- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.841
Evet bi de rekler :)Çiçekler ilgini çekti dimi
Kiz hic bisey yapmadim desem yeridir...yatak odasindaki dolabi indirdim kisliklarj kaldirdim yazliklari katladim dolabin icini sildim bu kadar...kasgm belim agriyo resmen coktum kaldim yataga eneeeemmmm kimse yokmu bana bakacakkkHamarat nettin bakam
Evet bi de rekler :)
Kiz hic bisey yapmadim desem yeridir...yatak odasindaki dolabi indirdim kisliklarj kaldirdim yazliklari katladim dolabin icini sildim bu kadar...kasgm belim agriyo resmen coktum kaldim yataga eneeeemmmm kimse yokmu bana bakacakkk(anneciiiimmm
Yok kız güzel ama yapması zor ttlm. Desen takibi zor. Senin o baktığın ravensburger miydi. O daha iyi olabilir şu anda benim elimdeki cok zorluyo. Tablo gibi bendeki de markası cok iyi değil bunun.Benimde hoşuma gitti fakat @ftsc bu tarz olanlar puzzle iyi olmuyor dedi ama başka güzeller de buldum
Yat dinlen ttlimKiz hic bisey yapmadim desem yeridir...yatak odasindaki dolabi indirdim kisliklarj kaldirdim yazliklari katladim dolabin icini sildim bu kadar...kasgm belim agriyo resmen coktum kaldim yataga eneeeemmmm kimse yokmu bana bakacakkk(anneciiiimmm
Yok kız güzel ama yapması zor ttlm. Desen takibi zor. Senin o baktığın ravensburger miydi. O daha iyi olabilir şu anda benim elimdeki cok zorluyo. Tablo gibi bendeki de markası cok iyi değil bunun.
Anatolian alacaksan sakın tablo alma. Ben iki tane almştım merak edip diğerini de âctım onun parçaları bu kdr karmaşk değil aynı marka o da. Tablo olan bitirdi beniBu paylastigimi görseller de bulmuştum markasını bilmiyorum ama senin paylastigin anatolian sitesine baktım . orada da çok begendiklerim var 4 5 tane
Bi kere ciktim tum bezleri yanima aldim bi de esyalari cyerlestirmek icin ciktim ama mahvoldum yaavvvEğer dolap yuksek boyun yetmiyorsa zor bi is. Ben tabureye in çık yaparken yoruluyordum
Alcam bi ara bende bebis dogmadan yapayim hevesimi alayımBenimde hoşuma gitti fakatftsch bu tarz olanlar puzzle iyi olmuyor dedi ama başka güzeller de buldum
Yatiyorum ama kalkicam tekrar!...is bitmedi kiiYat dinlen ttlim
Anatolian alacaksan sakın tablo alma. Ben iki tane almştım merak edip diğerini de âctım onun parçaları bu kdr karmaşk değil aynı marka o da. Tablo olan bitirdi beni
Bi kere ciktim tum bezleri yanima aldim bi de esyalari cyerlestirmek icin ciktim ama mahvoldum yaavvv
Alcam bi ara bende bebis dogmadan yapayim hevesimi alayım
bende geçen hafta yaptım onları ama dikkat et canım bata az kaldı biliyosun ya birşey varsa fazla yüklenme kendineKiz hic bisey yapmadim desem yeridir...yatak odasindaki dolabi indirdim kisliklarj kaldirdim yazliklari katladim dolabin icini sildim bu kadar...kasgm belim agriyo resmen coktum kaldim yataga eneeeemmmm kimse yokmu bana bakacakkk(anneciiiimmm
Evet dikkat rtmrm lazim ama ben temizlikte kendimi kaybederim rsmenbende geçen hafta yaptım onları ama dikkat et canım bata az kaldı biliyosun ya birşey varsa fazla yüklenme kendine
Bata 9 gun var bende anlamadim neyin nesidir...sag tarafimda bisey oluyo???BAT a 6 gün var ve benim hâlâ yumurtalıklarım ağrıyo bi anlamadım gitti şu ovulasyon olayını
BAT a 6 gün var ve benim hâlâ yumurtalıklarım ağrıyo bi anlamadım gitti şu ovulasyon olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?