Gebe kalamayanlar buraya.....

Wuh uleen porselen de yaparmıııış helal sana bende sinir olsam da kıyamıyom napiim kötü olacağıma taviz veriyorum ama her zaman olmaz tabi kusura bakmasın yani
Heee o porseleni sifatimda kirdi amasimdi dugune giderken bi fondoten bi rimelle eyelinerle bitiriyom ona bile ters bakiyo bende diyorum kocacim senin kizican biseyi yapmamki beeeen!peeeeehhh

Heee o porseleni sifatimda kirdi amasimdi dugune giderken bi fondoten bi rimelle eyelinerle bitiriyom ona bile ters bakiyo bende diyorum kocacim senin kizican biseyi yapmamki beeeen!peeeeehhh

Ayyy aynı benm laflarım inanki Seni üzecek laf getirecek bişey yapmıyorum ki zaten ben fazla makyajı sevmem de yapmam da biliyon falan diyorum da o anlıyo benm ne yapmaya çalıştığımı ama çok sık boğaz ediyo beni bide başımda dikelip bekliyo psikolojik baskı uyguluyo yapmiim diye o zamanda benm cinler tepeme çıkıyo yalnız

Anaaa ayni dun dugune giderken eyeliner yapiyodum dikildi tepeme dyoki kolumu koluna vurcam mahvetcem yuzunu diyo valla korkudan baska odaya gittim:)))

benim doktor direk 3lü yaptırdı bakalım sonuç için arıcak bu hafta ayrıntılıyla ilgili bişey söylemedi ama büyük ihtimalle gelecek randevuda sokar ayrıntılıya 5.ayda yapılıyormuş cunku o :)
Ayy hadi hayirlisi bende 4 lu yaptircam guzel cikar insallah sonuclarimiz :))

Anaaa ayni dun dugune giderken eyeliner yapiyodum dikildi tepeme dyoki kolumu koluna vurcam mahvetcem yuzunu diyo valla korkudan baska odaya gittim:)))

Deli kızım bunlar şuursuz benmki ayol :)) çok sinir bozucu oluyo ama o anda. Benmkinin ruj a alerjisi var canm bi tarafları kaşınıyo gizli sürünce de görüyo tabi kapıdan çıkarken elini öptürüyo

Kizlar ne cok yazmissiniz hey masallah butun hepsini okuyamadim eve gidince okuycam KVdeyim kadin beni gorunce hemen yaprak sarmasi yapalim diyo dun toplamis tazecik hayirda diyemedim

Bende annem gidince sariyorum boyun fıtığın dan ameliyat olduydu yorulmasin diye sarıp dondurucuya koyuyoruz.

Bende annem gidince sariyorum boyun fıtığın dan ameliyat olduydu yorulmasin diye sarıp dondurucuya koyuyoruz.
Bizimki sarcaz tazecik yicek dolaba koydurtmuyo ama ben bugun fazla sardim evime goturcem yarindan itibaren temizlige girisiyorum zor olur sen yemek yap gonder bana dedim KV

Valla seninki akilli hee sen onunla bas edemezsin yonteme bak ruj konrolu el opturme:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…