- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 30
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.721
Tuhaf olunmaz mı canım ya eş dost akrabanın bebeğini görünce ben bile tuhaf oluyorum
sanada günaydın canımgünaydınnnn :)) nasılsınız kızlarrrr hepinizi özledim yaaa doğru dürüst bakamıyorum net e kocişim evde bırakmıyor:))
ayy ne güzel bir yazı sabah sabah böyle inşallah bebeğim:))GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ,HARİKA BİR GÜN DAHA BAŞLADI İNŞALLAH BUGÜN HEPİMİZ GÜZEL HABERLER ALIRIZ...
sanada canım.Hayirli sabahlar canolaaaaaar napiyosunuz nerdesiniz yahu?uyuyomusunuz hala??
gözun aydın canım.kızlar merhaba hamıleyımmmm :)))
Gozun aydin...Allah hayirli etsin...tedavi falan oldun mu surecini anlatirmisin?kızlar merhaba hamıleyımmmm :)))
hayırlı olsun bebeğinizi hayırla kucagınıza almanız dilegimle...kızlar merhaba hamıleyımmmm :)))
gözün aydın canım:))kızlar merhaba hamıleyımmmm :)))
Canim ne oldu dusuk anladigim kadariyla cok cok gecmis olsun nasilsin. Neden oldu dusuk kuzumKanamam hala devam ediyor 10 gün oldu allah kimseye böyle bir aci yasatmasin hem ruhen hem bedenen toparlanamadı hala cnm
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahkızlar merhaba hamıleyımmmm :)))
Canim meraba ne guzel olmus ohhh nasilsin bebis nasilGunydn kızlarr :)) naslsnz.. dun grmedm işci bayramı bna yaradı bi gzl gezdm esimde bni yemege ckrdı :) istedklrmi de aldı :)). Bgn onun mtlulugndaym yani hala :)
Amin canim[QUOTcanlutuba, post: 407745: 651850"]Canim benim yaaaRabbim hem ruhen hem bedenen sizilarini iyilestirsin...zordur tabiki ama uzulme dusunki gebeligin oluyo elhamdulillah...Allah bi daha yasatmasin boyle aci saglikli hayrli bi evlat versin...
Gunaydin caooooo!...oh valla biz evdeydikGunydn kızlarr :)) naslsnz.. dun grmedm işci bayramı bna yaradı bi gzl gezdm esimde bni yemege ckrdı :) istedklrmi de aldı :)). Bgn onun mtlulugndaym yani hala :)
Cnm elinizden el işi olarak ne geliyorsa onu yapın. Kafayı baska yere vermek gerekiyo. Ben her türlü elişinde beceriksz oldugum için puzzle yapmaya başladım. 3.ye başladm hatta dün.ftsch diyodu puzzle yapiyom diye iyi geliyo sizde bulun diyodu...sahi o nerde yaa???srn ne kursuna istiyodun cano?
Yk canm ya bebiş içn hç bse almıcm cnkü kz olrsa bastan asaya herseyi tmm erkek olrsa doguma bikç hfta kala acm. Ayakkabı fln aldı tunikde al fln dio yazk tunk almadm ama :) maas zamanında artk yuklenmeym o kdr ddim :) ztn hftanın 6gnu evdeym canm artk ck bunldm napim.Gunaydin caooooo!...oh valla biz evdeydiknr aldi esin bakiim sana bebise kiyafetler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?