikaricam nerdeyse!...

merhaba kizlar ben yeni üyeyim uzun zamandir takip ediyordum bu kulubü cok hosuma gitti girdim......Bende 8 senedir hamile kalamiyorum 2 tane düsük yaptim biri 3 aylik biri 5 aylikti cok sey denedim olmadi allahim bize yardim etsin

Yok ilac kullanmiyorum ne zamandir...bosladim ilaci ...dunde bulaninca sogani icmedim...sogandan galiba yaa..mahvoldum...cikaricam nerdeyse!...
Hm anladım canım olabilir o zaman soğandan.. bende denedim soğanı ama 10 gün içtim sonra içmedim bu ay adet olursam yine deniycem.. inşallah sende fayda etmiştirde canım bu çektiğin bulantıların bebiş yüzünden olsun

merhaba kizlar ben yeni üyeyim uzun zamandir takip ediyordum bu kulubü cok hosuma gitti girdim......Bende 8 senedir hamile kalamiyorum 2 tane düsük yaptim biri 3 aylik biri 5 aylikti cok sey denedim olmadi allahim bize yardim etsin
Merhaba canım hoşgeldin benim de 21 ve 7 haftalik kaybim vardi Allah sabır versin ne diyeyim genetik test pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı?

Aaa ne demek tatlım hemen geleyim ayıpsın yaz açık adresi de hemen damlarım ben vala bende anlamadım ama hiçbir sorun yok çok şükür hâlâ ayaktayım bide anneme gidip geldim 2 saatligine düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…