- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.581
Ama uyuyana kadar aramizda durabilir dimi tospikkkEvet bende öyle duydum canım.. eşimin ki laf işte öyle diyo şimdilik bi bebek olsun bakalım inşallah..
Tabi canım o kadarcık izin verilir hatta eşim ortamıza alcaz o uyurken izliycez onu diyoAma uyuyana kadar aramizda durabilir dimi tospikkk
Amiiiin inşallah tatlim yaTabi canım o kadarcık izin verilir hatta eşim ortamıza alcaz o uyurken izliycez onu diyoah aahhhh inşallah o günleri görürüz hepimiz
Canim kurdukca koyulasabilir ona aldanmaNapsamm
Beni bu mide bulantisi mahvetti yaaa!...bi de kulagimin arkasindan basima agri varr...bi de temizligin yorgunlugu var...butun is yataaarrrr!...Anca olur sende de canım.. normalde eşim bu kadar aktif olmazdı bu ay maşallahı varBide alttan ağrım adetten 1-2 gün önce olurdu şimdiden başladı yine erken adet mi olcam acaba
Mayalandirmiyon mu kiz?
Heee... kuru mayam var miydi acaba ama olması lazım bi deneyeyim olmadı bi ara mısırım da var hem kendim kavanozladim misssCanm kuru maya kullanıyorum malzemeleri hazırlayana kadar yarım saat falan bekliyo zaten. Yetiyo da artıyo bile :)) öyle kabarma olayı falan yok yani
40lisini mi soyledinTeste devam yarin azimle
yeni siparisimde ptesi gelirse tmmdir
Kullandığın ilaç mı yapıyor canım mide bulantısını? bende de var bulantı ama ilaç yüzünden..Beni bu mide bulantisi mahvetti yaaa!...bi de kulagimin arkasindan basima agri varr...bi de temizligin yorgunlugu var...butun is yataaarrrr!...
Yok ilac kullanmiyorum ne zamandir...bosladim ilaci ...dunde bulaninca sogani icmedim...sogandan galiba yaa..mahvoldum...cikaricam nerdeyse!...Kullandığın ilaç mı yapıyor canım mide bulantısını? bende de var bulantı ama ilaç yüzünden..
Temizlik yapınca insanın her yeri ağrıyor zaten..
Hm anladım canım olabilir o zaman soğandan.. bende denedim soğanı ama 10 gün içtim sonra içmedim bu ay adet olursam yine deniycem.. inşallah sende fayda etmiştirde canım bu çektiğin bulantıların bebiş yüzünden olsunYok ilac kullanmiyorum ne zamandir...bosladim ilaci ...dunde bulaninca sogani icmedim...sogandan galiba yaa..mahvoldum...cikaricam nerdeyse!...
Evet canim40lisini mi soyledin
Merhaba canım hoşgeldin benim de 21 ve 7 haftalik kaybim vardi Allah sabır versin ne diyeyimmerhaba kizlar ben yeni üyeyim uzun zamandir takip ediyordum bu kulubü cok hosuma gitti girdim......Bende 8 senedir hamile kalamiyorum 2 tane düsük yaptim biri 3 aylik biri 5 aylikti cok sey denedim olmadi allahim bize yardim etsin
Iyi bari rahat rahat kullanirsin :)Evet canim
Ayy canım bi dur bakem ya okurken yoruldum bu ne hız
Maşallah maşallah pek becerikli gelinimiz varbunları yapınca ölüp bitmişsindir kuzum sen nasıl dayandın..
Bu hafta başında bende evimi temizliycem cumartesi gün var bende o yüzden yardıma gelebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?