- 1 Mayıs 2015
- 115
- 60
- 13
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.601
Bende 28 yasindayim tatlım üç yıl olacak eylülde düşük kimyasal ölü doğum bende yasadim cogunuherseyi yaptirdim.......ameliyatlar oldum ama hicbirseyin yok diyorlar ya insan yasi gectikce hem üzülüyor hem korkuyor anne olamam diye 29 yasindayim
Sağol tatlım şükür kaldım tekrar he korku var mi var ama olacagin önüne geçilmiyor ki düşünmüyorum bendesanada gecmis olsun canim ya allah sabir versin cok zor
Dayanamadin dimiiiiiiHayırlı geceler hanımlar 10 bucuktan beri yatak da dönüyorum kaç gecedir 5te anca uyuyorum bu aksam buraya da girmicem gözüm kapalı duracagim dedim ama dön dön nereye kadar
Yok ilac kullanmiyorum ne zamandir...bosladim ilaci ...dunde bulaninca sogani icmedim...sogandan galiba yaa..mahvoldum...cikaricam nerdeyse!...
Hoşgeldin canım aramıza.. Allah yardımcın olsun düşük zor gerçekten inşallah en kısa bir daha hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..merhaba kizlar ben yeni üyeyim uzun zamandir takip ediyordum bu kulubü cok hosuma gitti girdim......Bende 8 senedir hamile kalamiyorum 2 tane düsük yaptim biri 3 aylik biri 5 aylikti cok sey denedim olmadi allahim bize yardim etsin
evet bakildi bisey yokmus yaBende 28 yasindayim tatlım üç yıl olacak eylülde düşük kimyasal ölü doğum bende yasadim cogunuson düşükten sonra baya bi hamile kalamadim esime bakildi sayı düşük çıktı iste. Sagliksiz sperm dollemisse kimyasal veya düşükler ona bağlı olabilir dediler işte senin esine bakildi mi?
İzmirdesin zaten 1 saatlik yol sen en iyisi haftaya cumartesi benim günüme gel kuzum iyice kaynaşırız çok kolay bulursun adresiAaa ne demek tatlım hemen geleyim ayıpsın yaz açık adresi de hemen damlarım benvala bende anlamadım ama hiçbir sorun yok çok şükür hâlâ ayaktayım bide anneme gidip geldim 2 saatligine düşün
Yok cano daha dur 3 gunde olurmu oyle?benimki siritip duruyo zaten...onu getiryo yemiyom bu kokuyo diyom test yapiyo resmen bana!...Hm anladım canım olabilir o zaman soğandan.. bende denedim soğanı ama 10 gün içtim sonra içmedim bu ay adet olursam yine deniycem.. inşallah sende fayda etmiştirde canım bu çektiğin bulantıların bebiş yüzünden olsun
Dene kuzum ben icerken bisey olmuyo da sonradan cikiyo acisi!...8gun yapabildim yaaaGecen TVde Saraçoğlu na denk geldim soğan kürü diyordu gebelik için acaba bende mi yapsam diyorum ama benim mide zaten normalde de çok bulanıyor onu icersem hepten bulanır . ama 1 kere de olsa deneyeyim diyorum
hosbulduk canim insallah cok tsk ederim güzel dualarin icinHoşgeldin canım aramıza.. Allah yardımcın olsun düşük zor gerçekten inşallah en kısa bir daha hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..
Gel kiz geeeeel!...benimde uykum yok..kurs arastrayim bende internette!...Hayırlı geceler hanımlar 10 bucuktan beri yatak da dönüyorum kaç gecedir 5te anca uyuyorum bu aksam buraya da girmicem gözüm kapalı duracagim dedim ama dön dön nereye kadar
Dene kuzum ben icerken bisey olmuyo da sonradan cikiyo acisi!...8gun yapabildim yaaa
İzmirdesin zaten 1 saatlik yol sen en iyisi haftaya cumartesi benim günüme gel kuzum iyice kaynaşırız çok kolay bulursun adresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?