- 2 Temmuz 2010
- 688
- 635
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.701
Kanamam hala devam ediyor 10 gün oldu allah kimseye böyle bir aci yasatmasin hem ruhen hem bedenen toparlanamadı hala cnmAmin bitanem sana da acil şifalar diliyorum bi an önce toparlanırsın inşaallah
Benmde simdi basladi usuttummu ne?hayrlisi canoYanma yokta arada kasiklarim agriyo ve alttan bir agrim oluyo bu normalde adet olmadan 1-2gun once olurdu anlamadim bende hayirlisi
Cnm bnm iyi olmaya calisiyorum hala kanamam devan ediyor ilk gebelik olduğu için normalmis ama BN de kan kaybı çok oldu gerekirse serum yiycemuslutuba .!.:Caniimmm nasilsin?
Insallah bekledigimiz seyden dolayidir canim bekleyelim gorelim ama ben heyecan yaptim galiba su 9-10 gun nasil gecicekBenmde simdi basladi usuttummu ne?hayrlisi cano
Canim benim yaaaCnm bnm iyi olmaya calisiyorum hala kanamam devan ediyor ilk gebelik olduğu için normalmis ama BN de kan kaybı çok oldu gerekirse serum yiycem
Kiz sende en azindan heyecan var!...o bende de yok umit heyecan peeehhhInsallah bekledigimiz seyden dolayidir canim bekleyelim gorelim ama ben heyecan yaptim galiba su 9-10 gun nasil gecicek
Ablam bazen aksamlari dahil oluyo bazen olamiyo yarin okur sayfalari:))))Bu arada @zumrutanka ablamiz nerede ya hic ses soluk cikmiyo iyidir insallah. Ozledik vallahi sohbetini
Sen boyle umitsiz hic bir seyden zevk almadigin bir anda Rabbim sana mucizeni verir insallah canimKiz sende en azindan heyecan var!...o bende de yok umit heyecan peeehhh
Sagol cnm bnm allah kimseye yasatmasin boyle acilarCnm bn yeni gördüm allah yardımcın olsun çok zor gercekten. Orada olduğunu bilip de kaybetmek çok zor. Acısı zor geçiyo hatta geçmiyo ama rabbim sabrını da veriyo şükür. Allah yardımcın olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Dinlen once onemli olan senin sağlığın tabiki. Allaha emanet ol
Amin canim[QUOTcanlutuba, post: 407745: 651850"]Canim benim yaaaRabbim hem ruhen hem bedenen sizilarini iyilestirsin...zordur tabiki ama uzulme dusunki gebeligin oluyo elhamdulillah...Allah bi daha yasatmasin boyle aci saglikli hayrli bi evlat versin...
allah yardimcin olsun cok zor....bende iki düsük yasadim cok zorAmin canim
Sagol cnm bnm allah kimseye yasatmasin boyle acilar
Cnm bu cok yaygin bisiymis bada gelmeden bilinmiyor,bn ikinciyi korkuyorum simdi cesaretim kirildi cok zorgercekten[/QUOTE]allah yardimcin olsun cok zor....bende iki düsük yasadim cok zor
ayyy evet çok zor olucsak ama napıyım herşeyini görmek lazım dimi :)) bide boş değilmiş dktor:))Sen.12 mayisa kadar dayanican.Aferin derim sana ben bile catlardim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?