Gebe kalamayanlar buraya.....

Cnm elinizden el işi olarak ne geliyorsa onu yapın. Kafayı baska yere vermek gerekiyo. Ben her türlü elişinde beceriksz oldugum için puzzle yapmaya başladım. 3.ye başladm hatta dün.
Ben de el isindr becerikli degilim ama su an durumlar biraz karsk...dugunler falan...biraz rahata ereyim de yazilcam kursa..kolay gelsin kuzum...puzzle beni sinir eder stres olurum beeeenheleki cok parcaliysa...

Gez kuzum geeeezinbrncr simdidrn tunik alma derim cunku gobis buyuyecek.. o zaman sknti olur...

Ben de el isindr becerikli degilim ama su an durumlar biraz karsk...dugunler falan...biraz rahata ereyim de yazilcam kursa..kolay gelsin kuzum...puzzle beni sinir eder stres olurum beeeenheleki cok parcaliysa...
Ttlm net resimli ve iyi bi marka alırsan cok kolay oluyo. Resmini bulursam en son bitirdigimk göndereyim ttlm

Almam lazm canm cnkü smdiden göbegm ck belli oluo :) bde bnm göbegm bndan fazla buyumz sanmıorm öncekndede bu kdr kalmştı 7aya kdr hç buyumemştı :)
Hmm srn tabi krndini daha iyi bilirsin canoo...ama cok guzel kiyafetler var yaaa dur bulliiim sana atiiim bi bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…