- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.961
Noldu kiKızlar çok kötüyüm yaaa burun etlerim şişti yine. Nefes alamıyorum inanılmaz derecede öksürüyorum artk öyle ki ciğerlerimin acıdığını hissediyorum gözlerim kızarıp kaşınıyo her sene yeni bi belirti daha çıkıyo bu sefer de öksürük var napcam ben böyle yaa bıktım artk gerçekten yaa
Ay nasıl okuyosun ya. Valla ben 3er 5er atlayarak okuyorum :) bazen onu da yapamıyorumİyiyim kuzum okuyorum geliyorum Allah'in izniyle :)
Yetmiyor anam bize sarilip kucaklamak bebeklerin izin hareketlerini görmek istiyoruz :)Burada bir aradayiz ya o da güzel ki
Biz variz ya kiz yalniz değilsin aaa :)Bu gün çok sessiz buralar ya baksana kimse yokherkesin evnde kocaları, kaynanaları. Oynuyorlar birbirleriyle şakalaşıyorlar. Ftsch soruyor anne neden benim yok diyor. Neden ben ben yalnızım diyor
cnm skılıo..dondurulmuş transferı için hapa başlıcam dualarınızı beklıorm inşallah bu sefer olurBiz variz ya kiz yalniz değilsin aaa :)
Kulak burun boğaza gorundunmu alerjin için levmont verirdi belki.kesimde de et var alerjik sisiyorKızlar çok kötüyüm yaaa burun etlerim şişti yine. Nefes alamıyorum inanılmaz derecede öksürüyorum artk öyle ki ciğerlerimin acıdığını hissediyorum gözlerim kızarıp kaşınıyo her sene yeni bi belirti daha çıkıyo bu sefer de öksürük var napcam ben böyle yaa bıktım artk gerçekten yaa
İyiki varsin kiz heyecanlimisin yaklasti dimi transferben varımmmmm
doktorumu yüz kere aradım adam artık bıktı benden:))))hamile olup git dioİyiki varsin kiz heyecanlimisin yaklasti dimi transfer
hadi ya maşallah ablacım sanaBen 11 aylik doğmuşum ama :) dogdugumda tirnaklarim uzamis erime batiyomus az kaldi :)
Atlamam atlasaydim puzzle partisinden ,bebeemin oglusuna ilk ayakkabisini alip kinaya gidip oynadigini, ebrar09 un mis gibi sabah kahvaltisi hazirlayip arkadasinin doğum yaptigini,uslutubamin kisliklari kaldirp yazliklari cikarirken yorulduğunu klasiğinin agridigini,mdk35 imin ovi testi almak istediğini,umutbitmz in çok gezdiğini hafta içi yatacagini,yeni hamile arkadasin haberini ,yaren92 min interfilite doktoru bulduğunu , zeynepsibelimin arkadaslarinin bebeklerini görünce huzunlendigini en önemlisi hepinizin herşeye rağmen umut dolu olduğunuzu nasil bile bilirim sonra :) hepinizi seviyorum :) atlarmiyim hic.pembebasliklikiz Dinlenmede tm26 yoğun hafta geçirmişti en son :)Ay nasıl okuyosun ya. Valla ben 3er 5er atlayarak okuyorum :) bazen onu da yapamıyorum
İnşallah olur cnmcnm skılıo..dondurulmuş transferı için hapa başlıcam dualarınızı beklıorm inşallah bu sefer olur
Hay masallah haber ajansı gibi herkesi biliyo :) çok iyisin ya Allah gönlüne göre versin cnmAtlamam atlasaydim puzzle partisinden ,bebeemin oglusuna ilk ayakkabisini alip kinaya gidip oynadigini, ebrar09 un mis gibi sabah kahvaltisi hazirlayip arkadasinin doğum yaptigini,uslutubamin kisliklari kaldirp yazliklari cikarirken yorulduğunu klasiğinin agridigini,mdk35 imin ovi testi almak istediğini,umutbitmz in çok gezdiğini hafta içi yatacagini,yeni hamile arkadasin haberini ,yaren92 min interfilite doktoru bulduğunu , zeynepsibelimin arkadaslarinin bebeklerini görünce huzunlendigini en önemlisi hepinizin herşeye rağmen umut dolu olduğunuzu nasil bile bilirim sonra :) hepinizi seviyorum :) atlarmiyim hic.pembebasliklikiz Dinlenmede tm26 yoğun hafta geçirmişti en son :)
Hoşgeldin tatlim nasilsin ne durumdasinSlm kizlar bende geldim
İnsaallah canim sen ferah tut içini gecen seferki gibi stres yapma olurmucnm skılıo..dondurulmuş transferı için hapa başlıcam dualarınızı beklıorm inşallah bu sefer olur
Amin hayirlisiyla lüzum duamiz onun için ne güzelhadi ya maşallah ablacım sana
Görmeye gittim bebeğini çok tatlı maşallah ya gözleri kapalıydı aç kız gözlerini dedim yumuk yumuk biraz açtı baktı bana orada ağlamamak için kendimi zor tuttum.. çok güzel duygu ya Allah'ım herkese, başta bizlere nasip etsin inşallah
tamam canmİnsaallah canim sen ferah tut içini gecen seferki gibi stres yapma olurmu
Sende hoşgeldin :)Iyi aksamlar bende buralardayım
amin ...inşallahİnşallah olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?