- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.101
13 MayısBen varim 11 yada 12mayis!...
Ah canim ya kiyamam kuzuma...Allah yardimcin olsun insallah bi caresini bulursun...
Aaa ne oldu ki.kuzim.ben coktandir girmiyorum.gelismelerden haberim yok valla cok gecmis olsum dikkat etİyiyim bitanem sen nasılsın :)
Basn saolsn canım.. evet bnde melek annesym cok ktu gunlr yasadm ama bnm yavrm karnmda öldü.. nasp deglmş artk bzi orda bekliolr smdi tekrar rbbm gönlüme o sevinci o umudu verdi cook sukr insallah sanada nasp eder guzel Allah ım. Pki sormamda saknca yksa ne kdr oldu melegni kaybedelievet canim maalsesf oyle
oglum sadece 2 gun yasadi...
sen de melek annesisin anladigim kadariyla
ALLAHim sabrinin mukafatini vermis ne guzel
sag salim al bebegini kucagina
bana da kismet etsin yarabbim
Amin cok tesekkur ederim canimBasn saolsn canım.. evet bnde melek annesym cok ktu gunlr yasadm ama bnm yavrm karnmda öldü.. nasp deglmş artk bzi orda bekliolr smdi tekrar rbbm gönlüme o sevinci o umudu verdi cook sukr insallah sanada nasp eder guzel Allah ım. Pki sormamda saknca yksa ne kdr oldu melegni kaybedeli
yapıyolar tabi cnm burda keç kişi öyle öğrendi hiç gecikmezdi dersin yaptırırsınEvet cook silikti yok oldu hepten. Acilden oluyor mu gercekten. Yaparlarmi ki canim hic bu kadar gecikmezdi
Yok canim olmaz galiba ama coook fazla yeme sende kizz gunde bir tane yeteryaa ben çoook çikolata yiyorum bebiş varsa zarar olur mu ki?
Aaa ne oldu ki.kuzim.ben coktandir girmiyorum.gelismelerden haberim yok valla cok gecmis olsum dikkat et
Allah Allah geçmiş olsun tatlım.ama ben şaşırdım şimdi.Ben evlendikten 2 ay sonra burun ameliyatı oldum Bezmialem hastanesinde.çok korkuyodum ağlaya ağlaya ameliyata girdim narkozdan ağlayarak uyandım.baktım ağlıyorum dedim ağrım yok serum taktılar herhalde baktım serumda yok.kes ağlamayı sibel dedim ağrı yok ne ağlıyosun.bide aynaya baktım ameliyat öncesi ağladığım için gözler şiş davul gibi.bilseydim ağlamazdım o kadar dedim kendi kendime.ve burnumun içinde silikon tampon vardı.sol burnumda kemik burun iskeletine yan yatıktı.banada doktor ameliyat sonrası çok uğraştık temizlemek için dedi.ama gerçekten söylüyorum ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı sadece tampon burnumda olduğu için sinir oluyodum :) ve ben 12 yaşımda öğrenmiştim bademcik ameliyatı olurken .18 yaşında aldırsın kemiği dediler.o zamanki teknoloji tabi daha kısıtlı patronum ve yeğenim oldu onları mosmor görünce korkmuştum.sonra evlenince gebelik yaşarsam tıkanıklık olmasın diye oldum ameliyatı...Inşaallah canm benm. Bazen bi anda açılıyor ama anlık o an nasıl oluyorum biliyon mu oh bee dünya varmış diyorum ama hemen geri tıkanıyo bunalıma girdim artk desem yeridir. Işte bende korkuyorum ameliyat der diye. Bide dayım oldu burun ameliyatı da doktor demiş seni kaybediyoduk zor döndürdüknarkozdan uyanamamıştı sanırım zaten kendisine sordum ben nasıl oluyo burun ameliyatı diye de sormaz olaydım acısından ötürü hayatımın en zor zamanıydı ben böyle bi acı görmedim çok zordu dedi iyice kötü oldum. Benmde öyle oluyo işte şaka yaparken falan kapatınca ölüyorum sandım nefes alamadım yaa çok kötü bişey bu napcaz biz böyle kuzum yaa offff
Tekrardn basn saolsn canım.. Rabbim bda evlat acısı yasatmasnAmin cok tesekkur ederim canim
1 seneyi geçti canim
Gecen sene 10 nisanda dogdu 12 nisanda kaybettik
Allah Allah geçmiş olsun tatlım.ama ben şaşırdım şimdi.Ben evlendikten 2 ay sonra burun ameliyatı oldum Bezmialem hastanesinde.çok korkuyodum ağlaya ağlaya ameliyata girdim narkozdan ağlayarak uyandım.baktım ağlıyorum dedim ağrım yok serum taktılar herhalde baktım serumda yok.kes ağlamayı sibel dedim ağrı yok ne ağlıyosun.bide aynaya baktım ameliyat öncesi ağladığım için gözler şiş davul gibi.bilseydim ağlamazdım o kadar dedim kendi kendime.ve burnumun içinde silikon tampon vardı.sol burnumda kemik burun iskeletine yan yatıktı.banada doktor ameliyat sonrası çok uğraştık temizlemek için dedi.ama gerçekten söylüyorum ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı sadece tampon burnumda olduğu için sinir oluyodum :) ve ben 12 yaşımda öğrenmiştim bademcik ameliyatı olurken .18 yaşında aldırsın kemiği dediler.o zamanki teknoloji tabi daha kısıtlı patronum ve yeğenim oldu onları mosmor görünce korkmuştum.sonra evlenince gebelik yaşarsam tıkanıklık olmasın diye oldum ameliyatı...
Basin sağolsun canımAmin cok tesekkur ederim canim
1 seneyi geçti canim
Gecen sene 10 nisanda dogdu 12 nisanda kaybettik
bnd dün düğündeydim 2 tan bebek gördüm biri daha çok yeni diğeri de 6 -7 aylık fln millet kapışıyo bebekleri parçaladılar bnd tam slov müzik çalıyodu gözlerim doldu belli etmemeye çalıştım
:))))) bizede geleydin yavrruuuu :)Esimin dayisi evlendi kina evde dediler giydim topukluyu bende kapida yapmaya karar vermisler Allah'tan ev yakindi degistirdik bugun dugun gunduzdu erken kalktik gelini aldik adapazarina goturduk dugunu yaptik anneanneye gittik nikahini yaptik kaynanama ugradik arkadas dogum yapti ona gittik eve geldik yani kay kana ayaklari beraber uzatalim
Anladim canim ikimize de hadi hayirlisi diyelim o zaman.canımm benim gecikme oldu daha önce ama o ay da ilaç kullandım klomen progestan falan 8gün geçti ama sancılar beni öldürdü o 8günde de bi keresinde de soğan suyu içtim 3gün geçti.yani ağrızız sancısız ilk gecikmem bu oluyor ve bu ay hiç ilaç almadım kür de içmedim
Gunaydin pembis bebis nasilGunyadin arkadaslar herkese
A bimiyodum canim acildw yapildigini sagol tesekkur ederim. Aksam gudeyimde yaptirayim o zamanyapıyolar tabi cnm burda keç kişi öyle öğrendi hiç gecikmezdi dersin yaptırırsın
Ay ne oldu canim ya pansuman falan demissin kaza falan mi yoksaSağol canm benm allah razı olsun aman neler olmadı ki başımıza gelmeyen kalmadı hangi birini anlatayımdert sahibi oldum iyice az varmış gibi..
Ablacim benimki de aynen senin burun gibi deviasyon dedi dr. Ameliyat dedi ama ben para icin mi diyolar acaba diye korktum estetik icin ameliyat olmam.sadece saglik icin olmak istiyorum.nefes alamiyorum ya hep tikali hep... Geceleri agzim acik uyuyorumAllah Allah geçmiş olsun tatlım.ama ben şaşırdım şimdi.Ben evlendikten 2 ay sonra burun ameliyatı oldum Bezmialem hastanesinde.çok korkuyodum ağlaya ağlaya ameliyata girdim narkozdan ağlayarak uyandım.baktım ağlıyorum dedim ağrım yok serum taktılar herhalde baktım serumda yok.kes ağlamayı sibel dedim ağrı yok ne ağlıyosun.bide aynaya baktım ameliyat öncesi ağladığım için gözler şiş davul gibi.bilseydim ağlamazdım o kadar dedim kendi kendime.ve burnumun içinde silikon tampon vardı.sol burnumda kemik burun iskeletine yan yatıktı.banada doktor ameliyat sonrası çok uğraştık temizlemek için dedi.ama gerçekten söylüyorum ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı sadece tampon burnumda olduğu için sinir oluyodum :) ve ben 12 yaşımda öğrenmiştim bademcik ameliyatı olurken .18 yaşında aldırsın kemiği dediler.o zamanki teknoloji tabi daha kısıtlı patronum ve yeğenim oldu onları mosmor görünce korkmuştum.sonra evlenince gebelik yaşarsam tıkanıklık olmasın diye oldum ameliyatı...
iyiyim tatlım sen nasılsın :) hadi hayırlısı bakalım :)CANLAAAAR BENİM İÇİN ÇOOOOOOOK DUA EDİN BEN HEPİNİZE DUA EDİYORUM ALLAH HEPİNİZE BEBEK VERİR İNŞAALLAH CANIM BENİM ADET 6GÜN GEÇTİ EVDE TEST YAPARSAM ÇIKAR MI SİZCE?ciftsariliyumurta ABLAM NASILSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?