Gebe kalamayanlar buraya.....

Belki de tek catlamadan dolayı agrimaz. Çünkü bende 1 hafta varken belli bi şekilde kasik ağrısı hissediyorum ama nedenini bilmiyorum. Bu ay ovi alirsam anlicam bakalım yum ne zaman catliyor
Bu arada ovi testim de belirgin degil hafif cizgi duruyo ama idrara sıkışık degilken yaptimm

Evet dikkat rtmrm lazim ama ben temizlikte kendimi kaybederim rsmenhem daha 5gun oldu yumrtlama gunum geceli...goguslerime biseyler batiyo sende de oyle mi?agri degil
evet bende de öyle yürürken şiş olduğundan acıyo.. bugün mide bulantım çok fazlalaştı hiç birşey yapamadım öylece yattım eşim aman dikkat et hiç bir şey yapma bebeğimize birşey olmasın diyo benimki iyice kendini kaptırdı hayırlısı

He iste ayni benimki yumurta yok bisey yok...dunden hevesliiii...adette soner hevesii

bişey daha günün de olduğu gibi karnını alt kısmı da şişmi şu anda veya acıkma bulantı :) yeni anne adayı olduğun için soruyorum :):):)
Karnım gerçekten sıs onuda dun fark ettım göğüslerım cok sıs ve cok acıyo ayrıca sarımtırak bır akımtım oldu bıkacgun ve kasıklarımda uyumusma tarzında agrılar hıssetım canım bulantı şuan ıcın yok maşllh ama acıkma ve cok yeme dune kadar vardı suan sanırım heyecandan yıemıorm :)

Bata 9 gun var bende anlamadim neyin nesidir...sag tarafimda bisey oluyo???

Ya kasık ağrısı olsa anlarım derim ki regl olcam ondan heralde ama bu öyle değil bildiğin yumurtlama gibi ağrıyo bi sağ taraf ağrıyo ertesi gün sol taraf yani sabit de değil hayr olsun

Belki de tek catlamadan dolayı agrimaz. Çünkü bende 1 hafta varken belli bi şekilde kasik ağrısı hissediyorum ama nedenini bilmiyorum. Bu ay ovi alirsam anlicam bakalım yum ne zaman catliyor

Canm kasık ağrısı değil işte onu diyorum bende zaten. Bildiğin yumurtalıklarım ağrıyo sağlı solluu

He iste ayni benimki yumurta yok bisey yok...dunden hevesliiii...adette soner hevesii
aynen canım içlerine doğmuştur da inşallah bu umutları boşa çıkmaz.. ben ondan şunu anlıyorum hani bir söz var
Ve O'nu tanıdım..
Dedim ki;
"Bu adamdan Baba olur..
Öyle ki;
Ben ölüp gitsem bile , benim yerime Anne de olur.."
işte tamda benim kocam böyle adam diyorum yanlış anlaşılmasın herkesinki öyledir tabi

Ayy massallah ask yaaa!...insallah kuzum dogrudur hisleri...

ay kızlar arkadaşım aradı doğumuna 1 hafta filan var kasık ağrıları çoğalmş sağlık ocağına gitmişler iltihap kapmışsın demişler ağlıyo sürekli kendi doktoru numara vermemiş doğum başlarsa diye bende özel hastaneye git dedim Allah korusun bebeğe birşey olur diye.. gitceklerdi inşallah birşey olmaz dua edin kızlar..

Ayy kıyamam inşaallah kötü bişey olmaz yaa tühh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…