- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.881
Ayy massallah ask yaaa!...insallah kuzum dogrudur hisleri...
hayirli olsun allah annali babali büyütsün.....Darisi basimizahayırlı olsun canım allah kazasız doğmasını nasip etsin darısı başımıza...
inşallah canım sesi çok kötüydüAyy kıyamam inşaallah kötü bişey olmaz yaa tühh
Cok gecmis olsun cnm. Kac aylk hamileydiinşallah canım sesi çok kötüydü
slm canim ovulasyon testi adet olana kadar iki cizgi cikar biri belirgin biri hafif olur cünkü hormonlar hemen gitmiyor........ben bikeren hamileyim sandim adetime 1 gün kala ovu testi yapmistim resil oldum doktordaKiz yumrta olsa test belirli cikmaz miydi?
haftaya günü doluyo 9 aylık yani canım..Cok gecmis olsun cnm. Kac aylk hamileydi
Kuş da simdi birakmaz eminimYap yap bebek doğunca vaktin olmaz sonra da bebis parçaları dağıtır yapamazsın sen al başla doğuma kadar yapar durursun
Yumurtlanadan önce de başlayabilir akintilar tatlımBenim de test silip ama akintim var bugun
Yukarı bak animasyonunun puzzle resmini bulsam alacağım ama bulamadim bi aslında mutfaga istiyorum tv delikleri var onlari kapamak icincnm bebek odaları için de çok güzel puzzle ler var. Bi bak istersen onlara
Kuş da simdi birakmaz eminimmonipoly oynuyoruz evleri yikuyor paralari yere atıyor görmen lazım :))
Onu biliyorum canim...daha oncede kullandim...yaren yumrtan vardir dedi de...o zaman silik degil belirgin cikardi demek istiyorum...zaten eger gebelik varsa o zaman koyu cikiyo yani 2.cizgi silik degil belirgin olmali...bakalim bi kac gun sonra nolucak?slm canim ovulasyon testi adet olana kadar iki cizgi cikar biri belirgin biri hafif olur cünkü hormonlar hemen gitmiyor........ben bikeren hamileyim sandim adetime 1 gün kala ovu testi yapmistim resil oldum doktorda
Amin inşallah canım eşin doktora gitti mi pekiMrb kizlar cok mutluyum benimde 10 aydir cocuk olmuyodu doktora gittim dun hormon testi ultrason falan hepsi tertemiz cikti doktirum hersey normal dedi gebelige engel hic bise yok biraz sabredecem belliki rabbim nezaman ol derse olur zaten hayirlisiyla tez vakitte gondersin bebislerimizi yuce yaradan
Nasl olmuş haber alabildn mi tekrar. Günü de dolmus sayılır. Doğum yaptırırlar galiba. Gerci hiç bilmiyorum ama öyke tahmin ediyorumhaftaya günü doluyo 9 aylık yani canım..
Ttlm benim paylaştklarımdan biri mutfak içindi. Mutfak için puzzle diye aratabilirsin kategorize ediyorlar. Bi de puzzle depo sitesinde uygun olan istediğin fotografı puzzle yaptırabiliyorsun.Yukarı bak animasyonunun puzzle resmini bulsam alacağım ama bulamadim bi aslında mutfaga istiyorum tv delikleri var onlari kapamak icin
Biri omuzda biri kucakta nabacaz bakalim :))Kuş uçtu beybii
Kinadaydik biz :-/Bu akşam cok sessiz burası. Herkes mesaide galiba@zumrutanka sen hic yoktun iyi misin
Onu düşünüyorum bende aslında istediğim ebat ve parçada bir puzzle sipariş verebilirimTtlm benim paylaştklarımdan biri mutfak içindi. Mutfak için puzzle diye aratabilirsin kategorize ediyorlar. Bi de puzzle depo sitesinde uygun olan istediğin fotografı puzzle yaptırabiliyorsun.
Kalitesi nasıl olur bilmiyorum hiç denemedim ama bu elimdekilerden sonra esimle bi fotomu yaptrmaya niyetim var. Oğluşa kız baktn mı şimdiden kinada :)Onu düşünüyorum bende aslında istediğim ebat ve parçada bir puzzle sipariş verebilirim
yok canım haber gelmedi daha msj attım arayamadım.. sabah haber verir o bana inşallah herşey yolundadır.. bencede doğum yaptırdılar öyle tahmin ediyorum çok ağrısı vardı çünkü.. kızlar erken doğarmış bazen..Nasl olmuş haber alabildn mi tekrar. Günü de dolmus sayılır. Doğum yaptırırlar galiba. Gerci hiç bilmiyorum ama öyke tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?