Gebe kalamayanlar buraya.....

Bende ismek kursuna yazilacaktim gecen sene o sıra yum takibi oluyordum hamile kalırsam ayrılmak zorunda kalirim kurstan diye kayıt olmadım . kurs yakında bitecek bende hamilelik yok . . benimde bi uğraş bulmam lazim . .
Iste bende kendimi bi yere atmak istiyorum bunaltidan...gelirse hosgelsin...ama gelene kadar ne ogrendiysem kar...tatile cikamadik ya ne zamandir...biraz zihnimi dagtmam lazim iyi olcak benim icin...ama burdaki ismek de yokmus ebru...belediyeye bakicam artik...

Tek tek yazmiim alıntı yapamıyom uykum geldi ağırlık çöktü ( nurun_ala_nur yaren92 ) ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum Galiba regl olcam çok sinirliyim orta yerimden çatlicam ikiye herkesin yaptığı batıyo hele eltime dayanamıyorum onun yüzünden böyle oldum gibi hissediyorum. Annemlerin orda bütün kadınlar beni konuşuyomuş nazar mı ediyolar nedir anlamadım sanki deliriyo gibi oluyorum bugün babaannem de fenalaşmış dili falan gitmiş konuşamamış bende bu ay ağır bişey yaşadığım için söylememişler daha fazla üzülmiyim diye babam haberim var sanıp söyledi helallik istemiş herkesten hemen gittim duramadım dedm bide bişey olur vicdan azabı duyarım gitmedim diye. Noluyo böyle hayatımda bilmiyorum artk yaa çok yoruldum çok üzgünüm

Son düzenleme:
Nazar degmistir canim bu ay cok kosturdun heryere yetsmeye calistin...kndine 7 tane fatiha oku...besmele cek bol bol...iyi gelir...

Ah kuzum ya Allah'im sabirlar versin yardım etsin of

Anladım canım aslında doğrusu o. Hayati erteliyoruz zaten gelecekte gelir zamanı gelince bak şimdiye kursu bitirmiş olacaktim belki bu kadar stresli olmazdim . sürekli gebelik dusunmezdim . bisiler bulmalı kafa dağıtacak

O zaman dikkat et sen. Zaten gastrit ülser olanlar kullanmasin kürü diyor Saracoğlu. Bende kola kahve soğuk içecek icemem kanıtlanmış bi rahatsızlık yok ama rahatsizim mideden
merhaba canim bendede gastrit var ama denicem sogan kürünü bircok insan denemis o halde ve birsey olmamis denemekte fayda var en fazla agri yapar birakilir denemeye deger bence

ftsch diyodu puzzle yapiyom diye iyi geliyo sizde bulun diyodu...sahi o nerde yaa???srn ne kursuna istiyodun cano?

Kuzum yasadiklarin kolay değil. Kaç günlerdir hastanelerde sin . uyku desen hastane uykusundan nolur. Olayda gözünün önünde oldu onun şoku da var üzerinde. Eşinin uzakta olması da ayrı bi duygusallık yapıyor. . fiziki yorgunlugun yaninda şuan psikolojik yorgunluk da var.

Ah kuzum ya Allah'im sabirlar versin yardım etsin of

Amin canm benm allah razı olsun. Gerçekten ama inanılmaz derecede kötüyüm ilknur bıktım artk tükendim falan hep bu moddayım. Daha doğrusu son 4-5 gündür 8 mayıs bat ondan heralde biraz da ama üstüste geldi bide herşey..

Yariladik sayılır :)) ben kocaeli gölcüklüyüm ama duzceye evlendim :) sen neredesin peki?
bende Samsunluyum ama Almanyada yasiyorum esim Arnavut ingilterede yasiyor bende kagit islemlerimi bekliyorum yanina gidicem iste sik sik geliyor yanima o zamanlari degerlendirmeye calisiyoruy tabi zaman tutarsa allahim tez zamanda hem gitmemi hem bebisim olmasini nasip etsin insallah

canım benim kendini koyverme böyle ama içinden ağlamak geliyorsa ağla rahatlarsın.. eşinle konuş dertleş yada yakınında seni anlayabilecek birisi varsa onunla dertleş.. stres çok önemliymiş bizim için.. o aşamalardan geçmedim daha ama eltimden gördüm biliyorum gerçekten zor süreç..

merhaba canim bendede gastrit var ama denicem sogan kürünü bircok insan denemis o halde ve birsey olmamis denemekte fayda var en fazla agri yapar birakilir denemeye deger bence

Adetim bi gelsin bir kere denicem bakalım bisi olmazsa devam ederim içmeye. Faydasını görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…