- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.341
Ooo iste hep olmaz o zaman kolay ulaşılabilen bi sey olur. Ispanak yiyen çocuğa çikolata yiyebilirsin felsefesi uygulamak lazım böyle durumlardaSen istanbuldaydn değil mi. Orda cok uygun seyler var çünkü
Heee o porseleni sifatimda kirdi amaWuh uleen porselen de yaparmıııış helal sanabende sinir olsam da kıyamıyom napiim kötü olacağıma taviz veriyorum ama her zaman olmaz tabi kusura bakmasın yani
Yoğurtlu soslu makarna :) koca olmaynca onu bile yiyemedim ya. Tek basıma yemek yemeyi sevmiyom ben
Heee o porseleni sifatimda kirdi amasimdi dugune giderken bi fondoten bi rimelle eyelinerle bitiriyom ona bile ters bakiyo bende diyorum kocacim senin kizican biseyi yapmamki beeeen!peeeeehhh
Anaaa ayni dun dugune giderken eyeliner yapiyodum dikildi tepeme dyoki kolumu koluna vurcam mahvetcem yuzunu diyo valla korkudan baska odaya gittim:)))Ayyy aynı benm laflarım inankiSeni üzecek laf getirecek bişey yapmıyorum ki zaten ben fazla makyajı sevmem de yapmam da biliyon falan diyorum da o anlıyo benm ne yapmaya çalıştığımı ama çok sık boğaz ediyo beni bide başımda dikelip bekliyo psikolojik baskı uyguluyo yapmiim diye o zamanda benm cinler tepeme çıkıyo yalnız
Orada da uygun fiyatlı yerler var diyordu benim manisali arkadaşm var izmire gidiyoruz demişti. Ama neresinde bilmiyorum:)) Yok canm izmirdeyim ben
Ayy hadi hayirlisi bende 4 lu yaptircam guzel cikar insallah sonuclarimiz :))benim doktor direk 3lü yaptırdı bakalım sonuç için arıcak bu hafta ayrıntılıyla ilgili bişey söylemedi ama büyük ihtimalle gelecek randevuda sokar ayrıntılıya 5.ayda yapılıyormuş cunku o :)
Anaaa ayni dun dugune giderken eyeliner yapiyodum dikildi tepeme dyoki kolumu koluna vurcam mahvetcem yuzunu diyo valla korkudan baska odaya gittim:)))
Allah izin verirse perşembe. Aaaa ben de gördüm seniiiii güzel hatunAynen tek basima bende yiyemiyom aksam gelince de tikiniyorum bu sefer de kilo!.. afiyet olsun cano ne zaman gelicek esin?
Orada da uygun fiyatlı yerler var diyordu benim manisali arkadaşm var izmire gidiyoruz demişti. Ama neresinde bilmiyorum
Sekiz bucuk nedir kızHmmm biz erken kuzum 8bucuk gibi...insallah bende baslamadan dua edicem hepinize
Makarna üstüne mantı sosu şiddetle tavsiye edilirAyy benmde koca yok ya geçiştiriyoruzbende kalkıyorum makarnayı koymaya yemek adaşım
Kaçta gidiyo gı işe.E napcan benim bey 9bucukta anca gelir üst değiştirmesi nefes alması derken 10da anca. beyim 11 buçuk gibi de uyuyor. Ben 3 4 bazen 5te uyuyorum
Kizlar ne cok yazmissiniz hey masallahbutun hepsini okuyamadim eve gidince okuycam KVdeyim kadin beni gorunce hemen yaprak sarmasi yapalim diyo dun toplamis tazecik hayirda diyemedim
Bizimki sarcaz tazecik yicek dolaba koydurtmuyo ama ben bugun fazla sardim evime goturcem yarindan itibaren temizlige girisiyorum zor olur sen yemek yap gonder bana dedim KVBende annem gidince sariyorum boyun fıtığın dan ameliyat olduydu yorulmasin diye sarıp dondurucuya koyuyoruz.
Off o ne ya. Saka gibi ne iş yapıyodu ttlm07:50 de evden çıkıyor. 08:30 da is başı
Valla seninki akilli hee sen onunla bas edemezsin yonteme bak ruj konrolu el opturme:)))))Deli kızım bunlar şuursuz benmki ayol :)) çok sinir bozucu oluyo ama o anda. Benmkinin ruj a alerjisi var canm bi tarafları kaşınıyogizli sürünce de görüyo tabi kapıdan çıkarken elini öptürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?