Gebe kalamayanlar buraya.....

Cnm bnm iyi olmaya calisiyorum hala kanamam devan ediyor ilk gebelik olduğu için normalmis ama BN de kan kaybı çok oldu gerekirse serum yiycem
Canim benim yaaaRabbim hem ruhen hem bedenen sizilarini iyilestirsin...zordur tabiki ama uzulme dusunki gebeligin oluyo elhamdulillah...Allah bi daha yasatmasin boyle aci saglikli hayrli bi evlat versin...

[QUOTcanlutuba, post: 407745: 651850"]Canim benim yaaaRabbim hem ruhen hem bedenen sizilarini iyilestirsin...zordur tabiki ama uzulme dusunki gebeligin oluyo elhamdulillah...Allah bi daha yasatmasin boyle aci saglikli hayrli bi evlat versin...[/QUOTE]
Amin canim
Sagol cnm bnm allah kimseye yasatmasin boyle acilar

[QUOTcanlutuba, post: 407745: 651850"]Canim benim yaaaRabbim hem ruhen hem bedenen sizilarini iyilestirsin...zordur tabiki ama uzulme dusunki gebeligin oluyo elhamdulillah...Allah bi daha yasatmasin boyle aci saglikli hayrli bi evlat versin...
Amin canim

Sagol cnm bnm allah kimseye yasatmasin boyle acilar [/QUOTE]
allah yardimcin olsun cok zor....bende iki düsük yasadim cok zor

Amin canim

Sagol cnm bnm allah kimseye yasatmasin boyle acilar
allah yardimcin olsun cok zor....bende iki düsük yasadim cok zor[/QUOTE]
Cnm bu cok yaygin bisiymis bada gelmeden bilinmiyor,bn ikinciyi korkuyorum simdi cesaretim kirildi cok zorgercekten

allah yardimcin olsun cok zor....bende iki düsük yasadim cok zor
Cnm bu cok yaygin bisiymis bada gelmeden bilinmiyor,bn ikinciyi korkuyorum simdi cesaretim kirildi cok zorgercekten[/QUOTE]
ne desem bos biliyorum zaten tesselisi yok ama korkma canim sabir bende yillardir istiyorum.... doktorlar neden düsük oldugunu söyledimi

Hayırlı geceler arkadaşlar.. Nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…