- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.021
Minnak ogluş o ya :) yiyeciiiizzz onuOyyy baya varmis olsun sağlık olsun yeterki sahili seneler geçer bebis tam sevilcek zamana gelir yupppiiii :)
canımmm oğlum mu oluyorr çok sevindimMinnak ogluş o ya :) yiyeciiiizzz onu
Gecmis olsun kuzuuummm!...noldu sana boyleee?
Sorma istanbulun bi ucundaydi...aksam 7bucuktaydi anca kuzum...bi de topuklu vardi bende mahvoldum beee bacaklarim zonkluyo sanki gelin bendim heee!...Once ben geldim :)
Oyy canımın içi sorma burnum boktan çıkmıyo bi türlübaşıma gelecek nerdeyse 5 senelik tüm olumsuzluklatıb hepsi toplanıp bir anda gelmeye karar vermişler napcam bilmiyorum işte çözüm arıyorum biliyomusun öyle bi hapşırıyorum ki bebek olsa düşer kesin. Çünkü çok şiddetli geliyo ve kasığımla karnımda veyahut kalbimin çevresinde kasılmalar oluyo. Çok enteresan yaa ölmek miyim acaba
Canim bunun bi asisi yokmu?ilaci biseyi...hem evdesin nerden polen kapiyosun?Oyy canımın içi sorma burnum boktan çıkmıyo bi türlübaşıma gelecek nerdeyse 5 senelik tüm olumsuzluklatıb hepsi toplanıp bir anda gelmeye karar vermişler napcam bilmiyorum işte çözüm arıyorum biliyomusun öyle bi hapşırıyorum ki bebek olsa düşer kesin. Çünkü çok şiddetli geliyo ve kasığımla karnımda veyahut kalbimin çevresinde kasılmalar oluyo. Çok enteresan yaa ölmek miyim acaba
Bakalim insallah...her ay umurt belirtiler husran oluyo da o da ayri bi sknti zateninş hayırlı haberlerini duyarız canım
canım burun ameliyatı olcaksan çok iyi doktor bul.ben oldum ama ameliyatta fazla narkoz vermişler gitmiş gelmişim . şimdide daha kötü durumdayım hiç nefes alamıyorumInşaallah canm benm. Bazen bi anda açılıyor ama anlık o an nasıl oluyorum biliyon mu oh bee dünya varmış diyorum ama hemen geri tıkanıyo bunalıma girdim artk desem yeridir. Işte bende korkuyorum ameliyat der diye. Bide dayım oldu burun ameliyatı da doktor demiş seni kaybediyoduk zor döndürdüknarkozdan uyanamamıştı sanırım zaten kendisine sordum ben nasıl oluyo burun ameliyatı diye de sormaz olaydım acısından ötürü hayatımın en zor zamanıydı ben böyle bi acı görmedim çok zordu dedi iyice kötü oldum. Benmde öyle oluyo işte şaka yaparkeetn falan kapatınca ölüyorum sandım nefes alamadım yaa çok kötü bişey bu napcaz biz böyle kuzum yaa offff
inşallah canım haftaya pazar benim bat ama işte bazen erkende gelebiliyo.. benimde ümidim yok hayırlısı bekleyelim görelim..Oyyy eneeemmm...nasil yanma oluyo bazen kasgimda...insallah hayra alamettir de adete alamet degildir canooopek umidim yok da...bakalim artik bi kac gun kaldi...
canım benim aynı durumdayız innaki bende çok yoruldum dinlenmedeyim. rahim filmi çektirdim gecen hafta temiz çıktı doktor aşılama yapcaktı diğer aya .ama ben gitmicem biraz dinlencem hemnde doktorumu değiştircem ankara hacettepe ün. bi doktor varmış ona gitcem. sen ne durumdasın şimdi
canım burun ameliyatı olcaksan çok iyi doktor bul.ben oldum ama ameliyatta fazla narkoz vermişler gitmiş gelmişim . şimdide daha kötü durumdayım hiç nefes alamıyorum
dikkaet et
ah canım benim o korkular olmasa işteInşaallah canm benm. Bazen bi anda açılıyor ama anlık o an nasıl oluyorum biliyon mu oh bee dünya varmış diyorum ama hemen geri tıkanıyo bunalıma girdim artk desem yeridir. Işte bende korkuyorum ameliyat der diye. Bide dayım oldu burun ameliyatı da doktor demiş seni kaybediyoduk zor döndürdüknarkozdan uyanamamıştı sanırım zaten kendisine sordum ben nasıl oluyo burun ameliyatı diye de sormaz olaydım acısından ötürü hayatımın en zor zamanıydı ben böyle bi acı görmedim çok zordu dedi iyice kötü oldum. Benmde öyle oluyo işte şaka yaparken falan kapatınca ölüyorum sandım nefes alamadım yaa çok kötü bişey bu napcaz biz böyle kuzum yaa offff
evet tatlim gec gosterdi tospik :)) bu arada sporuna dikkat et ne olur ne olmaz tahmini yumurtlama sonrasi yumusak yumusak hemicanımmm oğlum mu oluyorr çok sevindim
Benimde 11 12sinde olacak galiba?benimde belli olmuyoki bakicaz gorucez ...inşallah canım haftaya pazar benim bat ama işte bazen erkende gelebiliyo.. benimde ümidim yok hayırlısı bekleyelim görelim..
allah korusun
Vala allah koruyo zaten canm da gerçekten iyi değilim. Bu nedir böyle başımıza gelmeyen kalmadı
Canim bunun bi asisi yokmu?ilaci biseyi...hem evdesin nerden polen kapiyosun?
aminnnnnn canımHayırkısım olsun bitanem. Ben şuan kötü durumdayım hep sümüklerim akıyo alerjim azdı dabebiş için de bişi yapmıyorum henüz eşim gelemedi çünkü. Çok sevindim hsg temiz çıkmasına darısı başıma olsun diyim sonra da gelsin bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?