Gebe kalamayanlar buraya.....

Noldu ki

Kulak burun boğaza gorundunmu alerjin için levmont verirdi belki.kesimde de et var alerjik sisiyor

Ben 11 aylik doğmuşum ama :) dogdugumda tirnaklarim uzamis erime batiyomus az kaldi :)
hadi ya maşallah ablacım sana
Görmeye gittim bebeğini çok tatlı maşallah ya gözleri kapalıydı aç kız gözlerini dedim yumuk yumuk biraz açtı baktı bana orada ağlamamak için kendimi zor tuttum.. çok güzel duygu ya Allah'ım herkese, başta bizlere nasip etsin inşallah

Ay nasıl okuyosun ya. Valla ben 3er 5er atlayarak okuyorum :) bazen onu da yapamıyorum
Atlamam atlasaydim puzzle partisinden ,bebeemin oglusuna ilk ayakkabisini alip kinaya gidip oynadigini, ebrar09 un mis gibi sabah kahvaltisi hazirlayip arkadasinin doğum yaptigini,uslutubamin kisliklari kaldirp yazliklari cikarirken yorulduğunu klasiğinin agridigini,mdk35 imin ovi testi almak istediğini,umutbitmz in çok gezdiğini hafta içi yatacagini,yeni hamile arkadasin haberini ,yaren92 min interfilite doktoru bulduğunu , zeynepsibelimin arkadaslarinin bebeklerini görünce huzunlendigini en önemlisi hepinizin herşeye rağmen umut dolu olduğunuzu nasil bile bilirim sonra :) hepinizi seviyorum :) atlarmiyim hic.pembebasliklikiz Dinlenmede tm26 yoğun hafta geçirmişti en son :)

Hay masallah haber ajansı gibi herkesi biliyo :) çok iyisin ya Allah gönlüne göre versin cnm

Amin hayirlisiyla lüzum duamiz onun için ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…