Gebe kalamayanlar buraya.....

Nazar degmistir canim bu ay cok kosturdun heryere yetsmeye calistin...kndine 7 tane fatiha oku...besmele cek bol bol...iyi gelir...

Ay tuba annemde bi kötü oldum ateş bastı bacaklarım sızlamaya başladı bi tuhaf oldum. Halam okudu da gözlerinden yaşlar geldi esneye esneye bi hâl oldu hattâ o ağırlık yengeme geçti. Herşey üstüste geldi hâlâ da devam ediyo eşim de yanımda değil destek arıyo insan. Düzenim bozuldu insanlar çok tuhaf falan më bileyim hep böyle kafamda deli sorular napcam bilmiyom

Ay allahım bu yavru da hep beni özetliyo böyle yaa allah razı olsun aynen halimi yazmışsın. Beni anlıyo olmana seviniyorum gerçekten..

Bu ara hep oyle senin hayat ya geçsin bitsin artık güzel haberler al mutlu ol... bu seferde güzellikler bitmesin ya

Aman pek karismissin sen :) ya sen git ya geldiginde tuttur kisa zamanda :))

Ay allahım bu yavru da hep beni özetliyo böyle yaa allah razı olsun aynen halimi yazmışsın. Beni anlıyo olmana seviniyorum gerçekten..

Burada o kadar samimi paylaşıyoruz ki duygularımızı tanır hale geldik birbirimizi. En içten anlıyorum ben seni . bazı kelimeler yüreğine degiyor insanin . biz birbirimizin çevresini yaşantısını değil birbirimizin düşüncelerini hissettiklerini biliyoruz onlari paylaşıyoruz . gece gece duygusala baglamayalim bak @zumrutanka ablamiza desek tek tek ruh hali analizi yapar bize

bu arada kızlar bugün eltime gittim onlarında 4 senedir olmuyor bebek herşeyi denediler tüp bebekte dahil..
dün akşam üzeri hani kocakarı işleri varya bel,karın,kasık çekme filan ona gitti söylediklerini tam hatırlamıyorum ama hakiki sakız, günlük ve bir tane daha birşey dedi unuttum onu
onları havanda dövmüş toz haline getirmiş beline rakı sürmüş sonra bu tozları koymuş güzelce sarmış 3 gün yatıcan demiş dördüncü gün alcan ve ilişki demiş.. ve şunu da eklemiş yatakta değil sert zeminde altına yastık koyarak deneyin demiş.. bu kadına her gidenin oluyormuş.. olursa gelecek ay bende gidicem inşallah

ay evet yakında onuda yaparız biz bu arada hakketen neler oluyor kuzum size bi okutun kendinize nazar boncuksuz gezmeyin..

Ah bilsem de söylesem tatlım. Ruh Halim çöküşte. Kv eve getirdik ya üst katta 50li yaşlarda bi teyze var karşı komşuyla iyiyiz onlar çıktılar yukardakiyle muhabbetimiz de yok he. Biz içeri girerken karşıdakiler gçmş olsun dedi o kadın da merdivenden geçmiş olsun dedi görümcemde vardı sen neyi oluyon dedi kızıyım dedi bende içeri götürdüm kv. O arada kadın demez mi gelinin elinden mi düştü hani gelin mi yaptı diyo bende gelmiştim o sırada aptal tabi onu hesap edemedi. Bi tepem attı benimde aa o nası laf ya dedim görümcem bırakmadı konuşayım o dedi zaten kadına Hayır canm olur mu öyle şey annem düştü dedi. Bana da boşver salağı biz biliyoz neyin ne olduğunu dedi. Kalbim çok kırıldı o kadar kadının içinde rencide etti beni. Durduk yere insanların aklına mal mal şeyler soktu ne kadar ayıp yaa biz canımızın derdine düşmüşüz o gelmiş laf aramaya. Ne kadar kötü bu insanlar bmyle ona da çok üzüldüm anlayacağın. Görsem kadını 2 çift laf etcem ama içimde kaldı

Bu ara hep oyle senin hayat ya geçsin bitsin artık güzel haberler al mutlu ol... bu seferde güzellikler bitmesin ya

Sorma yaa hayattan soğudum çok kötüyüm ama bakalım bitanem bekliyoruz. Bakarsın Rabbim sürpriz yapar bana da bunca şeyin altından güzel bi haber aılırız

Çok doğru diyon vala aynen de öyle dertler bir hepimizin aynı iyice de tanıyınca birbirimizi herşeyi anlar olduk. Sağol canm benm vala sizde olmasanız hepten felakete doğru yol almış olurdum. Allah razı olsun

Çok doğru diyon vala aynen de öyle dertler bir hepimizin aynı iyice de tanıyınca birbirimizi herşeyi anlar olduk. Sağol canm benm vala sizde olmasanız hepten felakete doğru yol almış olurdum. Allah razı olsun

Senden de Allah razi olsun güzelim bu ara biraz yorgunsun ondan bu halin yoksa sende az guldurmedin bizi

Aman boşver canım böyle insanlar çok çevremizde.. ve inadına yapıyorlar hepsini kafaya takacak olursak vay halimize en iyisi Allah'a havale et

Kızlar bugün bi kötü haber daha aldım artk alıştım yani o dereceyim
Yakın bi akrabamızın evinde klima tadilatı yapılıyomuş o akrabamızın 3 yaşındaki oğlu da gazozu çok seviyomuş masanın üstünde duran şişeyi dikmiş kafaya meğer oda asitmiş iyi mi yemek borusuyla ciğerleri yanmış durumu çok kötüymüş 3 gündür yoğun bakımda çocuk. Şimdi siz söyleyin ben ne yapayım allah aşkına bıktım artk bu durumlardan yaa mahvoldum ne diyim bilmiyorum

Canim aynen benim oyle basim agriyo halsizlik felakettt annem okuyo biraz rahatliyorum ama ona geciyo agirligim...sende bol bol oku kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…