- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.821
ya var ya sorma onu. eşimin bi çalışma arkadaşı var. karı koca 40ın üzerinde ve çocukları olmamış. sadece salonda 7 tane puzzle tablo vardı ve bu daha yaptıklarımın 4te biri bile değil dedi. yapıp hediye ettikleri de olmuş. dedim sonumu görür gibiyim artık :)
Açıkcası ben ovulasyon takıp kitleriyle hamıle kaldım tam olarak ovulasyon gununu belırlemek ıcın harıka bısey tavsıye ederinm :))inşallah canım çok çalışıyoruz bakalım:) :)
ttlm baktm resim de bulamadım ne olduğunu da bilemiyorum. hani çerçevenin içine normalde cam koyuyoruz ya resmi korusun diye. ama cam çok ağır oluyo ve taşınırken kırılma riski yüksek. ama onun yerine cam gibi görünen ama cam olmayan plastik bi madde var. acaba ondan satılıyo mu.Tam anlamadım dediğini canım foto varsa atsana bir bakayım.. ama parlak olan var sunta diyolar onu mu söylüyorsun bilmiyorum canım..
bende öyle ediyorum canım bakalım şu sıralar olacak gibi geliyor inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeAçıkcası ben ovulasyon takıp kitleriyle hamıle kaldım tam olarak ovulasyon gununu belırlemek ıcın harıka bısey tavsıye ederinm :))
nasıl takip ettin peki?:)Açıkcası ben ovulasyon takıp kitleriyle hamıle kaldım tam olarak ovulasyon gununu belırlemek ıcın harıka bısey tavsıye ederinm :))
ttlm baktm resim de bulamadım ne olduğunu da bilemiyorum. hani çerçevenin içine normalde cam koyuyoruz ya resmi korusun diye. ama cam çok ağır oluyo ve taşınırken kırılma riski yüksek. ama onun yerine cam gibi görünen ama cam olmayan plastik bi madde var. acaba ondan satılıyo mu.
Ayy inşallh kuzucum yaa bende anlamştım hamıle oldugumu insan aşağı yukarı tahmın edıyor özellıkle göğüslerimdekı aşırı hassasıyet ve büyüme benı cok şüphelendırmıstı :)bende öyle ediyorum canım bakalım şu sıralar olacak gibi geliyor inşallah Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
belki anneler gününe sürpriz de yapabilirim...
bişey daha günün de olduğu gibi karnını alt kısmı da şişmi şu anda veya acıkma bulantı :) yeni anne adayı olduğun için soruyorum :):):)Ayy inşallh kuzucum yaa bende anlamştım hamıle oldugumu insan aşağı yukarı tahmın edıyor özellıkle göğüslerimdekı aşırı hassasıyet ve büyüme benı cok şüphelendırmıstı :)
camcıda satılıyo mu? hiç bilmiyordum. burda bulamam ama memlekette bakarım artıkBiz ondan almıştık camcidan . düğün fotosuna çerçeve yaptirmistik adam çerçeve için bu kullanıyor demişti
camcıda satılıyo mu? hiç bilmiyordum. burda bulamam ama memlekette bakarım artık
hm anladım dediğini yok ondan satmıyorlar ama plastik masa örtüsü satan yerde görmüştüm dediğini.. bir bak sor istersen canımttlm baktm resim de bulamadım ne olduğunu da bilemiyorum. hani çerçevenin içine normalde cam koyuyoruz ya resmi korusun diye. ama cam çok ağır oluyo ve taşınırken kırılma riski yüksek. ama onun yerine cam gibi görünen ama cam olmayan plastik bi madde var. acaba ondan satılıyo mu.
Bana aldik :) bebise de ilk defa bugün ayakkabı ile çorap aldık :)Kndinemi sanamı canm :)
Ay cok guzeeeelllEki Görüntüle 1514866 sen boyle olanlar mi iyi olmuyor diyorsun
:) Bnm kız olrsa hrrsyi tmm da oglan olrsa doguma yakn alcmBana aldik :) bebise de ilk defa bugün ayakkabı ile çorap aldık :)
İste tam da ondan istiyorum :)Biz normal cam almak için girdik ölçüyü falan konuşurken laf arasında geçti fotoğraf lafı adam o zaman bu cam olmaz dedi . başka cam gösterdi buğulu gibiydi normal camdan farklı ben tereddüt ettim ama adam fotoğrafı net gösterir parlatma yapmaz dediydi oyleymisde .
Hamarat nettin bakamAyyyyyhhh yorulduuumm((
Ben çok birsey almak istemiyorum bi hastane cikisi besik citcitli badi falan o kadar Mevlütten sonra alirim diyorum başka şeyler de bugün birşey almis olayim dedim daha hicbirsey almadiydim çünkü:) Bnm kız olrsa hrrsyi tmm da oglan olrsa doguma yakn alcm
İste tam da ondan istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?