Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyy saheser ve sabir diyorum kardessss ben cildirirrdim bitirene kadar...
Tatlm bu cok kolaydı gercekten. Mesela yeni aldığım cok zor. Puzlle in markası pek iyi değil bi de fotograftan alınan yapılan puzzle lar daha kolay. Tablodan uyarlamalar cok zor. Akşam cldırdım ben de. Yeni başladığım da bu ama tavsiye etmem

Eger uygun gordugumu bulursam kolayindan baslarim canim...sagol...aaaa birinin dugun fotosunu gordum beeeennn masallah:)))

Eger uygun gordugumu bulursam kolayindan baslarim canim...sagol...aaaa birinin dugun fotosunu gordum beeeennn masallah:)))
Amannn arkaya hiç bakmadıydım iyi düzgünmüş dağınk değilmiş cok sagol ttlm. Ama ravensburger ya da educa puzzle markaları cok iyi. Bi tane 500lük al onlardan. Sararsa binlik alırsın ama su ilk attığım vallahi cok kolaydı cnm. Onu da deneyebilirsin.

Peki tatlimvalla fincanlar dikkatimi cekti sonra bi baktim orda bi guzellik duruyo bembeyazzz...

Biz bir hafta uğraştık çevresini yaptık ortası kaldı yapamadık şimdi öyle duruyor bizim yapmamızı bekliyor
Puzlle cok zor olabilir cnm bu başladığım cok zor ama bırakacam galiba bi de bunu aldm galiba buna başlayacam

Puzlle cok zor olabilir cnm bu başladığım cok zor ama bırakacam galiba bi de bunu aldm galiba buna başlayacam Eki Görüntüle 1514774
Bizimde bu markadandı canım biz görsel olarak manzaralı dereden su akan yaşilli filan aldık meğerse görsel değil yapabileceğin biz puzzle olmalıymış

Hmm srn tabi krndini daha iyi bilirsin canoo...ama cok guzel kiyafetler var yaaa dur bulliiim sana atiiim bi bakk
Saol canım.. guzeller de işte bnm karnm o kdr buyumuo bnde ck istiorm buyusn kocamn olsn :) bna pntln lazm ya hamile pntlnu kndi pntlnlrm sıkıo brZ o zönda karnm agrıo

Bizimde bu markadandı canım biz görsel olarak manzaralı dereden su akan yaşilli filan aldık meğerse görsel değil yapabileceğin biz puzzle olmalıymış
Ttlm eğer cok heveslendiysen ilk attığım gerçekten acayip kolay. Ben onu mutfakta duvarım bomboş oraya asmak icin aldım kolay zor bilmeden. Ama cok kolay çktı. Aynı markanın makaron resimli puzzle si de var. Onun da renkleri net. Ona da bakabilirsin

Benim de öyle ya demek ikincide daha cok büyüyor :)
Ya bde sey hani önceki hamilelktn göbüş kalıo ya. Pis.föbk siorm bn ona yag göbegi yani e haliylede hamile kalnca o göbk sarkn göbk toplanıp sıkılasp buyuo oda oldgndn fzla göstryo karnı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…