- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.661
Nazar degmistir canim bu ay cok kosturdun heryere yetsmeye calistin...kndine 7 tane fatiha oku...besmele cek bol bol...iyi gelir...
ay evet yakında onuda yaparız bizSağol tatlım benm. Bide öyle bi topik mi açsak aceba
Kuzum yasadiklarin kolay değil. Kaç günlerdir hastanelerde sin . uyku desen hastane uykusundan nolur. Olayda gözünün önünde oldu onun şoku da var üzerinde. Eşinin uzakta olması da ayrı bi duygusallık yapıyor. . fiziki yorgunlugun yaninda şuan psikolojik yorgunluk da var.
Benimki alperen istedi ben istemedim yakin arkadaşimin abisinin oglu diye benim de aklımda alper vardi alper kaldı :) seninki ne koyacakmis polat mi?Insallah cano...bnde alperen istiyom da babasi kabul etmiyooo!...
Bu ara hep oyle senin hayat ya geçsin bitsin artıkAmin canm benm allah razı olsun. Gerçekten ama inanılmaz derecede kötüyüm ilknur bıktım artk tükendim falan hep bu moddayım. Daha doğrusu son 4-5 gündür8 mayıs bat ondan heralde biraz da ama üstüste geldi bide herşey..
Aman pek karismissin sen :) ya sen git ya geldiginde tuttur kisa zamanda :))bende Samsunluyum ama Almanyada yasiyorum esim Arnavut ingilterede yasiyor bende kagit islemlerimi bekliyorum yanina gidicem iste sik sik geliyor yanima o zamanlari degerlendirmeye calisiyoruy tabi zaman tutarsa allahim tez zamanda hem gitmemi hem bebisim olmasini nasip etsin insallah
Ay allahım bu yavru da hep beni özetliyo böyle yaa allah razı olsun aynen halimi yazmışsın. Beni anlıyo olmana seviniyorum gerçekten..
ay evet yakında onuda yaparız bizbu arada hakketen neler oluyor kuzum size bi okutun kendinize nazar boncuksuz gezmeyin..
Bu ara hep oyle senin hayat ya geçsin bitsin artıkgüzel haberler al mutlu ol... bu seferde güzellikler bitmesin ya
mayisin sonunda gelecek insallah simdiden sogan kürüne baslicam adetimin bitiminden yedi gün sonra tam denk düsüyor aksilik olmazsaAman pek karismissin sen :) ya sen git ya geldiginde tuttur kisa zamanda :))
Burada o kadar samimi paylaşıyoruz ki duygularımızı tanır hale geldik birbirimizi. En içten anlıyorum ben seni . bazı kelimeler yüreğine degiyor insanin . biz birbirimizin çevresini yaşantısını değil birbirimizin düşüncelerini hissettiklerini biliyoruz onlari paylaşıyoruz . gece gece duygusala baglamayalim bak @zumrutanka ablamiza desek tek tek ruh hali analizi yapar bize
Çok doğru diyon vala aynen de öyle dertler bir hepimizin aynı iyice de tanıyınca birbirimizi herşeyi anlar olduk. Sağol canm benm vala sizde olmasanız hepten felakete doğru yol almış olurdum. Allah razı olsun
Aman boşver canım böyle insanlar çok çevremizde.. ve inadına yapıyorlar hepsini kafaya takacak olursak vay halimize en iyisi Allah'a havale etAh bilsem de söylesem tatlım. Ruh Halim çöküşte. Kv eve getirdik ya üst katta 50li yaşlarda bi teyze var karşı komşuyla iyiyiz onlar çıktılar yukardakiyle muhabbetimiz de yok he. Biz içeri girerken karşıdakiler gçmş olsun dedi o kadın da merdivenden geçmiş olsun dedi görümcemde vardı sen neyi oluyon dedi kızıyım dedi bende içeri götürdüm kv. O arada kadın demez mi gelinin elinden mi düştü hani gelin mi yaptı diyo bende gelmiştim o sırada aptal tabi onu hesap edemedi. Bi tepem attı benimde aa o nası laf ya dedim görümcem bırakmadı konuşayım o dedi zaten kadına Hayır canm olur mu öyle şey annem düştü dedi. Bana da boşver salağı biz biliyoz neyin ne olduğunu dedi. Kalbim çok kırıldı o kadar kadının içinde rencide etti beni. Durduk yere insanların aklına mal mal şeyler soktune kadar ayıp yaa biz canımızın derdine düşmüşüz o gelmiş laf aramaya. Ne kadar kötü bu insanlar bmyle ona da çok üzüldüm anlayacağın. Görsem kadını 2 çift laf etcem ama içimde kaldı
Aman boşver canım böyle insanlar çok çevremizde.. ve inadına yapıyorlar hepsini kafaya takacak olursak vay halimize en iyisi Allah'a havale et
Anladim canim da boyle is icin degil de kafani dagiticak gorsel bi kurs daha iyi olmazmi?Gecen puzzle baktık biraz pahalı geldi o yüzden daha almadim. Ben ön muhasebe istiyordum esimin Arkadaşı var muhasebe de çalışan onunla calisirim diye.
Senden de Allah razi olsun güzelim bu ara biraz yorgunsun ondan bu halin yoksa sende az guldurmedin bizi
Canim aynen benim oyle basim agriyo halsizlik felakettt annem okuyo biraz rahatliyorum ama ona geciyo agirligim...sende bol bol oku kendini...Ay tuba annemde bi kötü oldum ateş bastı bacaklarım sızlamaya başladı bi tuhaf oldum. Halam okudu da gözlerinden yaşlar geldi esneye esneye bi hâl oldu hattâ o ağırlık yengeme geçti. Herşey üstüste geldi hâlâ da devam ediyo eşim de yanımda değil destek arıyo insan. Düzenim bozuldu insanlar çok tuhaf falan më bileyim hep böyle kafamda deli sorular napcam bilmiyom
Gelirsin gelirsin canım ondan şüphen olmasınEttim ettim inşaallah öteki tarafta karşı karşıya geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?