Gebe kalamayanlar buraya.....

gec dollenme olmus ola bilir canim
dedigin gibi gec yumurtlamis ola bilirsin
Olabilir valla akinti o kadar coktu ki aa dedim ben yeni yumurtladim . artık bi kac gun sonra evde yine test yaparim ama o kadar gecikmeden sonra yoks a
kan ver varsa çıkarrr
Canım ise yeni girdim burasi öyle uzaki kan verecegim yere izin alip gitmek istemiyorum hemen. Göze batar cunku bi de idrar testinde cikmadi ya

silik çizgi vardı dedin akşamları acildende yaptırıyolar ya kızlar sende çıkmadı deme 9 günde az değil eğer ilk defa bu kadar gecikiyosa vardır belki yoksada boş yere beklemezsin işte

silik çizgi vardı dedin akşamları acildende yaptırıyolar ya kızlar sende çıkmadı deme 9 günde az değil eğer ilk defa bu kadar gecikiyosa vardır belki yoksada boş yere beklemezsin işte
Evet cook silikti yok oldu hepten. Acilden oluyor mu gercekten. Yaparlarmi ki canim hic bu kadar gecikmezdi

Canimm beraber bekleyelim benim ki dokuz gun gecti
e hadi güzel haberlerini bekliyorum canım inşaallah yarın test alacam sonraki günün ilk idrarıyla yapacam inşaallah adet olmam dün akşamdan bu yana yarım saat ayakta dursam belim ağrıyo uzanınca geçiyo

Dikkat ediyorum zaten bende yiyemiyorum hic canim istemiyo bizim seker guzel galiba

Teşekkür ederim kuzumm :) cumaya kadar durursam sonraki cuma kalp atisina gidersin zaten benim bir gün önce cikmisti ikinci bebiste cikmaz mi hiç hadi yap olmadi sevindir bizi

EŞİM TEST YAPMA BEKLE DİYOR BEKLİCEM MECBUR

e hadi güzel haberlerini bekliyorum canım inşaallah yarın test alacam sonraki günün ilk idrarıyla yapacam inşaallah adet olmam dün akşamdan bu yana yarım saat ayakta dursam belim ağrıyo uzanınca geçiyo
Ya sabah idrari ile yapmak daha iyidir ben iste gunduz yaptm.normal seninki gecikir miydi hic canim benim sadece bir defa dort gun geçmişti.

Kızlaaaar günaydın sabah kalktık erkenden hastaneye gittik kayınvalidemi pansumana aldılar herkes bana kötü olcaksan dışarı çık dedi bende dedim yok artk bayılmıyorum alıştım dedim ama alışamamışım demek ki ama göreyim dedim bide yarası iyileşmiş mi gerçekten diye ay görmez olaydım of diyorum kızlar dışarı çıktım oturdum sonra bi fenalaştım ben bütün vucüdum titremeye başladı pencereye gidemedim merdivene yığıldım kaldım sağolsun teyze geldi yanıma düşcen dur çok kötü titriyon sen dedi durdu yanımda ama maşaallah nazar etti gene biri konuştuk da biraz annen mi dedi kv deyince şok bir ifadeyle baktı yüzüme ciddi olamazsın dedi kv için böyle ayılıp bayılan bi gelin hee inanamıyorum dedi bende niyeki ne var bunda bu kadar büyütcek dedim e görmedim ki hiç allah bana da senin gibi gelin nasip etsin dedi

Ah canim ya kiyamam kuzuma...Allah yardimcin olsun insallah bi caresini bulursun...

Ya sabah idrari ile yapmak daha iyidir ben iste gunduz yaptm.normal seninki gecikir miydi hic canim benim sadece bir defa dort gun geçmişti.
canımm benim gecikme oldu daha önce ama o ay da ilaç kullandım klomen progestan falan 8gün geçti ama sancılar beni öldürdü o 8günde de bi keresinde de soğan suyu içtim 3gün geçti.yani ağrızız sancısız ilk gecikmem bu oluyor ve bu ay hiç ilaç almadım kür de içmedim

ilk idrar falan yalan ya idrara iyice sıkıştıktan sonra yap çıkar diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…