- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.641
19+lardayim tatlım oğluş olcak teyzesicok cok sevindim canim ya tam kac haftaliktasin
Iste bende kendimi bi yere atmak istiyorum bunaltidan...gelirse hosgelsin...ama gelene kadar ne ogrendiysem kar...tatile cikamadik ya ne zamandir...biraz zihnimi dagtmam lazim iyi olcak benim icin...ama burdaki ismek de yokmus ebru...belediyeye bakicam artik...Bende ismek kursuna yazilacaktim gecen sene o sıra yum takibi oluyordum hamile kalırsam ayrılmak zorunda kalirim kurstan diye kayıt olmadım . kurs yakında bitecek bende hamilelik yok . . benimde bi uğraş bulmam lazim . .
teyze kurban masallah cogu gitmis azi kalmis canim......bu arada nerelisin canim nerden katiliyorsun19+lardayim tatlım oğluş olcak teyzesi
Kiz dedim oglus cikti19+lardayim tatlım oğluş olcak teyzesi
Nazar degmistir canim bu ay cok kosturdun heryere yetsmeye calistin...kndine 7 tane fatiha oku...besmele cek bol bol...iyi gelir...Tek tek yazmiim alıntı yapamıyom uykum geldi ağırlık çöktü (nurun_ala_nur yaren92 ) ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum Galiba regl olcam çok sinirliyim orta yerimden çatlicam ikiye herkesin yaptığı batıyo hele eltime dayanamıyorum onun yüzünden böyle oldum gibi hissediyorum. Annemlerin orda bütün kadınlar beni konuşuyomuş nazar mı ediyolar nedir anlamadım sanki deliriyo gibi oluyorum bugün babaannem de fenalaşmış dili falan gitmiş konuşamamış bende bu ay ağır bişey yaşadığım için söylememişler daha fazla üzülmiyim diye babam haberim var sanıp söyledi helallik istemiş herkesten hemen gittim duramadım dedm bide bişey olur vicdan azabı duyarım gitmedim diye. Noluyo böyle hayatımda bilmiyorum art yaa çok yoruldum çok üzgünüm
Ah kuzum ya Allah'im sabirlar versin yardım etsin ofTek tek yazmiim alıntı yapamıyom uykum geldi ağırlık çöktü (nurun_ala_nur yaren92 ) ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum Galiba regl olcam çok sinirliyim orta yerimden çatlicam ikiye herkesin yaptığı batıyo hele eltime dayanamıyorum onun yüzünden böyle oldum gibi hissediyorum. Annemlerin orda bütün kadınlar beni konuşuyomuş nazar mı ediyolar nedir anlamadım sanki deliriyo gibi oluyorum bugün babaannem de fenalaşmış dili falan gitmiş konuşamamış bende bu ay ağır bişey yaşadığım için söylememişler daha fazla üzülmiyim diye babam haberim var sanıp söyledi helallik istemiş herkesten hemen gittim duramadım dedm bide bişey olur vicdan azabı duyarım gitmedim diye. Noluyo böyle hayatımda bilmiyorum art yaa çok yoruldum çok üzgünüm
Iste bende kendimi bi yere atmak istiyorum bunaltidan...gelirse hosgelsin...ama gelene kadar ne ogrendiysem kar...tatile cikamadik ya ne zamandir...biraz zihnimi dagtmam lazim iyi olcak benim icin...ama burdaki ismek de yokmus ebru...belediyeye bakicam artik...
İnşallah bir gün olur yolun düşerse beklerim her zaman canımayy aslında buradaki herkesle ayarlasak bir yerde buluşsak ne iyi olurdu
Ikinciye artık :) defne önceliği abiye verdi napalımKiz dedim oglus ciktiRabbim saglikli hayrili versin de ne farketmis oglus kiz
merhaba canim bendede gastrit var ama denicem sogan kürünü bircok insan denemis o halde ve birsey olmamis denemekte fayda var en fazla agri yapar birakilir denemeye deger benceO zaman dikkat et sen. Zaten gastrit ülser olanlar kullanmasin kürü diyor Saracoğlu. Bende kola kahve soğuk içecek icemem kanıtlanmış bi rahatsızlık yok ama rahatsizim mideden
Anladım canım aslında doğrusu o. Hayati erteliyoruz zaten gelecekte gelir zamanı gelince bak şimdiye kursu bitirmiş olacaktim belki bu kadar stresli olmazdim . sürekli gebelik dusunmezdim . bisiler bulmalı kafa dağıtacak
Yariladik sayılır :)) ben kocaeli gölcüklüyüm ama duzceye evlendim :) sen neredesin peki?teyze kurban masallah cogu gitmis azi kalmis canim......bu arada nerelisin canim nerden katiliyorsun
Tek tek yazmiim alıntı yapamıyom uykum geldi ağırlık çöktü (nurun_ala_nur yaren92 ) ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum Galiba regl olcam çok sinirliyim orta yerimden çatlicam ikiye herkesin yaptığı batıyo hele eltime dayanamıyorum onun yüzünden böyle oldum gibi hissediyorum. Annemlerin orda bütün kadınlar beni konuşuyomuş nazar mı ediyolar nedir anlamadım sanki deliriyo gibi oluyorum bugün babaannem de fenalaşmış dili falan gitmiş konuşamamış bende bu ay ağır bişey yaşadığım için söylememişler daha fazla üzülmiyim diye babam haberim var sanıp söyledi helallik istemiş herkesten hemen gittim duramadım dedm bide bişey olur vicdan azabı duyarım gitmedim diye. Noluyo böyle hayatımda bilmiyorum art yaa çok yoruldum çok üzgünüm
Insallah cano...bnde alperen istiyom da babasi kabul etmiyooo!...Ikinciye artık :) defne önceliği abiye verdi napalımAlper kuzucan geliyooo :))
Ah kuzum ya Allah'im sabirlar versin yardım etsin of
bende Samsunluyum ama Almanyada yasiyorum esim Arnavut ingilterede yasiyor bende kagit islemlerimi bekliyorum yanina gidicem iste sik sik geliyor yanima o zamanlari degerlendirmeye calisiyoruy tabi zaman tutarsa allahim tez zamanda hem gitmemi hem bebisim olmasini nasip etsin insallahYariladik sayılır :)) ben kocaeli gölcüklüyüm ama duzceye evlendim :) sen neredesin peki?
ftsch diyodu puzzle yapiyom diye iyi geliyo sizde bulun diyodu...sahi o nerde yaa???srn ne kursuna istiyodun cano?
canım benim kendini koyverme böyle ama içinden ağlamak geliyorsa ağla rahatlarsın.. eşinle konuş dertleş yada yakınında seni anlayabilecek birisi varsa onunla dertleş.. stres çok önemliymiş bizim için.. o aşamalardan geçmedim daha ama eltimden gördüm biliyorum gerçekten zor süreç..Offf cano bunaldim yaaaa test doktor tahlil yumrtlama calisma bat belirti!...her ayin bu gunlerine dogru bikkinlik oluyo oyle gunlerimdeyim...su an varya tek kelome edemiyorum esime oyle halsiz hissediyorum kelimeler dolaniyo agzimda kekeliyorum resmen...
merhaba canim bendede gastrit var ama denicem sogan kürünü bircok insan denemis o halde ve birsey olmamis denemekte fayda var en fazla agri yapar birakilir denemeye deger bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?