Gebe kalamayanlar buraya.....

Yok ya öyle olmayız . okuyunca güldum sonra aglacak halimize guluyoruz dedim. Sonra da en azından gulebiliyoruz dedim. . .

Tam anlamadım dediğini canım foto varsa atsana bir bakayım.. ama parlak olan var sunta diyolar onu mu söylüyorsun bilmiyorum canım..
ttlm baktm resim de bulamadım ne olduğunu da bilemiyorum. hani çerçevenin içine normalde cam koyuyoruz ya resmi korusun diye. ama cam çok ağır oluyo ve taşınırken kırılma riski yüksek. ama onun yerine cam gibi görünen ama cam olmayan plastik bi madde var. acaba ondan satılıyo mu.

Açıkcası ben ovulasyon takıp kitleriyle hamıle kaldım tam olarak ovulasyon gununu belırlemek ıcın harıka bısey tavsıye ederinm :))
bende öyle ediyorum canım bakalım şu sıralar olacak gibi geliyor inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
belki anneler gününe sürpriz de yapabilirim...

Biz ondan almıştık camcidan . düğün fotosuna çerçeve yaptirmistik adam çerçeve için bu kullanıyor demişti

bende öyle ediyorum canım bakalım şu sıralar olacak gibi geliyor inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
belki anneler gününe sürpriz de yapabilirim...
Ayy inşallh kuzucum yaa bende anlamştım hamıle oldugumu insan aşağı yukarı tahmın edıyor özellıkle göğüslerimdekı aşırı hassasıyet ve büyüme benı cok şüphelendırmıstı :)

bişey daha günün de olduğu gibi karnını alt kısmı da şişmi şu anda veya acıkma bulantı :) yeni anne adayı olduğun için soruyorum :):):)

camcıda satılıyo mu? hiç bilmiyordum. burda bulamam ama memlekette bakarım artık

Biz normal cam almak için girdik ölçüyü falan konuşurken laf arasında geçti fotoğraf lafı adam o zaman bu cam olmaz dedi . başka cam gösterdi buğulu gibiydi normal camdan farklı ben tereddüt ettim ama adam fotoğrafı net gösterir parlatma yapmaz dediydi oyleymisde .

hm anladım dediğini yok ondan satmıyorlar ama plastik masa örtüsü satan yerde görmüştüm dediğini.. bir bak sor istersen canım

İste tam da ondan istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…