- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.921
Tahminen yarina daaha da koyulasir ama sen bu aksamda yap derimmm
Yarın diger testler gelir nasilsa varsa test aksama yine yapSanki canim
14.gün
Olur mu olurAz önce eczaneye gittim de test almamak için kendimi zor tuttum yumurtayı yakaladım da sanki testim eksik kaldı
bebeginiz hayirli olsun.sag salim kucaginiza aldiginiz gunleri de gorun insallahGünaydın tatlımmm nasılsın?
benim testleri esim aliyo ben evde oldugum icin yoksa herhalde ben kasayla alirdimAz önce eczaneye gittim de test almamak için kendimi zor tuttum yumurtayı yakaladım da sanki testim eksik kaldı
Amin canım yoldaydim ki su an düğündeyim yazamadim benim de üç kaybim var Allah'im kizina abla olmak nasip etsin inşallahbebeginiz hayirli olsun.sag salim kucaginiza aldiginiz gunleri de gorun insallah
benim testleri esim aliyo ben evde oldugum icin yoksa herhalde ben kasayla alirdim
AMİN canim cok tesekkur ederimAmin canım yoldaydim ki su an düğündeyim yazamadim benim de üç kaybim var Allah'im kizina abla olmak nasip etsin inşallah
camasir dedin aklima geldi 1 saattir yikanip asilmayi bekleyen camasirim var abooooGünaydın canlar, günaydın diyorum çünkü benim kociş hala uyuyobir hafta sonu var adamın uyandırmadım çamaşırları makinaya attım kahvaltıyı hazırladım artık kaldırayım.. buyrun gelin kızlar bu kahvaltı hepimize yeter fotoğraf atcaktım ama hamileler var aramızda
benimkilerde olmak üzere artıkcamasir dedin aklima geldi 1 saattir yikanip asilmayi bekleyen camasirim var aboooo
Hale hanım bence bugun ılıskıye gırın ama henuz tam koyu degıl
Günaydın canlar, günaydın diyorum çünkü benim kociş hala uyuyobir hafta sonu var adamın uyandırmadım çamaşırları makinaya attım kahvaltıyı hazırladım artık kaldırayım.. buyrun gelin kızlar bu kahvaltı hepimize yeter fotoğraf atcaktım ama hamileler var aramızda
saol canım bi gün hep beraber olur inşallahEline sağlık tatlımm bizim yerimize de ye
ohh gezin güzel havanın tadını çıkarınBende izinliyim bugun kahvalti falan .sahile indik biraz
Burada bir aradayiz ya o da güzel kisaol canım bi gün hep beraber olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?