Gebe kalamayanlar buraya.....

Günaydın tatlımmm nasılsın?
bebeginiz hayirli olsun.sag salim kucaginiza aldiginiz gunleri de gorun insallah
Az önce eczaneye gittim de test almamak için kendimi zor tuttum yumurtayı yakaladım da sanki testim eksik kaldı
benim testleri esim aliyo ben evde oldugum icin yoksa herhalde ben kasayla alirdim

bebeginiz hayirli olsun.sag salim kucaginiza aldiginiz gunleri de gorun insallah

benim testleri esim aliyo ben evde oldugum icin yoksa herhalde ben kasayla alirdim
Amin canım yoldaydim ki su an düğündeyim yazamadim benim de üç kaybim var Allah'im kizina abla olmak nasip etsin inşallah

Günaydın canlar, günaydın diyorum çünkü benim kociş hala uyuyo bir hafta sonu var adamın uyandırmadım çamaşırları makinaya attım kahvaltıyı hazırladım artık kaldırayım.. buyrun gelin kızlar bu kahvaltı hepimize yeter fotoğraf atcaktım ama hamileler var aramızda

camasir dedin aklima geldi 1 saattir yikanip asilmayi bekleyen camasirim var aboooo

Arkadaşlar merhaba iki senedir çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor bi altı ay kadar tedavi gördüm fakat sonuç alamadım hiçbir problem olmadığı halde gelmiyor bebişim. Hiç duydunuz mu bilmiyorum bu ay süt ve maydonoz buharına oturdum bu şekilde hamile kalan bi çok kişi varmış deneyen oldu mu

Eline sağlık tatlımm bizim yerimize de ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…