Gebe kalamayanlar buraya.....

Hamarat nettin bakam
Kiz hic bisey yapmadim desem yeridir...yatak odasindaki dolabi indirdim kisliklarj kaldirdim yazliklari katladim dolabin icini sildim bu kadar...kasgm belim agriyo resmen coktum kaldim yataga eneeeemmmm kimse yokmu bana bakacakkk(anneciiiimmm

Bu arada ben bu hafta içi infertilite doktoruyla ön görüşme yapacağım . randevu günü için asistanı haber verecek. Doktoru çok araştırdım bi gideyim bi de o görsün diyorum .. Bekliceksem bile kafam rahat beklerim

Kiz hic bisey yapmadim desem yeridir...yatak odasindaki dolabi indirdim kisliklarj kaldirdim yazliklari katladim dolabin icini sildim bu kadar...kasgm belim agriyo resmen coktum kaldim yataga eneeeemmmm kimse yokmu bana bakacakkk(anneciiiimmm

Eğer dolap yuksek boyun yetmiyorsa zor bi is. Ben tabureye in çık yaparken yoruluyordum

Benimde hoşuma gitti fakat @ftsc bu tarz olanlar puzzle iyi olmuyor dedi ama başka güzeller de buldum
Yok kız güzel ama yapması zor ttlm. Desen takibi zor. Senin o baktığın ravensburger miydi. O daha iyi olabilir şu anda benim elimdeki cok zorluyo. Tablo gibi bendeki de markası cok iyi değil bunun.

Yat dinlen ttlim

Yok kız güzel ama yapması zor ttlm. Desen takibi zor. Senin o baktığın ravensburger miydi. O daha iyi olabilir şu anda benim elimdeki cok zorluyo. Tablo gibi bendeki de markası cok iyi değil bunun.

Bu paylastigimi görseller de bulmuştum markasını bilmiyorum ama senin paylastigin anatolian sitesine baktım . orada da çok begendiklerim var 4 5 tane

Bu paylastigimi görseller de bulmuştum markasını bilmiyorum ama senin paylastigin anatolian sitesine baktım . orada da çok begendiklerim var 4 5 tane
Anatolian alacaksan sakın tablo alma. Ben iki tane almştım merak edip diğerini de âctım onun parçaları bu kdr karmaşk değil aynı marka o da. Tablo olan bitirdi beni

Anatolian alacaksan sakın tablo alma. Ben iki tane almştım merak edip diğerini de âctım onun parçaları bu kdr karmaşk değil aynı marka o da. Tablo olan bitirdi beni

Ben senin paylastigin fotodan görüp baktım galiba iyi olan bu marka diye. Ben gecen gittim hic markalara bakmadim ilk kez alican zaten gorsele baktiydim sadece

bende geçen hafta yaptım onları ama dikkat et canım bata az kaldı biliyosun ya birşey varsa fazla yüklenme kendine

bende geçen hafta yaptım onları ama dikkat et canım bata az kaldı biliyosun ya birşey varsa fazla yüklenme kendine
Evet dikkat rtmrm lazim ama ben temizlikte kendimi kaybederim rsmenhem daha 5gun oldu yumrtlama gunum geceli...goguslerime biseyler batiyo sende de oyle mi?agri degil

BAT a 6 gün var ve benim hâlâ yumurtalıklarım ağrıyo bi anlamadım gitti şu ovulasyon olayını

Belki de tek catlamadan dolayı agrimaz. Çünkü bende 1 hafta varken belli bi şekilde kasik ağrısı hissediyorum ama nedenini bilmiyorum. Bu ay ovi alirsam anlicam bakalım yum ne zaman catliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…