- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.361
Hadi az kalmis kiiizzzzAllah izin verirse perşembe. Aaaa ben de gördüm seniiiii güzel hatun
Off o ne ya. Saka gibi ne iş yapıyodu ttlm
Bizimki de bana alıp kendi getiriyo. Yani evlenmeden önce almştı. Abuk subuk sacma span seyler. Yok çatlayan oje flan. Satıcı hatun bakmş bu bi seyden anlamıyo. Ne var ne yok satmşValla seninki akilli hee sen onunla bas edemezsin yonteme bak ruj konrolu el opturme:)))))
Allah yardmcınz olsun valla zor yani. 7 bucukta başladm 4de çktm her yerim dökülüyo resmen. Gerci bi öğle arası 45 dk oturmuşumdur ama yine de çalışma saatim az. Kolay gelsin valla.Beyaz eşya satışında . evet maalesef çalışma saatleri uzun 45 50 dakika yol var. Birbirimizi goremiyoruz desek yeri var
Makarna üstüne mantı sosu şiddetle tavsiye edilir
E napcan benim bey 9bucukta anca gelir üst değiştirmesi nefes alması derken 10da anca. beyim 11 buçuk gibi de uyuyor. Ben 3 4 bazen 5te uyuyorum
Valla seninki akilli hee sen onunla bas edemezsin yonteme bak ruj konrolu el opturme:)))))
AfiyetttttVala ben sarımsaklı yoğurt yaptım üzerine de tereyağıyla nane kızdırdım bayılıyorum böyle olunca yedim gitti ooh miss
Iyi adam seni dusunuyo isteee ..ama hersey evlenmeden once tabi...bizimkide guller cicekler simdi tikkk yookBizimki de bana alıp kendi getiriyo. Yani evlenmeden önce almştı. Abuk subuk sacma span seyler. Yok çatlayan oje flan. Satıcı hatun bakmş bu bi seyden anlamıyo. Ne var ne yok satmşama rujumu çok beğenmiştim. Bi daha da görmedik zati
Ben bu aralar o kadar dayanamıyorum vala dün bi baktım telefon elimde yan yatıyom
Iyi adam seni dusunuyo isteee ..ama hersey evlenmeden once tabi...bizimkide guller cicekler simdi tikkk yook
Allah yardmcınz olsun valla zor yani. 7 bucukta başladm 4de çktm her yerim dökülüyo resmen. Gerci bi öğle arası 45 dk oturmuşumdur ama yine de çalışma saatim az. Kolay gelsin valla.
Senin bi tane bebis var mi?Oglusum uyudu bizde cay tv devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?