Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya bde sey hani önceki hamilelktn göbüş kalıo ya. Pis.föbk siorm bn ona yag göbegi yani e haliylede hamile kalnca o göbk sarkn göbk toplanıp sıkılasp buyuo oda oldgndn fzla göstryo karnı :)
Ayyy sorma ya bi de mide de var bende haliyle daha şiş oluyor benim dun bi tane penye aldik erkek bebisli :)

Ev vardı bahçeli onu begendiydim . sonra tekne vardı denizn ortasın da acaba onu mu alsam dedim her yer mavi . 1500 parçanın 500u tekne 1000 parçası deniz gibi sanki

Size önerim bir marangozdan ince mdf almak hem taşıması basit hemde dağınıklık yok.. biz öyle yapıyoruz nede olsa kociş marangozda o yüzden
peki cam gibi olan ama cam olmayan bi madde var. Adı ne bilmiyorum. O da satılıyo mu cnm biliyo musun

Ev vardı bahçeli onu begendiydim . sonra tekne vardı denizn ortasın da acaba onu mu alsam dedim her yer mavi . 1500 parçanın 500u tekne 1000 parçası deniz gibi sanki
Ooo tek renk de zor oluyo. Çünkü tek tek denemek zorunda kalıyorsun. Ben netten kolay bi sey bi bakayım ne var diye

peki cam gibi olan ama cam olmayan bi madde var. Adı ne bilmiyorum. O da satılıyo mu cnm biliyo musun
Tam anlamadım dediğini canım foto varsa atsana bir bakayım.. ama parlak olan var sunta diyolar onu mu söylüyorsun bilmiyorum canım..

Ooo tek renk de zor oluyo. Çünkü tek tek denemek zorunda kalıyorsun. Ben netten kolay bi sey bi bakayım ne var diye

Biz sayfa olarak ayni model puzzle alalım yarış yapalım artik burada yum günlerini değil puzzle parçalarını konusuruz bat yerine puzzle bitiş tarihini falan deriz

Ay ablaaa beni gülümsettin ya sağol :)) bende işte hep bunca kötü şeyin arkasından inşaallah güzel olaylar gelir diye umut edip bekliyorum napim ki başka..

Mrb kizlar cok mutluyum benimde 10 aydir cocuk olmuyodu doktora gittim dun hormon testi ultrason falan hepsi tertemiz cikti doktirum hersey normal dedi gebelige engel hic bise yok biraz sabredecem belliki rabbim nezaman ol derse olur zaten hayirlisiyla tez vakitte gondersin bebislerimizi yuce yaradan

Biz sayfa olarak ayni model puzzle alalım yarış yapalım artik burada yum günlerini değil puzzle parçalarını konusuruz bat yerine puzzle bitiş tarihini falan deriz
ya var ya sorma onu. eşimin bi çalışma arkadaşı var. karı koca 40ın üzerinde ve çocukları olmamış. sadece salonda 7 tane puzzle tablo vardı ve bu daha yaptıklarımın 4te biri bile değil dedi. yapıp hediye ettikleri de olmuş. dedim sonumu görür gibiyim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…