Gebe kalamayanlar buraya.....

o anne nıye ortalıkta bırakmış ya ne asiti o(

Aglamak da istemiyorum boyle ustume bina yikilmis altinda kalmisim gibi...bi isteksizlik herseye karsi...koptum yanii..

Ayyy cok mu kaprisliyim ne yaaa

Bilmiyorum ki beceri istiyor bazı şeyler benim pek ilgi alanın değil gibi geldi baktimda kurslara .n
Ahaha kuzu ben cop adamdan baska bisey cizemem o yuzden resme cesaretim yok da ebru hosuma gidiyo...ahsap boyamaya da bak derim bak onu yaparsin gibime geliyo???

Kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa allah sabır versin vardır herşeyde bi hayr üzülme. Unutma ki bişey olmuyorsa rabbim o istediğini nasip etmiyosa emin ol daha iyisi olacağı içindir..
Cnm bnm cok tesekkur ederim verdiginiz moral için daha tam olarak iyilesemedim allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip eder tüm isteyenler e

Sanmam kendini oyle hissediyor olabilirsin ama sen en iyisi gercekten kafa dagitacak biseyler yap esinle bir yerlere gitme imkanin varsa git iyi geliyo gercekten
Ahhh keske olsaaa ancak ramazandan sonra olabilcek...evet kafsmi dagitmam lazim...kasgim boyle tik tik tik diye atiyo sanki pijamanin lastigi sandim yukari cektim biraz yine oluyooo...bi de yanma varr sende de varmi cano?

Aha bitane daha benden
Ayy camo sorma esime bisey dicektim oyle bakiyo yuzume anlatamadim sonra dedim amaaaan bosver bitanem agzim yoruldu...adam sasti kelimeler resmen dilimde yuvarlandi yaaa oyle bisey var ustumde..ustelik bugun dun bi yere cikmadim nazarlanicak durum da yok neden bilmiyorum

Ahhh keske olsaaa ancak ramazandan sonra olabilcek...evet kafsmi dagitmam lazim...kasgim boyle tik tik tik diye atiyo sanki pijamanin lastigi sandim yukari cektim biraz yine oluyooo...bi de yanma varr sende de varmi cano?
Yanma yokta arada kasiklarim agriyo ve alttan bir agrim oluyo bu normalde adet olmadan 1-2gun once olurdu anlamadim bende hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…