Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar ben bu ay spor yapmaya başladım göbek eritmek için falan hareketler yapıyomda. içimde de bi ses hani korunmuyoz ya ya bebiş varsa ya bi şey olursa die tedirgin oluyom

Gecmis olsun kuzuuummm!...noldu sana boyleee?

Oyy canımın içi sorma burnum boktan çıkmıyo bi türlü başıma gelecek nerdeyse 5 senelik tüm olumsuzluklatıb hepsi toplanıp bir anda gelmeye karar vermişler napcam bilmiyorum işte çözüm arıyorum biliyomusun öyle bi hapşırıyorum ki bebek olsa düşer kesin. Çünkü çok şiddetli geliyo ve kasığımla karnımda veyahut kalbimin çevresinde kasılmalar oluyo. Çok enteresan yaa ölmek miyim acaba

allah korusun

Canim bunun bi asisi yokmu?ilaci biseyi...hem evdesin nerden polen kapiyosun?

canım burun ameliyatı olcaksan çok iyi doktor bul.ben oldum ama ameliyatta fazla narkoz vermişler gitmiş gelmişim . şimdide daha kötü durumdayım hiç nefes alamıyorum
dikkaet et

Oyyy eneeemmm...nasil yanma oluyo bazen kasgimda...insallah hayra alamettir de adete alamet degildir canooopek umidim yok da...bakalim artik bi kac gun kaldi...
inşallah canım haftaya pazar benim bat ama işte bazen erkende gelebiliyo.. benimde ümidim yok hayırlısı bekleyelim görelim..

Hayırlısı olsun bitanem. Ben şuan kötü durumdayım hep sümüklerim akıyo alerjim azdı da bebiş için de bişi yapmıyorum henüz eşim gelemedi çünkü. Çok sevindim hsg temiz çıkmasına darısı başıma olsun diyim sonra da gelsin bebişlerimiz

Son düzenleme:
canım burun ameliyatı olcaksan çok iyi doktor bul.ben oldum ama ameliyatta fazla narkoz vermişler gitmiş gelmişim . şimdide daha kötü durumdayım hiç nefes alamıyorum
dikkaet et

Işte onu diyom yaa dayım da öyle olmuş seni kaybediyoduk demiş bunu duyduktan sonra nasıl ameliyat olayım sence?

ah canım benim o korkular olmasa işte senin bide yakın örneğin var ben bide gece uyurken ağzım açık uyuyormuşum eşim öyle diyo..

Canim bunun bi asisi yokmu?ilaci biseyi...hem evdesin nerden polen kapiyosun?

Bilmiyorum evde en son eşimin evlilik yıldönümümüzde aldığı çiçek var arada çıkıyorum dışarıya ondan oluyo ama normalinde dışarıda olmama gerek yok ki ha içerde ha dışarda sonuç olarak ben hep kötüyüm Aşıyı yaptırcam da eczacı abla 500 tl dedi rapor dedi çıkmıyo dedi zor dedi falan dedi filan dedi anlamadım gitti
Alerji testi yaptırmaya gitcez kuzum bakalım nelere varmış alerjim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…