Gebe kalamayanlar buraya.....

Aman sende ikidebir yaşlıymışsın gibi triplere girme Neyin var maşallah çıtırsın hâlâ bize taş çıkarırsın vala
kızlar üç gündür başım dönüyor....kasıklarımda iğne iğne batma vat acaba hamişmiyimmm:))))beklenen aadet trhm 2 gün sonra test yapsam erken mı

ahandaaaa geldiiiii bizimkiiiiiiiii :) yüreği ağzında heyecanlı heecanlı :)) kızzzz naptın doktor işlerini bu hafta gidecektin ne oldu
bebeğimmmm aaa sayfaları okudum geldim birinde zumrut hamile yazmış briir sevinçle sayfaları okudum ama değilmişsin inşallah vardır:))
ben yine kan verdim yaaa değer dahada artmışmı diye haftaya salı randevum umarım hem kese hem kalp atışını duyar gelirim sağlıkla:))
sen napıyorsun bebeğim nasılsınnnnn:))

Calisma mi hayiiiiiiiirrrabla yaaaaa!...

Inşaallah olur ablacım. Nasıl yetiştirirsin sen acaba çok merak ediyorum
kız bunu son 1-2 aydır bende soruyorum kendime biliyormusun şükür olsun rabbime yeğenlerime çok düşkünüm onlarda bana düşkün.benimle olmayı seviyorlar çünkü onlarla ilgileniyorum.olura olur olmaza olmaz diyorum.bişey istesinler kızım param yok ama maaş alınca söz alıcam deyince alıyorum o yüzden bana hiç yaramazlık yapmıyorlar.ama ben karşılıklı sevgi saygı güveni kurdum onlarla.geçen yine aklıma geldi Allah'ım dedim yeğenlerime karşı böyleyimde acaba bu yaşta bebeğim olsa sabırlı olabilecekmiyim.endişe ediyorum çoğu zaman.ama sonra diyorumki rabbim büyük dağına göre kar verir her zaman.o herşeyi yoluna koyandır.

Aman sende ikidebir yaşlıymışsın gibi triplere girme Neyin var maşallah çıtırsın hâlâ bize taş çıkarırsın vala
heheheh inşaallah öyleyimdir ama çok çabuk yoruluyorum ben ya.senin geçen eve gelince yaptığın o kadar işi yapamam bebeemin gezdiği kadar gezemem hasta olurum anca uslutuba gibi kışlığı yazlığı kaldırır dinlenirim o kadar :) ama rabbim anne olabilmem için sağlık sıhhat ömür versin inşaallah

Yapcak bişey yok elini çabuk tutsaydı o da
bencede nasip artık kaderine küssün :) kız mum yakar senin gibi gelin aramaya çıkarsa kadın şaşırmam he.sonrada nazara geliyon hep hasta oluyon :) annemle kayınvalidem bana demiştiki eşinle çok iyiymişsin gibi yapma nazara gelirsin demişti.ama anne dedim ya bunun shtesi nasıl yapılır Allah Allah ben eşime bakarken gözlerimden okunur ona olan sevgim :) sende kv. ile iyi geçinmiyomuş gibi davran dicem ama yapamazsın sende benim gibi :))))

kız günden güne şaşırtıyosun beni bu kadar sabırlı olacağını hiç düşünmemiştim :) inşaallah hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın sağlıcakla :) yok kız şuan bişey inşaallah hamile kalırım yüce rabbime sığınıyorum maddi manevi sıkıntıdan kurtarsın beni tüp bebeğe gerek kalmasın doktor doktor aratmasın inşaallah.

ay bende bana şaşırıyorum o yüzden kan verip duruyorum ya:))
doktorum boş değilmiş en yakın haftaya salı o yüzden kaldım yaa yoksa deli gibi merak ediyorum
duan ne güzel olmuş amin inşallah rabbim sağlıkla bir an önce nasip eder canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…