Gebe kalamayanlar buraya.....

aslında kendini dikkat ettikten sonra korkulacak bişey yok.. ben evlenince bi anda kilo aldım o yüzden çıktı.. yoksa yediklerine içtiklerine dikkat ettikten sonra birşey yok.. ama ırsi olunca muhakkak olma şansın var canım korkma

bnd dün düğündeydim 2 tan bebek gördüm biri daha çok yeni diğeri de 6 -7 aylık fln millet kapışıyo bebekleri parçaladılar bnd tam slov müzik çalıyodu gözlerim doldu belli etmemeye çalıştım

Kizlar gunaydinn
Annemlerin taşınması sonra is bulmam falan epeydir ugrayamadim
Ve gelismeleri anlatiyorum bu ay yumurtlamada olan akinti benden cok gec geldi yani en son 26 martta adet olmuştum ve nisanin 25inde olmam gerekiyordu yumurtama akintisi 21 i gibi geldi oncesi ve sonrasinda iliski olmuştu
Hala adet olmadim dokuz gun gecti. Adetim uc gun gectiginde evde test yaptim ama negatif sonra iki gun sonra tekrar bebe time ile test yaptim ikinci cizgi hayalet gibi gorundu ve kayboldu
Sabahlari midem bulaniyor hatta serviste iki defa net hissettim bulantiyi kusacak gibi. Goguslerimin kol altina yakin.kisimlari cok hassas bir defa da yere dusecek kadar basim döndü. Simdiii varsa neden testte cikamdi yoksa adetim neden yok ve bu belirtiler ne esimde evde cift cizgiyu gormeden kan vermeye gitmeyel diyor. Of ya

gec dollenme olmus ola bilir canim
dedigin gibi gec yumurtlamis ola bilirsin

bi test daha yap bence

Ay olmasın yaa allah korusun kv bugüne kadar hiç iğne kullanmamış mesela. Çok dikkat ediyo tatlı konsa önüne en fazla 1 dilim yer kaçırırsa arkasından limon sıkıp içer falan maşaallah. Sende öyle dikkat et tatlım

Ben varım canm 8 mayıs
CANLAAAAR BENİM İÇİN ÇOOOOOOOK DUA EDİN BEN HEPİNİZE DUA EDİYORUM ALLAH HEPİNİZE BEBEK VERİR İNŞAALLAH CANIM BENİM ADET 6GÜN GEÇTİ EVDE TEST YAPARSAM ÇIKAR MI SİZCE? @zumrutanka ABLAM NASILSIN

evet tatlim gec gosterdi tospik :)) bu arada sporuna dikkat et ne olur ne olmaz tahmini yumurtlama sonrasi yumusak yumusak hemi
SLM CANIM NASILSIN GÖZÜN AYDIN OĞLOŞUN GELİYOOOR CANIM ADETİM 6GÜN GEÇTİ EVDE TEST YAPSAM ÇIKAR MI?EŞİM CUMAYA KADAR DUR DİYO AMA OLMUYOOOORABBİMİN İZNİYLE İNŞAALLAH ŞİMDİ GEBEYİM DUA ET NOLURRR

Ediyoruz canm benm allah kabul eder inşaallah :) tap kız çıkar tabi varsa
BULANTIM 6GÜNDÜR VAR ACIKIYORUM AMA ACIKTIĞIM KADAR YEMEK YİYEMİYORUM BULANTIDAN...HEMEN KALKIYORUM SOFRADAN.VE ÇOK ÇİKOLATA YİYORUM ARADA ÇOK AZ BAŞIM DÖNÜYO VE ADETTEN 1GÜN ÖNCE ADET SANSISI ÇEKTİM YARIN OLACAM DEDİM AMA OLMADIM

kan ver varsa çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…