- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.741
ne bileyim farkli bir inssn ya benim adimi da koymalarini istemem galiba hem bi hamiş kal degisir fikriValla ona da olabilir diyo polat niye olmasinmis?o abdullah dursun istiyo dedelerimizin ismi
Mrb.. bn rhtszm brz ya.. anjin vr bende dun meyvesuyu içtm ck az bse sogktu hmn kaptm sifayı basıma vuruo agrısı bebiş en son gttgmde iyidi ck sukr :) sn naslsnCanim meraba ne guzel olmus ohhh nasilsin bebis nasil
Ben de el isindr becerikli degilim ama su an durumlar biraz karsk...dugunler falan...biraz rahata ereyim de yazilcam kursa..kolay gelsin kuzum...puzzle beni sinir eder stres olurum beeeenCnm elinizden el işi olarak ne geliyorsa onu yapın. Kafayı baska yere vermek gerekiyo. Ben her türlü elişinde beceriksz oldugum için puzzle yapmaya başladım. 3.ye başladm hatta dün.
Gez kuzum geeeezinYk canm ya bebiş içn hç bse almıcm cnkü kz olrsa bastan asaya herseyi tmm erkek olrsa doguma bikç hfta kala acm. Ayakkabı fln aldı tunikde al fln dio yazk tunk almadm ama :) maas zamanında artk yuklenmeym o kdr ddim :) ztn hftanın 6gnu evdeym canm artk ck bunldm napim.
Insallah.....gonlunu kirmak istemiyorum ama acikcasi bu isimleride istemiyorum...abdullah neyse de dursun diyo yaaane bileyim farkli bir inssn ya benim adimi da koymalarini istemem galiba hem bi hamiş kal degisir fikri
Ttlm net resimli ve iyi bi marka alırsan cok kolay oluyo. Resmini bulursam en son bitirdigimk göndereyim ttlmBen de el isindr becerikli degilim ama su an durumlar biraz karsk...dugunler falan...biraz rahata ereyim de yazilcam kursa..kolay gelsin kuzum...puzzle beni sinir eder stres olurum beeeenheleki cok parcaliysa...
Tamam kuzumTtlm net resimli ve iyi bi marka alırsan cok kolay oluyo. Resmini bulursam en son bitirdigimk göndereyim ttlm
Almam lazm canm cnkü smdiden göbegm ck belli oluo :) bde bnm göbegm bndan fazla buyumz sanmıorm öncekndede bu kdr kalmştı 7aya kdr hç buyumemştı :)Gez kuzum geeeezinbrncr simdidrn tunik alma derim cunku gobis buyuyecek.. o zaman sknti olur...
Hmm srn tabi krndini daha iyi bilirsin canoo...ama cok guzel kiyafetler var yaaa dur bulliiim sana atiiim bi bakkAlmam lazm canm cnkü smdiden göbegm ck belli oluo :) bde bnm göbegm bndan fazla buyumz sanmıorm öncekndede bu kdr kalmştı 7aya kdr hç buyumemştı :)
http://www.e-hamile.net/2014-tesettur-hamile-elbise-modelleri/ bak canoo cok tatliAlmam lazm canm cnkü smdiden göbegm ck belli oluo :) bde bnm göbegm bndan fazla buyumz sanmıorm öncekndede bu kdr kalmştı 7aya kdr hç buyumemştı :)
Ay resim nasıl atılıyo yaTamam kuzum
gözün aydın canım ne zamandır istiyordun??kızlar merhaba hamıleyımmmm :)))
Almam lazm canm cnkü smdiden göbegm ck belli oluo :) bde bnm göbegm bndan fazla buyumz sanmıorm öncekndede bu kdr kalmştı 7aya kdr hç buyumemştı :)
canım bu yazıyı yazarken aşağıda cevapla yazıyor ya onun yanında dosya yükle yazıyor ona tıkla görürsünAy resim nasıl atılıyo yadaha önce attm simdi beceremdim
Altta dosya yukle var kuzumAy resim nasıl atılıyo yadaha önce attm simdi beceremdim
Benim de öyle ya demek ikincide daha cok büyüyor :)Almam lazm canm cnkü smdiden göbegm ck belli oluo :) bde bnm göbegm bndan fazla buyumz sanmıorm öncekndede bu kdr kalmştı 7aya kdr hç buyumemştı :)
Ne demek canımEki Görüntüle 1514752 ay şükür ya fotograf isareti var ona tıklıyordum ama yok yani olmadı.Eylulll09 çok tesekkürler. nurun_ala_nur bu en son eserim
Ayyy saheser ve sabir diyorum kardessss ben cildirirrdim bitirene kadar...Eki Görüntüle 1514752 ay şükür ya fotograf isareti var ona tıklıyordum ama yok yani olmadı.Eylulll09 çok tesekkürler. nurun_ala_nur bu en son eserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?