Gebe kalamayanlar buraya.....

evet canim maalsesf oyle
oglum sadece 2 gun yasadi...
sen de melek annesisin anladigim kadariyla
ALLAHim sabrinin mukafatini vermis ne guzel
sag salim al bebegini kucagina
bana da kismet etsin yarabbim
Basn saolsn canım.. evet bnde melek annesym cok ktu gunlr yasadm ama bnm yavrm karnmda öldü.. nasp deglmş artk bzi orda bekliolr smdi tekrar rbbm gönlüme o sevinci o umudu verdi cook sukr insallah sanada nasp eder guzel Allah ım. Pki sormamda saknca yksa ne kdr oldu melegni kaybedeli

Amin cok tesekkur ederim canim
1 seneyi geçti canim
Gecen sene 10 nisanda dogdu 12 nisanda kaybettik

Allah Allah geçmiş olsun tatlım.ama ben şaşırdım şimdi.Ben evlendikten 2 ay sonra burun ameliyatı oldum Bezmialem hastanesinde.çok korkuyodum ağlaya ağlaya ameliyata girdim narkozdan ağlayarak uyandım.baktım ağlıyorum dedim ağrım yok serum taktılar herhalde baktım serumda yok.kes ağlamayı sibel dedim ağrı yok ne ağlıyosun.bide aynaya baktım ameliyat öncesi ağladığım için gözler şiş davul gibi.bilseydim ağlamazdım o kadar dedim kendi kendime.ve burnumun içinde silikon tampon vardı.sol burnumda kemik burun iskeletine yan yatıktı.banada doktor ameliyat sonrası çok uğraştık temizlemek için dedi.ama gerçekten söylüyorum ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı sadece tampon burnumda olduğu için sinir oluyodum :) ve ben 12 yaşımda öğrenmiştim bademcik ameliyatı olurken .18 yaşında aldırsın kemiği dediler.o zamanki teknoloji tabi daha kısıtlı patronum ve yeğenim oldu onları mosmor görünce korkmuştum.sonra evlenince gebelik yaşarsam tıkanıklık olmasın diye oldum ameliyatı...

Işte benm dayımın da morluklar olmuştu bide onun kırıktı o kırılan kemik iyice eğilmiş mi ters bi yere mi dayanmışyı neydi tam hatırlamıyorum şimdi o yüzden çok korkuyorum. Gerçi henüz gidip görünmedim kendi kendime gelin güvey olup yine kendi kendimi korkutuyorum maşaallah ablacım sen iyi atlatmışsın yaa ne güzel ama ben genel olarak burun ameliyatını çok zor ve çok ağrılı olarak biliyorum

Ah canim yaaa!...yok benim aglayasim gelmedi de hep sessli dua ettim...bi de ona baktikca ben mutlu oldum guldum...cocuk sanki bi kac dakika sonra kucagima atlicak gibiydi yaaa

:))))) bizede geleydin yavrruuuu :)

Anladim canim ikimize de hadi hayirlisi diyelim o zaman.
Gunyadin arkadaslar herkese
Gunaydin pembis bebis nasil pembis ve bebis
yapıyolar tabi cnm burda keç kişi öyle öğrendi hiç gecikmezdi dersin yaptırırsın
A bimiyodum canim acildw yapildigini sagol tesekkur ederim. Aksam gudeyimde yaptirayim o zaman
Sağol canm benm allah razı olsun aman neler olmadı ki başımıza gelmeyen kalmadı hangi birini anlatayım dert sahibi oldum iyice az varmış gibi..
Ay ne oldu canim ya pansuman falan demissin kaza falan mi yoksa
Ablacim benimki de aynen senin burun gibi deviasyon dedi dr. Ameliyat dedi ama ben para icin mi diyolar acaba diye korktum estetik icin ameliyat olmam.sadece saglik icin olmak istiyorum.nefes alamiyorum ya hep tikali hep... Geceleri agzim acik uyuyorum

iyiyim tatlım sen nasılsın :) hadi hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…