Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi günler bir sorum olcaktı . son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ? şimdden teşekkürler

iyi günler bir sorum olcaktı . son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ? şimdden teşekkürler
yumurtlama gününü tam olarak nasıl biliyorsun cnm? usg ile mi bakıldı? yani kesin olarak 24 ünde yumurtladım diyorsan ihtimal baya düşük. ama yine de sıfır değil tabi

ben tedavi görmüştüm . yumurtlama gününe çok ağrım oluyor. hatta doktor çok şanslısın bazı insanlar ağrılı oldğu içi hissedbiliyor. teste gerek yok dedi.

ben tedavi görmüştüm . yumurtlama gününe çok ağrım oluyor. hatta doktor çok şanslısın bazı insanlar ağrılı oldğu içi hissedbiliyor. teste gerek yok dedi.
cnm benim bildiğim sperm 2 en çok 3 gün yaşıyor. senin 4 gün olmuş biraz düşük ihtimal gibi geldi ama yine de kimse sıfır diyemez yumurtlama günü hissedebiliyorsan zaten bi dahaki ayı daha güzel değerlendirirsin inş

Gozun aydin...Allah hayirli etsin...tedavi falan oldun mu surecini anlatirmisin?
Hayır tedavı olmadım bu ıkıncı gebelıgım ılkı düşükle sonuçlandı malesef.. Bu ay ovulasyon kitlerınden aldım ve adetın başlangıcıyla beraber 10. gunden ıtıbaren başladım yapmaya iki tane koyu çizgiyi gördüğüm gün ve ertesı gun ılıskı oldu sonra nöbete gıttım 24 saat sonra ovulasyon testı yaptım baktım bırı sılıkleşmiş o gunde ılıskı oldu sonra esım sehır dısına gıttı ve beklemeye başladım 6 7 gun sonra göğüslerımde acayıp bır gergınlık ve yanma hıssı oldu sonra sureklı bı gergınlık ve agrıyla devam ettı sarımtrak bır akıntım oldu kasıklarımda adet olcakmıs gıbı agrılar oldu hatta test yapmadan ıkı gun once delı gıbı rahmımı aşağı bassan bı agrı oldu dedım kesın adet oluyorum olmayınca test yaptım yabı negatıf cıktı ılıskıden sonrakı 10. gun teste pozıtıfı gordum sılık bı sekılde beta hcg baktrdm 10 geldı Dr. çok erken oldugu ıcın normal değer dedı baska merak ettıgınız bısey varsa elımden geldıgınce cevaplarım

merhaba kızlar . gecen yıl dış gebelik yaşadım laparoskopi yöntemiyle ameliyat oldum tek tüpalındı . yaklaşık 6 7 aydır bebiş istiyoruz lakin hala olmadı . doktor hsg yaptırman gerek dedi ve de eşim için sperm tahlili . hormon testi yaptırdm her şet normal lakin hsg için bilemiyorum , ameliyat yapan doktorum diğer tüp için gayet sağlıklı demişti, sizce de hala yaptırmalıyım..

her kese merhaba.5 senelik evliyim ve 4 yasinda bi kizim var.ikinci bebegime kizim 2 yasindayken hamile kaldim.kalbi atmadigi icin aldirmak zorunda kaldim.ardindan 7 ay sonra tekrar hamile kaldim ama bebegim sadece 2 gun yasadi...
ve bebegimi kaybedeli 1 sene oldu ama ben hala hamile kalamadim.aylardir ard arda kimyasal gebelikler gecirdim erozyon oldugunu ogrendim tedavi oldum ama tam gecmedi cunku devam etmedim.bu ay sogan kuru ictim ve yumurtlamami kacirmak istemedim acikcasi.batim 10 nisan falan gunu gunune olmuyorum ama.beklemedeyim bu ay da olmazsa reglim biter bitmez doktordayim.insallah gerek kalmaz.ALLAHim isteyen her kese nasip etsin insallah.

Geçmiş olsun tatlım istersen her testi yaptir bi duruma göre hsgyi yaptir olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…