- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.761
Bu binlik cnm ama cok kolaydı. 5 günde bitti hem bu marka puzzle cok kaliteli ondan hem de resim cok netti.Ne demek canımbu 1000 lik mi 1500 mü canım?? bizde eltimle 1500 aldık bitiremedik ne zormuş ya
Tatlm bu cok kolaydı gercekten. Mesela yeni aldığım cok zor. Puzlle in markası pek iyi değil bi de fotograftan alınan yapılan puzzle lar daha kolay. Tablodan uyarlamalar cok zor. Akşam cldırdım ben de. Yeni başladığım da bu ama tavsiye etmemAyyy saheser ve sabir diyorum kardessss ben cildirirrdim bitirene kadar...
Eger uygun gordugumu bulursam kolayindan baslarim canim...sagol...aaaa birinin dugun fotosunu gordum beeeennn masallah:)))Tatlm bu cok kolaydı gercekten. Mesela yeni aldığım cok zor. Puzlle in markası pek iyi değil bi de fotograftan alınan yapılan puzzle lar daha kolay. Tablodan uyarlamalar cok zor. Akşam cldırdım ben de. Yeni başladığım da bu ama tavsiye etmemEki Görüntüle 1514764
Biz bir hafta uğraştık çevresini yaptık ortası kaldı yapamadık şimdi öyle duruyor bizim yapmamızı bekliyorBu binlik cnm ama cok kolaydı. 5 günde bitti hem bu marka puzzle cok kaliteli ondan hem de resim cok netti.
Amannn arkaya hiç bakmadıydım iyi düzgünmüş dağınk değilmişEger uygun gordugumu bulursam kolayindan baslarim canim...sagol...aaaa birinin dugun fotosunu gordum beeeennn masallah:)))
Peki tatlimAmannn arkaya hiç bakmadıydım iyi düzgünmüş dağınk değilmişcok sagol ttlm. Ama ravensburger ya da educa puzzle markaları cok iyi. Bi tane 500lük al onlardan. Sararsa binlik alırsın ama su ilk attığım vallahi cok kolaydı cnm. Onu da deneyebilirsin.
Puzlle cok zor olabilir cnm bu başladığım cok zor ama bırakacam galibaBiz bir hafta uğraştık çevresini yaptık ortası kaldı yapamadık şimdi öyle duruyor bizim yapmamızı bekliyor
Sağol ttlm utandmPeki tatlimvalla fincanlar dikkatimi cekti sonra bi baktim orda bi guzellik duruyo bembeyazzz...
Sağol ttlm utandm
senden iyi kaynana olur heaaaa :)))Patlak gözlü teyzesi aynı babası :) sende kız yap da kaynana olayim :))
Bizimde bu markadandı canım biz görsel olarak manzaralı dereden su akan yaşilli filan aldık meğerse görsel değil yapabileceğin biz puzzle olmalıymışPuzlle cok zor olabilir cnm bu başladığım cok zor ama bırakacam galibabi de bunu aldm galiba buna başlayacam Eki Görüntüle 1514774
Saol canım.. guzeller de işte bnm karnm o kdr buyumuo bnde ck istiorm buyusn kocamn olsn :) bna pntln lazm ya hamile pntlnu kndi pntlnlrm sıkıo brZ o zönda karnm agrıoHmm srn tabi krndini daha iyi bilirsin canoo...ama cok guzel kiyafetler var yaaa dur bulliiim sana atiiim bi bakk
Ttlm eğer cok heveslendiysen ilk attığım gerçekten acayip kolay. Ben onu mutfakta duvarım bomboş oraya asmak icin aldım kolay zor bilmeden. Ama cok kolay çktı. Aynı markanın makaron resimli puzzle si de var. Onun da renkleri net. Ona da bakabilirsinBizimde bu markadandı canım biz görsel olarak manzaralı dereden su akan yaşilli filan aldık meğerse görsel değil yapabileceğin biz puzzle olmalıymış
inşallah canım ya:)ayy ne güzel bir yazı sabah sabah böyle inşallah bebeğim:))
hayırlı olsun canım allah kazasız doğmasını nasip etsin darısı başımıza...kızlar merhaba hamıleyımmmm :)))
Ya bde sey hani önceki hamilelktn göbüş kalıo ya. Pis.föbk siorm bn ona yag göbegi yani e haliylede hamile kalnca o göbk sarkn göbk toplanıp sıkılasp buyuo oda oldgndn fzla göstryo karnı :)Benim de öyle ya demek ikincide daha cok büyüyor :)
Sanıdm cnm bn dogm yapıp eve gldktn snra o bebegi nerende sakladn dedilr gç göbegn yktu bebegn mansallahi vardı dedilrIç karnın geniş demek ki
Canm bunlarn fiyatları ndn yazmıo ya :/ begndklrm varda
Canim bilmiyorum ki belki uyelik istiyodur...benim dikkatimi cekti bakiim dedim ama bi arastr nette...Canm bunlarn fiyatları ndn yazmıo ya :/ begndklrm varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?