Gebe kalamayanlar buraya.....

Sorma istanbulun bi ucundaydi...aksam 7bucuktaydi anca kuzum...bi de topuklu vardi bende mahvoldum beee bacaklarim zonkluyo sanki gelin bendim heee!...
Esimin dayisi evlendi kina evde dediler giydim topukluyu bende kapida yapmaya karar vermisler Allah'tan ev yakindi degistirdik bugun dugun gunduzdu erken kalktik gelini aldik adapazarina goturduk dugunu yaptik anneanneye gittik nikahini yaptik kaynanama ugradik arkadas dogum yapti ona gittik eve geldik yani kay kana ayaklari beraber uzatalim

ah canım benim o korkular olmasa işte senin bide yakın örneğin var ben bide gece uyurken ağzım açık uyuyormuşum eşim öyle diyo..

Ayy inanki bende öyle bide taklidimi yapıyo eşşek bende dedim yaa öyle mi sanki sen bebek gibi uyuyon da dedim gülme krizine giriyo bu sefer ben onun taklidini yapınca. Bide gülmekten kırılıyo dönüp dönüp bi daha yapsana bi daha yapsana diyo deli videoya bile çektim kendimden soğudum dedi bende nasıl oluyorum uyanınca biliyomusun; hani böyle toprak susuz kaldı mı kurur ya aynen öyle oluyo ağzım dilim mukavva gibi

Allah allah ya o nasil asiymis oyle o zaman esdegrrde baska bisey versin ilac falan...sen bi yerle yetinme...bi soyle asinin ismini olursa ben burda uyguna bulursam gonderirim sana canim?

Aynen canım sen bi KBB git. Bu aşı eczanelerde falan bulunmuyor adam sadece kendi hastalarına veriyor. Sene de bir kere muayeneye gidiyor 350 lira muayene alerji testi falan 400 500 u buluyor. Sonra arada gidip aşıyı alıyoruz. Tek vurumluk doz 35 lira . ama dediğim gibi adam kendisi uretiyormus aşıyı .

Amaaan sen bi etkinlikle de kalmamissin...masallah cano...benim bi topuklu var onda cok rahat ediyorum bi de az topuklu var siyah o da onda rahat edemiyorum bunu giydim bu da ne kadar rahat olsada topugu uzun...bi de karnima agri girdi yurudukce...ama ben bi dugunle yirttim arkadasimdi gelin alma kina gecesi seylere katilamadim...o uizden durumum iyi yine de...bence sen hemen dus alip vur kafayi anca toparlanirsiniz!...

Allah allah ya o nasil asiymis oyle o zaman esdegrrde baska bisey versin ilac falan...sen bi yerle yetinme...bi soyle asinin ismini olursa ben burda uyguna bulursam gonderirim sana canim?

Ah güzel yüreklim beniiiiim ben onu almış kullanmış iyileşmiş kadar oldum çabucak sağol canımsın vala çok mutlu oldum
du bakalım bi yolunu bulcaz kuzum yoksa ben meftaaa

Son düzenleme:
Dugunde bi kiz bebek vardi 6 7 aylik anaaaam masllaah ne tatliydi yaaa Rabbim nazardan korusun siyah tul bi elbise giydirmisler bi de bandana...annesi ana kucaginda tuttu biraz sonra uyaninca cikardi ama butun dugun ahalisi aldi eline ben haric yabanciydi erkek tarafi...insallah nazar degmemistir gormeyen kalmadi...icimden dedim Rabbim bana da nasip et saglikli hayirli evlat!...Allahim gozumun onune geliyo findik gibi gozler bi de siyah ki..nazar degmesin...canim da skldi ama annesi incecik vucudu ama gobek kalmis 4 aylik bebek var sanirsin...benimde oyle kalirsa birdan yuvarlanirim asgiya dogru

Ah güzel yürekli beniiiiim ben onu aşmış kullanmış iyileşmiş kadar oldum çabucak sağol canımsın vala çok mutlu oldum
du bakalım bi yolunu bulmaz kuzum yoksa ben meftaaa
Allah gecinden versin o ne demek suss bakiimmm!...sen onceki yillardada boyle oldun mu?o zaman ne kullandin da atlattin canim?

Işte bende yakın olaydım o doktora belki bana da şifa olurdu işte bizimde ilerde özel hastane var oraya sorcaz bakalım alerji testi yapılıyo mu diye. Ben 3-4 yıl önce falan test yaptırmıştım normal değer 100 dü benimse 272 çıkmıştı düşün..

Dikkat et canım tam da polen zamanı. İhmal de etme kendini astım başlangıcı var dediyseler .

Allah gecinden versin o ne demek suss bakiimmm!...sen onceki yillardada boyle oldun mu?o zaman ne kullandin da atlattin canim?

Evet canm sürekli böyleyim ben. Hatta bi gün sabah uyandım bi baktım yüzümün sol tarafı şişmiş ve sol gözüm tamamen kapanmış göremiyodum hayatım hep baygınlıklarla ve alerjilerle geçti artk gerçekten çok yoruldum Çok ilaç kullandım sprey losyon hap ama faydası olmuyo doktorun en son dediği ömür boyu çekcen demek oldu..

Yakin olunca oyle oldu ya arada benimki izin verdikce oynadim da korkuyor garibim :) benim topuklu da rahat ama doktorlar onermiyo ya cikardim hemen. Dus alamam sanirim abdest alip namazimi kilayim da vurup kafayi yatim barim

Taklitçiler işte işleri güçleri bizimle uğraşmak benimde öyle canım bide şeker var bende temelli kuruyo

Evet irsi malesef canim babamda amcamda ve halalarimda var bide ablalarimda da cikti ilac kullaniyoruz

Eyvah eyvah yaa çok üzüldüm aslında bende korkmuyo değilim dedem de vardı öyle oluyodu ki komaya giriyodu sonra 2 halamda çıktı sanırım şimdi de babamda başlangıcı var galiba. Çok korkuyorum ben bu şekerden kv de var hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…