- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.781
saol canım benimde mutfak duvarımın bir köşesi boş morlu veya o attığın gibi olabilir eşimle dışarı çıkarsak alıcamTtlm eğer cok heveslendiysen ilk attığım gerçekten acayip kolay. Ben onu mutfakta duvarım bomboş oraya asmak icin aldım kolay zor bilmeden. Ama cok kolay çktı. Aynı markanın makaron resimli puzzle si de var. Onun da renkleri net. Ona da bakabilirsin
canım bildiğim kadarıyla gyneferon kansızlık ilacı lodine ağrı kesici tetradox antibiyotik mixovul de antibiyotik. iltihabın mı varmış ki acaba?Slm arkadaslar doktor bana ılac yazdık ne olduklarını anlamadim sızce nedırler bilen warsa solermi
Lodine 300 mg flm tablet
Gynoferon 30 depo draje
Tetradox kapsül doksisiklin
Mixovul 7 ovul bunları bilen warmı
ben de 27 yaşındayım cnm benim de 3 düşüğüm var. ben de hamile kalamamktan değil kalınca devamının hiç gelmeyeceğinden korkuyorum artık. en büyüğü 7.5 hflıktı düşüklerin. ne olacak hiç bilmiyorumherseyi yaptirdim.......ameliyatlar oldum ama hicbirseyin yok diyorlar ya insan yasi gectikce hem üzülüyor hem korkuyor anne olamam diye 29 yasindayim
ben başladım soğan kürüne düşüğüm de tamamlanmadı kanama devam ediyor ya rahmin içini temizler inş diye başladım. bir de saraçoğlu bu tekrarlayan düşüklerde kadının rahminde bir film tabakası oluşuyor bebeğin tutunmasını engelliyor demişti soğan kürü o film tabakasını eritiyormuş. benim midem sağlam çok şükür bugün 4. günüm yapıyorum soğan kürünü ama saate açlığa tokluğa çok dikkat edemiyorum sadece her gün 1 bardak kesin içiyorum inşallah Rabbim sebep eder şifa verirGecen TVde Saraçoğlu na denk geldim soğan kürü diyordu gebelik için acaba bende mi yapsam diyorum ama benim mide zaten normalde de çok bulanıyor onu icersem hepten bulanır . ama 1 kere de olsa deneyeyim diyorum
Sen de mi düşük yaptn cnm gecmis olsun. 3. Düşükse bi kan pıhtilaşma testi ve gen taramsı yaptrsanaben başladım soğan kürüne düşüğüm de tamamlanmadı kanama devam ediyor ya rahmin içini temizler inş diye başladım. bir de saraçoğlu bu tekrarlayan düşüklerde kadının rahminde bir film tabakası oluşuyor bebeğin tutunmasını engelliyor demişti soğan kürü o film tabakasını eritiyormuş. benim midem sağlam çok şükür bugün 4. günüm yapıyorum soğan kürünü ama saate açlığa tokluğa çok dikkat edemiyorum sadece her gün 1 bardak kesin içiyorum inşallah Rabbim sebep eder şifa verir
ben başladım soğan kürüne düşüğüm de tamamlanmadı kanama devam ediyor ya rahmin içini temizler inş diye başladım. bir de saraçoğlu bu tekrarlayan düşüklerde kadının rahminde bir film tabakası oluşuyor bebeğin tutunmasını engelliyor demişti soğan kürü o film tabakasını eritiyormuş. benim midem sağlam çok şükür bugün 4. günüm yapıyorum soğan kürünü ama saate açlığa tokluğa çok dikkat edemiyorum sadece her gün 1 bardak kesin içiyorum inşallah Rabbim sebep eder şifa verir
İnşllah canlarımm Rabbım en yakın zamanda isteyen herkese bu sevıncı tattırsın harıka bı duygu :)hayırlı olsun canım allah kazasız doğmasını nasip etsin darısı başımıza...
Tmm cnmCanim bilmiyorum ki belki uyelik istiyodur...benim dikkatimi cekti bakiim dedim ama bi arastr nette...
Tatlm bu cok kolaydı gercekten. Mesela yeni aldığım cok zor. Puzlle in markası pek iyi değil bi de fotograftan alınan yapılan puzzle lar daha kolay. Tablodan uyarlamalar cok zor. Akşam cldırdım ben de. Yeni başladığım da bu ama tavsiye etmemEki Görüntüle 1514764
Herşeyin ustuste geldiği an belki herşeyin değişeceği andir canim benim.felak nas ayetel kursu oku kendine nefesini de içine çek sonra kendi üstüne ekle.ben dicektim nazara geliyosundur diye.milleti de takma katana konuşurlarsa konuşsunlar çokta TiN .... EtAmin canm benm allah razı olsun. Gerçekten ama inanılmaz derecede kötüyüm ilknur bıktım artk tükendim falan hep bu moddayım. Daha doğrusu son 4-5 gündür8 mayıs bat ondan heralde biraz da ama üstüste geldi bide herşey..
ben masada yaptım cnm bu aralar evime misafir kabul etmediğim içinBen gecen haftalarda baktım bi kaç tane beğendim ama bunların kâğıtlarını falan alıyor musun ya da masa üstünde falan mi yapıyorsun.
ben masada yaptım cnm bu aralar evime misafir kabul etmediğim içinmasanın üstü bayram yeri gibi oluyo çünkü. Özel bi sey almana gerek yok cnm sadece bir defa mukavva alman yeterli onun boyutuna uygun. Yapıştırırken de mukavva daha iyi oluyormuş yapan arkadaş öyle söyledi. Şimdilik şu market kolileri var ya ondan kullanıyorum cnm
Çok tşkr ederim Rabbım her ısteyene nasıp etsın ınsallahgözun aydın canım.
Evet puzzle halıları var cnm da insan cesaret edemiyor. Ya puzzle yapmayı bırakırsam boşuna para vermiş olacam diye. Ben de almadm halısını. Kartonun üzerinde idare ediyorum şimdilikBizim ev pek müsait değilde. Bi tane yesil bez vardı üzerinde yapıp bozulmadan katmaya biliyorsun. Baktım o su busu derken fazla tutuyor almadim . ama bu ay alacağım evde uygun yer ayarlamam lazim
Evet puzzle halıları var cnm da insan cesaret edemiyor. Ya puzzle yapmayı bırakırsam boşuna para vermiş olacam diye. Ben de almadm halısını. Kartonun üzerinde idare ediyorum şimdilik
Size önerim bir marangozdan ince mdf almak hem taşıması basit hemde dağınıklık yok.. biz öyle yapıyoruz nede olsa kociş marangozda o yüzdenben masada yaptım cnm bu aralar evime misafir kabul etmediğim içinmasanın üstü bayram yeri gibi oluyo çünkü. Özel bi sey almana gerek yok cnm sadece bir defa mukavva alman yeterli onun boyutuna uygun. Yapıştırırken de mukavva daha iyi oluyormuş yapan arkadaş öyle söyledi. Şimdilik şu market kolileri var ya ondan kullanıyorum cnm
Kiz bana uyarsa yasadik zatensenden iyi kaynana olur heaaaa :)))
evet sayfaları okuyor galiba en kısa zamanda burada olur
Hiç yaptıramadm ttlm burda fiyat fazla olabilir diye hic sormadık da açıkcası. Yaz tatilinde ölçünerini yazıp memleketten bakmayı planlıyorum. Ama sakın tablodan uyarlama bi puzzle ile baslama. Fotograf olan bir sey seç cnm. Çünkü gerçekten neyin ne olduğu hiç belli olmuyo yaglı boya tablo gibi olanlardaÇerçeve yaptığın oldu mu yaptıklarında . bu ay aksilik olmazsa alicam ben çok severim puzzle yapmayı. Ben 2000 parca alayim almışken diyorum eşim 500 parçayla başla diyor. Seviyorum kafa yormayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?