- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.801
Ayyy sorma ya bi de mide de var bende haliyle daha şiş oluyor benim dun bi tane penye aldik erkek bebisli :)Ya bde sey hani önceki hamilelktn göbüş kalıo ya. Pis.föbk siorm bn ona yag göbegi yani e haliylede hamile kalnca o göbk sarkn göbk toplanıp sıkılasp buyuo oda oldgndn fzla göstryo karnı :)
Hiç yaptıramadm ttlm burda fiyat fazla olabilir diye hic sormadık da açıkcası. Yaz tatilinde ölçünerini yazıp memleketten bakmayı planlıyorum. Ama sakın tablodan uyarlama bi puzzle ile baslama. Fotograf olan bir sey seç cnm. Çünkü gerçekten neyin ne olduğu hiç belli olmuyo yaglı boya tablo gibi olanlarda
peki cam gibi olan ama cam olmayan bi madde var. Adı ne bilmiyorum. O da satılıyo mu cnm biliyo musunSize önerim bir marangozdan ince mdf almak hem taşıması basit hemde dağınıklık yok.. biz öyle yapıyoruz nede olsa kociş marangozda o yüzden
Kndinemi sanamı canm :)Ayyy sorma ya bi de mide de var bende haliyle daha şiş oluyor benim dun bi tane penye aldik erkek bebisli :)
Kndnemi bebisemi dicktm yavKndinemi sanamı canm :)
evet sayfaları okuyor galiba en kısa zamanda burada olur
Ooo tek renk de zor oluyo. Çünkü tek tek denemek zorunda kalıyorsun. Ben netten kolay bi sey bi bakayım ne var diyeEv vardı bahçeli onu begendiydim . sonra tekne vardı denizn ortasın da acaba onu mu alsam dedim her yer mavi . 1500 parçanın 500u tekne 1000 parçası deniz gibi sanki
Tam anlamadım dediğini canım foto varsa atsana bir bakayım.. ama parlak olan var sunta diyolar onu mu söylüyorsun bilmiyorum canım..peki cam gibi olan ama cam olmayan bi madde var. Adı ne bilmiyorum. O da satılıyo mu cnm biliyo musun
Ooo tek renk de zor oluyo. Çünkü tek tek denemek zorunda kalıyorsun. Ben netten kolay bi sey bi bakayım ne var diye
Ooo tek renk de zor oluyo. Çünkü tek tek denemek zorunda kalıyorsun. Ben netten kolay bi sey bi bakayım ne var diye
Eki Görüntüle 1514866 sen boyle olanlar mi iyi olmuyor diyorsun
Aynen birazdan döner gittiyse @zumrutanka abla nerelerdesin duy sesimiziBegeniler kesildi galiba isi çıktı ya da okudu şuan tek tek cevap yazıyor
Aynen birazdan döner gittiyse @zumrutanka abla nerelerdesin duy sesimizi
hm onu bilmiyorumdum o zaman akşama uğrar kesin.. ne zamandır yok özledik vallahiGerçi bugün yarim gün çalışıyordu
Herşeyin ustuste geldiği an belki herşeyin değişeceği andir canim benim.felak nas ayetel kursu oku kendine nefesini de içine çek sonra kendi üstüne ekle.ben dicektim nazara geliyosundur diye.milleti de takma katana konuşurlarsa konuşsunlar çokta TiN .... Et
ya var ya sorma onu. eşimin bi çalışma arkadaşı var. karı koca 40ın üzerinde ve çocukları olmamış. sadece salonda 7 tane puzzle tablo vardı ve bu daha yaptıklarımın 4te biri bile değil dedi. yapıp hediye ettikleri de olmuş. dedim sonumu görür gibiyim artık :)Biz sayfa olarak ayni model puzzle alalım yarış yapalımartik burada yum günlerini değil puzzle parçalarını konusuruz bat yerine puzzle bitiş tarihini falan deriz
evet cnm fırça darbelerinden ötürü aynı tonlar bitbirine yakın gibi duruyo. şu üçüne bi bak ttlm
http://www.puzzledepo.com/puzz-2000-parca-venedik-puzzle
http://www.puzzledepo.com/masterpieces-2000-parca-coastal-escape-puzzle
http://www.dr.com.tr/Hobi-Oyuncak/P...zlelar/1500-Parca-Puzzle/urunno=0000000116837
inşallah canım çok çalışıyoruz bakalım:) :)İnşllah canlarımm Rabbım en yakın zamanda isteyen herkese bu sevıncı tattırsın harıka bı duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?