- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.941
Baska testim yok yarin kargo gelnce yapabilecegim oyuzden deneme ye devamHale hanım bence bugun ılıskıye gırın ama henuz tam koyu degıl
öyle tabi canımBurada bir aradayiz ya o da güzel ki
oh iyi yapmışsın içinde kalmamıştır nede olsa daha karnın çıkmıyordurOynadım
Kiz nerdee top gibi önümdeoh iyi yapmışsın içinde kalmamıştır nede olsa daha karnın çıkmıyordur
o kadar oldu mu yaKiz nerdee top gibi önümde
Cok zor Allah yardımcınız olsun. Allah kızınızı size bağışlasınher kese merhaba.5 senelik evliyim ve 4 yasinda bi kizim var.ikinci bebegime kizim 2 yasindayken hamile kaldim.kalbi atmadigi icin aldirmak zorunda kaldim.ardindan 7 ay sonra tekrar hamile kaldim ama bebegim sadece 2 gun yasadi...
ve bebegimi kaybedeli 1 sene oldu ama ben hala hamile kalamadim.aylardir ard arda kimyasal gebelikler gecirdim erozyon oldugunu ogrendim tedavi oldum ama tam gecmedi cunku devam etmedim.bu ay sogan kuru ictim ve yumurtlamami kacirmak istemedim acikcasi.batim 10 nisan falan gunu gunune olmuyorum ama.beklemedeyim bu ay da olmazsa reglim biter bitmez doktordayim.insallah gerek kalmaz.ALLAHim isteyen her kese nasip etsin insallah.
Eve gidince çekerim :) cabuk büyüdü ya tospikimm :))o kadar oldu mu yaçek bi fotoğrafta görelim göbişini
Amin inşallahAyy kızlar hani dün arkadaşımın çok sancısı var diyodum ya hemen hastaneye gelmişler doğum başlıyo demişler ve olmuş bebeği.. yanına gidiyorum şimdi çok mutlu oldum ya neden bilmiyorum ağlıyorum şuan
Allah'ım bizlere de nasip etsin inşallah
Ahaha çok buldum iyi mi :) evet iki gündür işlerim vardi ama takipteyim yaniBegeniler kesildi galiba isi çıktı ya da okudu şuan tek tek cevap yazıyor
Bu gün çok sessiz buralar ya baksana kimse yokAhaha çok buldum iyi mi :) evet iki gündür işlerim vardi ama takipteyim yani
Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin canimKarnım gerçekten sıs onuda dun fark ettım göğüslerım cok sıs ve cok acıyo ayrıca sarımtırak bır akımtım oldu bıkacgun ve kasıklarımda uyumusma tarzında agrılar hıssetım canım bulantı şuan ıcın yok maşllh ama acıkma ve cok yeme dune kadar vardı suan sanırım heyecandan yıemıorm :)
Bu gün çok sessiz buralar ya baksana kimse yokherkesin evnde kocaları, kaynanaları. Oynuyorlar birbirleriyle şakalaşıyorlar. Ftsch soruyor anne neden benim yok diyor. Neden ben ben yalnızım diyor
İyiyim kuzum okuyorum geliyorum Allah'in izniyle :)
ben varımmmmmİyiyim kuzum okuyorum geliyorum Allah'in izniyle :)
yok canım haber gelmedi daha msj attım arayamadım.. sabah haber verir o bana inşallah herşey yolundadır.. bencede doğum yaptırdılar öyle tahmin ediyorum çok ağrısı vardı çünkü.. kızlar erken doğarmış bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?