Gebe kalamayanlar buraya.....

Valla seninki akilli hee sen onunla bas edemezsin yonteme bak ruj konrolu el opturme:)))))
Bizimki de bana alıp kendi getiriyo. Yani evlenmeden önce almştı. Abuk subuk sacma span seyler. Yok çatlayan oje flan. Satıcı hatun bakmş bu bi seyden anlamıyo. Ne var ne yok satmş ama rujumu çok beğenmiştim. Bi daha da görmedik zati

Beyaz eşya satışında . evet maalesef çalışma saatleri uzun 45 50 dakika yol var. Birbirimizi goremiyoruz desek yeri var
Allah yardmcınz olsun valla zor yani. 7 bucukta başladm 4de çktm her yerim dökülüyo resmen. Gerci bi öğle arası 45 dk oturmuşumdur ama yine de çalışma saatim az. Kolay gelsin valla.

Iyi adam seni dusunuyo isteee ..ama hersey evlenmeden once tabi...bizimkide guller cicekler simdi tikkk yook

Iyi adam seni dusunuyo isteee ..ama hersey evlenmeden once tabi...bizimkide guller cicekler simdi tikkk yook

Ayy evet yaa benmki de kırmızı ışıkta bile durunca çiçek alırdı yılbaşında taç alıp başıma takmıştı ayyy ne güzeldi o günleeer Gerçi özel günlerde yine yapar unutmaz falan ama eskiden durduk yerde yapardı :))

Kizlar benim yumurtlamam ayin yirmi bir yirmi ikisi gibi oldu baya gec yani . adetten uc gun once falan . kanda 1.3 cikti gec dollenmenin kanda cikmama ihtimali var mi ki.

kızlar size danışmam gerekiyor bn kürtaj olalı 14 gün oldu hala kanamam var hareket etmeğe korkuyorum.dr aradım çarşamba gel geçmezse dedi.böyle bişi yaşayan var mı?korkmaya başladım ben. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…