Gebe kalamayanlar buraya.....

nurun_ala_nur canım napıyosun?? kasık,göğüs ağrın var mı?? benim sol kasığım zonkluyo ağrıdan
Ayyy cano sorma cok fenayim coook sutyeni cikardim agrimi dannnk diye hissetiim...sag kasigim yumurtam varmis gibi agriyo kasiliyo ama ovi testi yaptim silik...yumurtam yok ama aci aci agriyo ya8 9 gunum varrrr

çok geçmiş olsun cano aman dikkat et kendine.. anlaşılan üzerinizde ki uğursuzluk gitmemiş daha

Sağol bitanem. Aslına bakarsan ben yaklaşık 1.5 yıldır çok çok rahatsızım sürekli burnum akıyo. Resmen su damlıyo durduk yerde. Bu zamana kadar üstüne düşmedim yok abdest alıyorum yok polendendir yok ondan yok bundan oluyodur deyip erteledim ama artk felakete dönüştüğünü farkettim
Astım olmaktan korkuyorum çünkü başlangıcı var demişti doktor 5-6 sene önce. Burun denen şey yok bende hiçbir şekilde nefes alamıyorum sanki bişey var orda tıkıyo gibi. Acaba et veya kemik mi var ameliyat der mi diye de çok korkuyorum gitmek istemiyorum o yüzden
Bide bahar gelince polen ekleniyo hepten bitiyorum anlayacağın..

Ah canım öyle madem git bir an önce doktora.. Astım değildir ya sinüzit olabilir ama benim de öyle o yüzden sol burnum tıkalı hep küçük et varmış doktor ameliyat edelim dedi olmadım.. Daha dün eşim şakalaşırken ağzımı sağ burnumu tıkadı soldan nefes alamıyom zaten çok zordu bu böyle olmaz gidelim doktora ameliyatını ol diyo ama korkuyorum.. o yüzden sende görün bir an önce canım doktora inşallah kötü birşey değildir..

Canım geçmiş olsun. Benim KV alerjik astım var. O da capada bi profun muayenesine gidiyor. Her ay aşı oluyor 35 lira aşısı doktor kendisi üretiyor aşıyı .

Ayyy cano sorma cok fenayim coook sutyeni cikardim agrimi dannnk diye hissetiim...sag kasigim yumurtam varmis gibi agriyo kasiliyo ama ovi testi yaptim silik...yumurtam yok ama aci aci agriyo ya8 9 gunum varrrr
aynı şeyler işte sütyeni evde çıkarayım rahat edeyim dedim yürürken bile acıyo aboww.. bende yumurtadan dolayı desem değil bi sağ bi sol kasık ağrısı.. inşallah hayra işarettir canım ya

Inşaallah canm benm. Bazen bi anda açılıyor ama anlık o an nasıl oluyorum biliyon mu oh bee dünya varmış diyorum ama hemen geri tıkanıyo bunalıma girdim artk desem yeridir. Işte bende korkuyorum ameliyat der diye. Bide dayım oldu burun ameliyatı da doktor demiş seni kaybediyoduk zor döndürdük narkozdan uyanamamıştı sanırım zaten kendisine sordum ben nasıl oluyo burun ameliyatı diye de sormaz olaydım acısından ötürü hayatımın en zor zamanıydı ben böyle bi acı görmedim çok zordu dedi iyice kötü oldum. Benmde öyle oluyo işte şaka yaparken falan kapatınca ölüyorum sandım nefes alamadım yaa çok kötü bişey bu napcaz biz böyle kuzum yaa offff

Canım geçmiş olsun. Benim KV alerjik astım var. O da capada bi profun muayenesine gidiyor. Her ay aşı oluyor 35 lira aşısı doktor kendisi üretiyor aşıyı .

Ay o eczacı abla bana niye öyle dedi o zaman yaaa raporla alınıyo devlet ödemiyo zaten raporda çıkmıyo çok zor yurt dışından geliyo bursa yok 500 tl falan dedi töbe töbee. Napayım bilemedim ama bi KBB ye görüneyim önce demi??

aynı şeyler işte sütyeni evde çıkarayım rahat edeyim dedim yürürken bile acıyo aboww.. bende yumurtadan dolayı desem değil bi sağ bi sol kasık ağrısı.. inşallah hayra işarettir canım ya
Oyyy eneeemmm...nasil yanma oluyo bazen kasgimda...insallah hayra alamettir de adete alamet degildir canooopek umidim yok da...bakalim artik bi kac gun kaldi...

canım benim aynı durumdayız innaki bende çok yoruldum dinlenmedeyim. rahim filmi çektirdim gecen hafta temiz çıktı doktor aşılama yapcaktı diğer aya .ama ben gitmicem biraz dinlencem hemnde doktorumu değiştircem ankara hacettepe ün. bi doktor varmış ona gitcem. sen ne durumdasın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…