Gebe kalamayanlar buraya.....

amin deyip kadına iyilik yapaydın :)

Canm kayınvalidem düştü de ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi 15 gün oldu ayın 19undan beri hastanede yatıyodu bende yanında kalıyodum işte perşembe günü taburcu olduk çok şükür ama ben benden gittim yani travma yaşadım o an şoka girdim gözümün önünde olunca. Bugün de pansumana gittik geldik bende yaralarını görünce fenalaştım iyi mi Ondan 1 hafta falan önce de anjiyo olmuştu ondan önce eşim trafik kazası geçirdi falan filan işte anlayacağın hastanelerden çıkamaz olduk kaç aydır

Son düzenleme:
amin deyip kadına iyilik yapaydın :)

Dedim de utana sıkıla dedim vala hani ne var sanki bunda ne var bende. Kadına da dedim ne var bunda bu kadar büyütülecek ki birbirimize değer veriyoruz ondan böyleyiz kadın allah allaaah bu nası olur deyip durdu ama demek ki ne kadar kötü olduğumu anlamış o an ki gelip annen mi dedi zaten. Bekar oğlu varmış ona mı yapacaktı acaba ondan mı ikidebir senin gibi gelinim olur inşaallah deyip durdu anlamadım ki

Son düzenleme:

benimde sola deviasyondu estetik değildi benim zaten burun iskeletine doğru yan durmuş sol kemik onu temizleyip aldılar ordan.ama gerçekten diyorum maşaallah hiç ağrım olmadı ya.

hayallerini yıktın kadının :)

Testime baksana ben yine yumurtluyom galiba?
bu yumurtlama konusunda bir harikasın sen zaten :) banada yumurtluyon gibi geldi.zaten geçen gün dedin ya ağrım var yumurtluyorum galiba.zaten bende hali hazırda yumurta hep var diye :)) anam sen bütün ay çalış gün aşırı sen hamiş kalırsın bu gidişle inşaallah yarabbimmmmmmmm :)

başımın üstünde yeriniz var.ben senin kadar gezeydim acilde serum takarlardı bana :) tövbe tövbe :) gençlik işte ahhh ahhhh :)

Aman sende ikidebir yaşlıymışsın gibi triplere girme Neyin var maşallah çıtırsın hâlâ bize taş çıkarırsın vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…