- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.001
Gecmis olsun canim yaa cok zor bisey o ben bilirimm nasil bisey oldugunu
çok geçmiş olsun cano aman dikkat et kendine.. anlaşılan üzerinizde ki uğursuzluk gitmemiş dahaCanm benm sağol inşaallah geçer boğazımdan aşağısı ciğerlerime kadar tahriş oldu acıyo
Ayyy cano sorma cok fenayim coook sutyeni cikardim agrimi dannnk diye hissetiim...sag kasigim yumurtam varmis gibi agriyo kasiliyo ama ovi testi yaptim silik...yumurtam yok ama aci aci agriyo ya
çok geçmiş olsun cano aman dikkat et kendine.. anlaşılan üzerinizde ki uğursuzluk gitmemiş daha
Sende çok tatlisin çitlembik :)Oha yaaaa çook güzelsiiiiin çok tatlısın abla yaaa
Sende çok tatlisin çitlembik :)
Oyyy baya varmis olsun sağlık olsun yeterki sahili seneler geçer bebis tam sevilcek zamana gelir yupppiiii :)İs icin tasinma olabilir ama iki uc yili Var :-/
Ah canım öyle madem git bir an önce doktora.. Astım değildir ya sinüzit olabilir ama benim de öyle o yüzden sol burnum tıkalı hep küçük et varmış doktor ameliyat edelim dedi olmadım.. Daha dün eşim şakalaşırken ağzımı sağ burnumu tıkadı soldan nefes alamıyom zaten çok zordu bu böyle olmaz gidelim doktora ameliyatını ol diyo ama korkuyorum.. o yüzden sende görün bir an önce canım doktora inşallah kötü birşey değildir..Sağol bitanem. Aslına bakarsan ben yaklaşık 1.5 yıldır çok çok rahatsızım sürekli burnum akıyo. Resmen su damlıyo durduk yerde. Bu zamana kadar üstüne düşmedim yok abdest alıyorum yok polendendir yok ondan yok bundan oluyodur deyip erteledim ama artk felakete dönüştüğünü farkettim
Astım olmaktan korkuyorum çünkü başlangıcı var demişti doktor 5-6 sene önce. Burun denen şey yok bende hiçbir şekilde nefes alamıyorum sanki bişey var orda tıkıyo gibi. Acaba et veya kemik mi var ameliyat der mi diye de çok korkuyorum gitmek istemiyorum o yüzden
Bide bahar gelince polen ekleniyo hepten bitiyorum anlayacağın..
Sağol bitanem. Aslına bakarsan ben yaklaşık 1.5 yıldır çok çok rahatsızım sürekli burnum akıyo. Resmen su damlıyo durduk yerde. Bu zamana kadar üstüne düşmedim yok abdest alıyorum yok polendendir yok ondan yok bundan oluyodur deyip erteledim ama artk felakete dönüştüğünü farkettim
Astım olmaktan korkuyorum çünkü başlangıcı var demişti doktor 5-6 sene önce. Burun denen şey yok bende hiçbir şekilde nefes alamıyorum sanki bişey var orda tıkıyo gibi. Acaba et veya kemik mi var ameliyat der mi diye de çok korkuyorum gitmek istemiyorum o yüzden
Bide bahar gelince polen ekleniyo hepten bitiyorum anlayacağın..
Gecmis olsun kuzuuummm!...noldu sana boyleee?Ayhhh tişkür ederim sana çekmişim nede olsa
aynı şeyler işte sütyeni evde çıkarayım rahat edeyim dedim yürürken bile acıyo aboww.. bende yumurtadan dolayı desem değil bi sağ bi sol kasık ağrısı.. inşallah hayra işarettir canım yaAyyy cano sorma cok fenayim coook sutyeni cikardim agrimi dannnk diye hissetiim...sag kasigim yumurtam varmis gibi agriyo kasiliyo ama ovi testi yaptim silik...yumurtam yok ama aci aci agriyo ya8 9 gunum varrrr
Ah canım öyle madem git bir an önce doktora.. Astım değildir ya sinüzit olabilir ama benim de öyle o yüzden sol burnum tıkalı hep küçük et varmış doktor ameliyat edelim dedi olmadım.. Daha dün eşim şakalaşırken ağzımı sağ burnumu tıkadı soldan nefes alamıyom zaten çok zordu bu böyle olmaz gidelim doktora ameliyatını ol diyo ama korkuyorum.. o yüzden sende görün bir an önce canım doktora inşallah kötü birşey değildir..
Canım geçmiş olsun. Benim KV alerjik astım var. O da capada bi profun muayenesine gidiyor. Her ay aşı oluyor 35 lira aşısı doktor kendisi üretiyor aşıyı .
Oyyy eneeemmm...nasil yanma oluyo bazen kasgimda...insallah hayra alamettir de adete alamet degildir canoooaynı şeyler işte sütyeni evde çıkarayım rahat edeyim dedim yürürken bile acıyo aboww.. bende yumurtadan dolayı desem değil bi sağ bi sol kasık ağrısı.. inşallah hayra işarettir canım ya
canım benim aynı durumdayız innaki bende çok yoruldum dinlenmedeyim. rahim filmi çektirdim gecen hafta temiz çıktı doktor aşılama yapcaktı diğer aya .ama ben gitmicem biraz dinlencem hemnde doktorumu değiştircem ankara hacettepe ün. bi doktor varmış ona gitcem. sen ne durumdasın şimdiTabiki öyle de artk nasıl bi şeyin içine düştüysem olumlu bişey düşünemez oldumzaten bişey yaptığım yok artk. Eşim de yanımda olmadığı için üstüne düşemiyorum dinlenmeye çekildim. Gerçi muayenede doktor tüplerin açık gibi duruyo demişti ama tabi çektirmem lazım
Once ben geldim :)Selam kizlaaarrr!...dugunden geliyorum
inş hayırlı haberlerini duyarız canımOyyy eneeemmm...nasil yanma oluyo bazen kasgimda...insallah hayra alamettir de adete alamet degildir canooopek umidim yok da...bakalim artik bi kac gun kaldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?