- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.121
Ablaaaaiyiyim tatlım sen nasılsın :) hadi hayırlısı bakalım :)
Hala atamadim ki yorgunluğu gözlerim hala şiş uykum var eneee iyi yoruldum demek:))))) bizede geleydin yavrruuuu :)
Allah mı söyletiyo kız bende bebiş yokki henüz :) inşaallah vardır dua et :)Hb tsk cnm cok sukur ıyım sen nasilsin bebıs nasıl
kız değilim hamile yani bilmiyorum 18.günüm bugün varsa da bende çok sevinirim gerçektenaaaciftsariliyumurta ablamız hamile miymiiiş?çooook sevinirim hamişse
amin deyip kadına iyilik yapaydın :)Kızlaaaar günaydın sabah kalktık erkenden hastaneye gittik kayınvalidemi pansumana aldılar herkes bana kötü olcaksan dışarı çık dedi bende dedim yok artk bayılmıyorum alıştım dedim ama alışamamışım demek kiama göreyim dedim bide yarası iyileşmiş mi gerçekten diye ay görmez olaydım of diyorum kızlar dışarı çıktım oturdum sonra bi fenalaştım ben bütün vucüdum titremeye başladı pencereye gidemedim merdivene yığıldım kaldım sağolsun teyze geldi yanıma düşcen dur çok kötü titriyon sen dedi durdu yanımda ama maşaallah nazar etti gene biri konuştuk da biraz annen mi dedi kv deyince şok bir ifadeyle baktı yüzüme ciddi olamazsın dedi kv için böyle ayılıp bayılan bi gelin hee inanamıyorum dedi bende niyeki ne var bunda bu kadar büyütcek dedim e görmedim ki hiç allah bana da senin gibi gelin nasip etsin dedi
Anladim canim ikimize de hadi hayirlisi diyelim o zaman.
Gunaydin pembis bebis nasilpembis ve bebis
A bimiyodum canim acildw yapildigini sagol tesekkur ederim. Aksam gudeyimde yaptirayim o zaman
Ay ne oldu canim ya pansuman falan demissin kaza falan mi yoksa
Ablacim benimki de aynen senin burun gibi deviasyon dedi dr. Ameliyat dedi ama ben para icin mi diyolar acaba diye korktum estetik icin ameliyat olmam.sadece saglik icin olmak istiyorum.nefes alamiyorum ya hep tikali hep... Geceleri agzim acik uyuyorum
başın sağolsun canım bende 9 nisanda kaybettim 3 gün hastanede yattım.Rabbim tekrar yaşatmasın hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşaallah canımAmin cok tesekkur ederim canim
1 seneyi geçti canim
Gecen sene 10 nisanda dogdu 12 nisanda kaybettik
amin deyip kadına iyilik yapaydın :)
Anladim canim ikimize de hadi hayirlisi diyelim o zaman.
Gunaydin pembis bebis nasilpembis ve bebis
A bimiyodum canim acildw yapildigini sagol tesekkur ederim. Aksam gudeyimde yaptirayim o zaman
Ay ne oldu canim ya pansuman falan demissin kaza falan mi yoksa
Ablacim benimki de aynen senin burun gibi deviasyon dedi dr. Ameliyat dedi ama ben para icin mi diyolar acaba diye korktum estetik icin ameliyat olmam.sadece saglik icin olmak istiyorum.nefes alamiyorum ya hep tikali hep... Geceleri agzim acik uyuyorum
efendim canım benim söyle tubammmmmAblaaaa
Testime baksana ben yine yumurtluyom galiba?efendim canım benim söyle tubammmmm
başımın üstünde yeriniz var.ben senin kadar gezeydim acilde serum takarlardı bana :) tövbe tövbe :) gençlik işte ahhh ahhhh :)Hala atamadim ki yorgunluğu gözlerim hala şiş uykum var eneee iyi yoruldum demekbu aksam da sana gelirim ablamm
kız değilim hamile yani bilmiyorum 18.günüm bugün varsa da bende çok sevinirim gerçekten
hayallerini yıktın kadının :)Dedim de utana sıkıla dedim valahani ne var sanki bunda ne var bende. Kadına da dedim ne var bunda bu kadar büyütülecek ki birbirimize değer veriyoruz ondan böyleyiz kadın allah allaaah bu nası olur deyip durdu ama demek ki ne kadar kötü olduğumu anlamış o an ki gelip annen mi dedi zaten. Bekar oğlu varmış ona mı yapacaktı acaba ondan mı ikidebir senin gibi gelinim olur deyip durdu anlamadım ki
çıkar tabikide hadi yappppppppppppp:))CANLAAAAR BENİM İÇİN ÇOOOOOOOK DUA EDİN BEN HEPİNİZE DUA EDİYORUM ALLAH HEPİNİZE BEBEK VERİR İNŞAALLAH CANIM BENİM ADET 6GÜN GEÇTİ EVDE TEST YAPARSAM ÇIKAR MI SİZCE?ciftsariliyumurta ABLAM NASILSIN
bu yumurtlama konusunda bir harikasın sen zaten :) banada yumurtluyon gibi geldi.zaten geçen gün dedin ya ağrım var yumurtluyorum galiba.zaten bende hali hazırda yumurta hep var diye :)) anam sen bütün ay çalış gün aşırı sen hamiş kalırsın bu gidişle inşaallah yarabbimmmmmmmm :)Testime baksana ben yine yumurtluyom galiba?
başımın üstünde yeriniz var.ben senin kadar gezeydim acilde serum takarlardı bana :) tövbe tövbe :) gençlik işte ahhh ahhhh :)
ahandaaaa geldiiiii bizimkiiiiiiiii :) yüreği ağzında heyecanlı heecanlı :)) kızzzz naptın doktor işlerini bu hafta gidecektin ne olduçıkar tabikide hadi yappppppppppppp:))
hayallerini yıktın kadının :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?