- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #80.981
Amin cumlemizin tatlim hayirlisiyla :)Hay masallah haber ajansı gibi herkesi biliyo :) çok iyisin ya Allah gönlüne göre versin cnm
O da olur inşallah ya ben de istiyorum valla :) istanbula gitme ihtimali var dedi de esim gidelim dedim cevre cok nasilsaYetmiyor anam bize sarilip kucaklamak bebeklerin izin hareketlerini görmek istiyoruz :)
Hey maşallah ablacım kadınlar kulübünün ajansı olmuşşsun ya senAtlamam atlasaydim puzzle partisinden ,bebeemin oglusuna ilk ayakkabisini alip kinaya gidip oynadigini, ebrar09 un mis gibi sabah kahvaltisi hazirlayip arkadasinin doğum yaptigini,uslutubamin kisliklari kaldirp yazliklari cikarirken yorulduğunu klasiğinin agridigini,mdk35 imin ovi testi almak istediğini,umutbitmz in çok gezdiğini hafta içi yatacagini,yeni hamile arkadasin haberini ,yaren92 min interfilite doktoru bulduğunu , zeynepsibelimin arkadaslarinin bebeklerini görünce huzunlendigini en önemlisi hepinizin herşeye rağmen umut dolu olduğunuzu nasil bile bilirim sonra :) hepinizi seviyorum :) atlarmiyim hic.pembebasliklikiz Dinlenmede tm26 yoğun hafta geçirmişti en son :)
Kulak burun boğaza gorundunmu alerjin için levmont verirdi belki.kesimde de et var alerjik sisiyor
hastanedemısın haalaGitcem ablacım kv biraz toparlansın diye bekliyorum çok kötüyüm ama buna da şükür
Atlamam atlasaydim puzzle partisinden ,bebeemin oglusuna ilk ayakkabisini alip kinaya gidip oynadigini, ebrar09 un mis gibi sabah kahvaltisi hazirlayip arkadasinin doğum yaptigini,uslutubamin kisliklari kaldirp yazliklari cikarirken yorulduğunu klasiğinin agridigini,mdk35 imin ovi testi almak istediğini,umutbitmz in çok gezdiğini hafta içi yatacagini,yeni hamile arkadasin haberini ,yaren92 min interfilite doktoru bulduğunu , zeynepsibelimin arkadaslarinin bebeklerini görünce huzunlendigini en önemlisi hepinizin herşeye rağmen umut dolu olduğunuzu nasil bile bilirim sonra :) hepinizi seviyorum :) atlarmiyim hic.pembebasliklikiz Dinlenmede tm26 yoğun hafta geçirmişti en son :)
insallah hayirli haber alirsin rabbim gönlüne göre versin insallahOnu biliyorum canim...daha oncede kullandim...yaren yumrtan vardir dedi de...o zaman silik degil belirgin cikardi demek istiyorum...zaten eger gebelik varsa o zaman koyu cikiyo yani 2.cizgi silik degil belirgin olmali...bakalim bi kac gun sonra nolucak?
Gezmeyemi is icinmi yoksa temelli tasinmak için mi kizzzzzO da olur inşallah ya ben de istiyorum valla :) istanbula gitme ihtimali var dedi de esim gidelim dedim cevre cok nasilsa
merhaba canim rahat ol cünkü spermler en fazla 5 veya 7 gün yasiyor yani tutma sansi yüksek allah izin verirse bana cocuk uzmani profösör demisti....insallah tutarinşallah canım saol
Bahar alerjisi off annemde cok fena derecede var. Ttlm onu tedaviye bi iğne vermişlerdi anneme seneler önce hatta o evre türkiyeye yeni gelmşti ve devlet sadece 3te birini karşılıyordu. Ama annemi görsen aglarsn. Elleri irin toplardıbo irin akardı. Nefesi kesilirdi gece acillerde geçerdi. Şu anda daha iyi şükür sadece nezle gibi atlatıyo. Acile senede bi defa taşınıyolar artk. Yine elleri sişiyo ama eskisi gibi değil. Bi imminolojiye git istersenAlerjim var yaaaa çok kötüyüm
Çok gecmis olsunKızlar çok kötüyüm yaaa burun etlerim şişti yine. Nefes alamıyorum inanılmaz derecede öksürüyorum artk öyle ki ciğerlerimin acıdığını hissediyorum gözlerim kızarıp kaşınıyo her sene yeni bi belirti daha çıkıyo bu sefer de öksürük var napcam ben böyle yaa bıktım artk gerçekten yaa
gecmis olsunÇok gecmis olsun
Bahar alerjisi off annemde cok fena derecede var. Ttlm onu tedaviye bi iğne vermişlerdi anneme seneler önce hatta o evre türkiyeye yeni gelmşti ve devlet sadece 3te birini karşılıyordu. Ama annemi görsen aglarsn. Elleri irin toplardıbo irin akardı. Nefesi kesilirdi gece acillerde geçerdi. Şu anda daha iyi şükür sadece nezle gibi atlatıyo. Acile senede bi defa taşınıyolar artk. Yine elleri sişiyo ama eskisi gibi değil. Bi imminolojiye git istersen
Çok gecmis olsun
İs icin tasinma olabilir ama iki uc yili Var :-/Gezmeyemi is icinmi yoksa temelli tasinmak için mi kizzzzz
Dikkat et canim kendineCanm benm sağol inşaallah geçer boğazımdan aşağısı ciğerlerime kadar tahriş oldu acıyo
Gecmis olsun canim yaa cok zor bisey o ben bilirimm nasil bisey oldugunuGeçmiş olsun canm yaa gerçekten felaket bi rahatsızlık bu yaşamayan bilemez
Ama bikaç gün önce misafir geldi bize kv geçmiş olsuna abla da eczacı. Sordum bem aşısı varmış yaptırcam diye 500 liradan bahsetti bana. Devlet ödemiyomuş rapor alınması gerekiyomuş doktordan o da çok çetrefilliymiş pek çıkmıyomuş yani rapor falanama diyorum ben önce bi ciftsariliyumurta ablamın da dediği gibi KBB ye gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?