- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.141
adete kaç günün varTestime baksana ben yine yumurtluyom galiba?
kızlar üç gündür başım dönüyor....kasıklarımda iğne iğne batma vat acaba hamişmiyimmm:))))beklenen aadet trhm 2 gün sonra test yapsam erken mıAman sende ikidebir yaşlıymışsın gibi triplere girmeNeyin var maşallah çıtırsın hâlâ bize taş çıkarırsın vala
bebeğimmmm aaa sayfaları okudum geldim birinde zumrut hamile yazmış briir sevinçle sayfaları okudum ama değilmişsin inşallah vardır:))ahandaaaa geldiiiii bizimkiiiiiiiii :) yüreği ağzında heyecanlı heecanlı :)) kızzzz naptın doktor işlerini bu hafta gidecektin ne oldu
çıkabilirde çıkmaya bilirde benim 4 gün önce çıktı mesela canım belli olmuyor ki yaaakızlar üç gündür başım dönüyor....kasıklarımda iğne iğne batma vat acaba hamişmiyimmm:))))beklenen aadet trhm 2 gün sonra test yapsam erken mı
çıkabilirde çıkmaya bilirde benim 4 gün önce çıktı mesela canım belli olmuyor ki yaaa[/QUOTE
hep rüyama girerdi nasıl etkılenmişim rüyamda hep bebek görüyorm((
8 gun canim...yani takvime gore...adete kaç günün var
Calisma mi hayiiiiiiiirrrbu yumurtlama konusunda bir harikasın sen zaten :) banada yumurtluyon gibi geldi.zaten geçen gün dedin ya ağrım var yumurtluyorum galiba.zaten bende hali hazırda yumurta hep var diye :)) anam sen bütün ay çalış gün aşırı sen hamiş kalırsın bu gidişle inşaallah yarabbimmmmmmmm :)
Hergün işe gidip geliyirsun ablacim artik benim de onu gözüm kesmiyor :) koltugumu seviyorum yabaşımın üstünde yeriniz var.ben senin kadar gezeydim acilde serum takarlardı bana :) tövbe tövbe :) gençlik işte ahhh ahhhh :)
kaç güne bir adet oluon bacımkızlar karnım şiş yani hamile gibiyim yaaayyy tamam hamileyim ama şişer mi yaa en son adet tarihim 16 marttı ??
kız bunu son 1-2 aydır bende soruyorum kendime biliyormusunInşaallah olur ablacım. Nasıl yetiştirirsin sen acaba çok merak ediyorum
35 günde bir oluyorum öyle bir program var. adet döngüne göre hamilelik hesaplıyor . ona göre tam bugün 6 hafta 0 günlük hamileyim inş.kaç güne bir adet oluon bacım
ve aleyküm esselamselAM YAVRULARR
heheheh inşaallah öyleyimdir ama çok çabuk yoruluyorum ben ya.senin geçen eve gelince yaptığın o kadar işi yapamam bebeemin gezdiği kadar gezemem hasta olurum anca uslutuba gibi kışlığı yazlığı kaldırır dinlenirim o kadar :) ama rabbim anne olabilmem için sağlık sıhhat ömür versin inşaallahAman sende ikidebir yaşlıymışsın gibi triplere girmeNeyin var maşallah çıtırsın hâlâ bize taş çıkarırsın vala
bencede nasip artık kaderine küssün :) kız mum yakar senin gibi gelin aramaya çıkarsa kadın şaşırmam he.sonrada nazara geliyon hep hasta oluyon :) annemle kayınvalidem bana demiştiki eşinle çok iyiymişsin gibi yapma nazara gelirsin demişti.ama anne dedim ya bunun shtesi nasıl yapılır Allah Allah ben eşime bakarken gözlerimden okunur ona olan sevgim :) sende kv. ile iyi geçinmiyomuş gibi davran dicem ama yapamazsın sende benim gibi :))))Yapcak bişey yok elini çabuk tutsaydı o da
kız günden güne şaşırtıyosun beni bu kadar sabırlı olacağını hiç düşünmemiştim :) inşaallah hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın sağlıcakla :) yok kız şuan bişey inşaallah hamile kalırım yüce rabbime sığınıyorum maddi manevi sıkıntıdan kurtarsın beni tüp bebeğe gerek kalmasın doktor doktor aratmasın inşaallah.bebeğimmmm aaa sayfaları okudum geldim birinde zumrut hamile yazmış briir sevinçle sayfaları okudum ama değilmişsin inşallah vardır:))
ben yine kan verdim yaaa değer dahada artmışmı diye haftaya salı randevum umarım hem kese hem kalp atışını duyar gelirim sağlıkla:))
sen napıyorsun bebeğim nasılsınnnnn:))
ay kız ne varrrrCalisma mi hayiiiiiiiirrrabla yaaaaa!...
ay bende bana şaşırıyorum o yüzden kan verip duruyorum ya:))kız günden güne şaşırtıyosun beni bu kadar sabırlı olacağını hiç düşünmemiştim :) inşaallah hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duyarsın sağlıcakla :) yok kız şuan bişey inşaallah hamile kalırım yüce rabbime sığınıyorum maddi manevi sıkıntıdan kurtarsın beni tüp bebeğe gerek kalmasın doktor doktor aratmasın inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?