- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.621
Gel kiz geeeeel!...benimde uykum yok..kurs arastrayim bende internette!...
ya önceden olduysa belli mi olur canımYok cano daha dur 3 gunde olurmu oyle?benimki siritip duruyo zaten...onu getiryo yemiyom bu kokuyo diyom test yapiyo resmen bana!...
Yok cano o mumkun degil!...biliyom ben...ya önceden olduysa belli mi olur canımonlar zaten bir belirti arayıp duruyor midem bulandı desem başında
dönüyo mu diyo
Ask olsun kiz ne pas vermemesi...dolaniyom buralarda daha telefonu yeni elime aldim esimdeydi....
Dene de...sen de gastrit varmi?İyi dayanmissin . benim midem çok bulanıyor su bile icemiyorum ben o derece ama 1 kere bi deneyeyim diyorum .
Dene de...sen de gastrit varmi?
İnşallah bir gün olur yolun düşerse beklerim her zaman canımHee demi sende aydın'daydınAyy keşke öyle bi imkan olsa canm benm çook isterim gerçekten..
Amaaaan ya kafami dagitiiim ebru kursuna bekarligimdan beri gtmek istemisimdir...bu ay bi bakiim de gideyim cok seviyorum...uada ahsap boyama...grafik tasarim isterdim gecen sene yazildim kayit icin halk egitim geri donmedi...bilgi de vermedi acilmadi sinif galiba!...bu sene ebruyu taktim kafama...ohhh misss gibi seyler yaparim bi de basortuyu halledersem ticarete de atilirimNe kursu kız. Bende doktor arastiriyorum
Tatlım onu kullandi esim hamile kaldim bin şükür :)sen esine keciboynuzu kürü icir gercekten oluyor benim arkadasimin esindede ayni sorun vardi hatta cocuk olmaz dediler onu uyguladi esine hamile kaldi simdi kizi 3 yasinda.....dene bi insallah isine yarar canim senin icin dua edicem
Iste endoskopi de cikti gastrit diye...simdi kola icsem acili yesem basliyo hemen sinyal vermeye!...Midemde kanıtlanmış bi rahatsızlık yok ama mide hassiyeti var. Endoskopi de falan bisi çıkmadı ama midemde şişme falan oluyor .
Amin kuzum sende hamile kal yakın zamanda inşallah :) cennetteki meleklerimiz de dua etsin annelerinebebeem pardon ben hamile oldugu bilmiyordum canim ya hic korkma veren allah verir ikimizde iki ihtimali cok iyi biliyoruz yasadik sonucta insallah sapasaglam kucagina alacaksin
Hayırlısı canım batı bekliyelim bakalımYok cano o mumkun degil!...biliyom ben...
Amaaaan ya kafami dagitiiim ebru kursuna bekarligimdan beri gtmek istemisimdir...bu ay bi bakiim de gideyim cok seviyorum...uada ahsap boyama...grafik tasarim isterdim gecen sene yazildim kayit icin halk egitim geri donmedi...bilgi de vermedi acilmadi sinif galiba!...bu sene ebruyu taktim kafama...ohhh misss gibi seyler yaparim bi de basortuyu halledersem ticarete de atilirim
Tatlım onu kullandi esim hamile kaldim bin şükür :)
inciri dene bak o iyi geliyor gerçektensimdide diyorumki bi sogan kürüne baslasam ardindan incir kürü yapayim.....Ibrahim saracoglunu dinledim cok iyiymis cok sonuc alanlarda varmis
Offf cano bunaldim yaaaa test doktor tahlil yumrtlama calisma bat belirti!...her ayin bu gunlerine dogru bikkinlik oluyo oyle gunlerimdeyim...su an varya tek kelome edemiyorum esime oyle halsiz hissediyorum kelimeler dolaniyo agzimda kekeliyorum resmen...Hayırlısı canım batı bekliyelim bakalım
Iste endoskopi de cikti gastrit diye...simdi kola icsem acili yesem basliyo hemen sinyal vermeye!...
amin onlar bize cennettin kapilarini acacak insallahAmin kuzum sende hamile kal yakın zamanda inşallah :) cennetteki meleklerimiz de dua etsin annelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?