Gebe kalamayanlar buraya.....

slm canim ovulasyon testi adet olana kadar iki cizgi cikar biri belirgin biri hafif olur cünkü hormonlar hemen gitmiyor........ben bikeren hamileyim sandim adetime 1 gün kala ovu testi yapmistim resil oldum doktorda
Onu biliyorum canim...daha oncede kullandim...yaren yumrtan vardir dedi de...o zaman silik degil belirgin cikardi demek istiyorum...zaten eger gebelik varsa o zaman koyu cikiyo yani 2.cizgi silik degil belirgin olmali...bakalim bi kac gun sonra nolucak?

Amin inşallah canım eşin doktora gitti mi peki

Yukarı bak animasyonunun puzzle resmini bulsam alacağım ama bulamadim bi aslında mutfaga istiyorum tv delikleri var onlari kapamak icin
Ttlm benim paylaştklarımdan biri mutfak içindi. Mutfak için puzzle diye aratabilirsin kategorize ediyorlar. Bi de puzzle depo sitesinde uygun olan istediğin fotografı puzzle yaptırabiliyorsun.

Ttlm benim paylaştklarımdan biri mutfak içindi. Mutfak için puzzle diye aratabilirsin kategorize ediyorlar. Bi de puzzle depo sitesinde uygun olan istediğin fotografı puzzle yaptırabiliyorsun.
Onu düşünüyorum bende aslında istediğim ebat ve parçada bir puzzle sipariş verebilirim

Nasl olmuş haber alabildn mi tekrar. Günü de dolmus sayılır. Doğum yaptırırlar galiba. Gerci hiç bilmiyorum ama öyke tahmin ediyorum
yok canım haber gelmedi daha msj attım arayamadım.. sabah haber verir o bana inşallah herşey yolundadır.. bencede doğum yaptırdılar öyle tahmin ediyorum çok ağrısı vardı çünkü.. kızlar erken doğarmış bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…