Gebe kalamayanlar buraya.....

Ne kursu kız. Bende doktor arastiriyorum
Amaaaan ya kafami dagitiiim ebru kursuna bekarligimdan beri gtmek istemisimdir...bu ay bi bakiim de gideyim cok seviyorum...uada ahsap boyama...grafik tasarim isterdim gecen sene yazildim kayit icin halk egitim geri donmedi...bilgi de vermedi acilmadi sinif galiba!...bu sene ebruyu taktim kafama...ohhh misss gibi seyler yaparim bi de basortuyu halledersem ticarete de atilirim

Bende ismek kursuna yazilacaktim gecen sene o sıra yum takibi oluyordum hamile kalırsam ayrılmak zorunda kalirim kurstan diye kayıt olmadım . kurs yakında bitecek bende hamilelik yok . . benimde bi uğraş bulmam lazim . .

Hayırlısı canım batı bekliyelim bakalım
Offf cano bunaldim yaaaa test doktor tahlil yumrtlama calisma bat belirti!...her ayin bu gunlerine dogru bikkinlik oluyo oyle gunlerimdeyim...su an varya tek kelome edemiyorum esime oyle halsiz hissediyorum kelimeler dolaniyo agzimda kekeliyorum resmen...

Iste endoskopi de cikti gastrit diye...simdi kola icsem acili yesem basliyo hemen sinyal vermeye!...

O zaman dikkat et sen. Zaten gastrit ülser olanlar kullanmasin kürü diyor Saracoğlu. Bende kola kahve soğuk içecek icemem kanıtlanmış bi rahatsızlık yok ama rahatsizim mideden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…