- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.081
Olabilir valla akinti o kadar coktu ki aa dedim ben yeni yumurtladim . artık bi kac gun sonra evde yine test yaparim ama o kadar gecikmeden sonra yoks agec dollenme olmus ola bilir canim
dedigin gibi gec yumurtlamis ola bilirsin
Canım ise yeni girdim burasi öyle uzaki kan verecegim yerekan ver varsa çıkarrr
Canimm beraber bekleyelim benim ki dokuz gun gectiEŞİM TEST YAPMA BEKLE DİYOR BEKLİCEM MECBUR
Kuzum nasilsinEdiyoruz canm benm allah kabul eder inşaallah :) tap kız çıkar tabi varsa
silik çizgi vardı dedin akşamları acildende yaptırıyolar ya kızlar sende çıkmadı deme 9 günde az değil eğer ilk defa bu kadar gecikiyosa vardır belki yoksada boş yere beklemezsin işteOlabilir valla akinti o kadar coktu ki aa dedim ben yeni yumurtladim . artık bi kac gun sonra evde yine test yaparim ama o kadar gecikmeden sonra yoks a
Canım ise yeni girdim burasi öyle uzaki kan verecegim yereizin alip gitmek istemiyorum hemen. Göze batar cunku bi de idrar testinde cikmadi ya
Evet cook silikti yok oldu hepten. Acilden oluyor mu gercekten. Yaparlarmi ki canim hic bu kadar gecikmezdisilik çizgi vardı dedin akşamları acildende yaptırıyolar ya kızlar sende çıkmadı deme 9 günde az değil eğer ilk defa bu kadar gecikiyosa vardır belki yoksada boş yere beklemezsin işte
Hicbirsey yapmiyorum canim bu ay adet olursam eger sogan kurune bende basliycam ve esime keci boynuzu kuru yaptircamaa oyle mi iyi bari yalniz degilimneler yapiyosun hamile kalmak icin ben bu ay sogan kuru yaptim bakalim artik
e hadi güzel haberlerini bekliyorum canım inşaallah yarın test alacam sonraki günün ilk idrarıyla yapacam inşaallah adet olmam dün akşamdan bu yana yarım saat ayakta dursam belim ağrıyo uzanınca geçiyoCanimm beraber bekleyelim benim ki dokuz gun gecti
Dikkat ediyorum zaten bende yiyemiyorum hic canim istemiyo bizim seker guzel galibaAy olmasın yaa allah korusunkv bugüne kadar hiç iğne kullanmamış mesela. Çok dikkat ediyo tatlı konsa önüne en fazla 1 dilim yer kaçırırsa arkasından limon sıkıp içer falan maşaallah. Sende öyle dikkat et tatlım
Hb tsk cnm cok sukur ıyım sen nasilsin bebıs nasılHoşgeldin tatlim nasilsin ne durumdasin
yaa ben çoook çikolata yiyorum bebiş varsa zarar olur mu ki?Dikkat ediyorum zaten bende yiyemiyorum hic canim istemiyo bizim seker guzel galiba
aaa @zumrutanka ablamız hamile miymiiiş?çooook sevinirim hamişseHb tsk cnm cok sukur ıyım sen nasilsin bebıs nasıl
Teşekkür ederim kuzumm :) cumaya kadar durursam sonraki cuma kalp atisina gidersin zatenSLM CANIM NASILSIN GÖZÜN AYDIN OĞLOŞUN GELİYOOORCANIM ADETİM 6GÜN GEÇTİ EVDE TEST YAPSAM ÇIKAR MI?EŞİM CUMAYA KADAR DUR DİYO AMA OLMUYOOOO RABBİMİN İZNİYLE İNŞAALLAH ŞİMDİ GEBEYİM DUA ET NOLURRR
EŞİM TEST YAPMA BEKLE DİYOR BEKLİCEM MECBUR
Ya sabah idrari ile yapmak daha iyidir ben iste gunduz yaptm.normal seninki gecikir miydi hic canim benim sadece bir defa dort gun geçmişti.e hadi güzel haberlerini bekliyorum canım inşaallah yarın test alacam sonraki günün ilk idrarıyla yapacam inşaallah adet olmam dün akşamdan bu yana yarım saat ayakta dursam belim ağrıyo uzanınca geçiyo
Kuzum nasilsin
Ah canim ya kiyamam kuzuma...Allah yardimcin olsun insallah bi caresini bulursun...Evet canm sürekli böyleyim ben. Hatta bi gün sabah uyandım bi baktım yüzümün sol tarafı şişmiş ve sol gözüm tamamen kapanmış göremiyodumhayatım hep baygınlıklarla ve alerjilerle geçti artk gerçekten çok yoruldum Çok ilaç kullandım sprey losyon hap ama faydası olmuyo doktorun en son dediği ömür boyu çekcen demek oldu..
Ben varim 11 yada 12mayis!...bu arada herkese gunaydin
ben dun yanlislikla batim 10 nisan yazmisim10 mayis olacakti
bana yakin tarihlerde bati olanlar var mi acaba?
canımm benim gecikme oldu daha önce ama o ay da ilaç kullandım klomen progestan falan 8gün geçti ama sancılar beni öldürdü o 8günde de bi keresinde de soğan suyu içtim 3gün geçti.yani ağrızız sancısız ilk gecikmem bu oluyor ve bu ay hiç ilaç almadım kür de içmedimYa sabah idrari ile yapmak daha iyidir ben iste gunduz yaptm.normal seninki gecikir miydi hic canim benim sadece bir defa dort gun geçmişti.
ilk idrar falan yalan ya idrara iyice sıkıştıktan sonra yap çıkar diyorlarYa sabah idrari ile yapmak daha iyidir ben iste gunduz yaptm.normal seninki gecikir miydi hic canim benim sadece bir defa dort gun geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?