Gebe kalamayanlar buraya.....

[QUOTcanlutuba, post: 407745: 651850"]Canim benim yaaaRabbim hem ruhen hem bedenen sizilarini iyilestirsin...zordur tabiki ama uzulme dusunki gebeligin oluyo elhamdulillah...Allah bi daha yasatmasin boyle aci saglikli hayrli bi evlat versin...
Amin canim

Sagol cnm bnm allah kimseye yasatmasin boyle acilar [/QUOTE]
Amin cnm nasılsn peki simdi

Merhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee

ftsch diyodu puzzle yapiyom diye iyi geliyo sizde bulun diyodu...sahi o nerde yaa???srn ne kursuna istiyodun cano?
Cnm elinizden el işi olarak ne geliyorsa onu yapın. Kafayı baska yere vermek gerekiyo. Ben her türlü elişinde beceriksz oldugum için puzzle yapmaya başladım. 3.ye başladm hatta dün.

Merhabaaa bem bir haftadır kahverengi lekeler ve baş ağrısıyla uğraşıyorum afet im düzensiz belin ve kasık bölgem ara ara ağrıyor midem bulanmıyor ama ac değilken bile ac hissediyorum son iki ay önce adet oldum sizce sebeb neeeee

Gunaydin caooooo!...oh valla biz evdeydiknr aldi esin bakiim sana bebise kiyafetler mi
Yk canm ya bebiş içn hç bse almıcm cnkü kz olrsa bastan asaya herseyi tmm erkek olrsa doguma bikç hfta kala acm. Ayakkabı fln aldı tunikde al fln dio yazk tunk almadm ama :) maas zamanında artk yuklenmeym o kdr ddim :) ztn hftanın 6gnu evdeym canm artk ck bunldm napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…