Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar size danışmam gerekiyor bn kürtaj olalı 14 gün oldu hala kanamam var hareket etmeğe korkuyorum.dr aradım çarşamba gel geçmezse dedi.böyle bişi yaşayan var mı?korkmaya başladım ben. (
Canim benim gecmis olsun korkma dua et ve git bence beklemeden. Neden dustu bebeğin kuzum

Canm benm yaa kıyamam sana üzülme rabbim bi daha nasip eder inşaallah. Umarım kötü bi durum yoktur tatlım sıkma canını e mi

Canm benm yaa kıyamam sana üzülme rabbim bi daha nasip eder inşaallah. Umarım kötü bi durum yoktur tatlım sıkma canını e mi
arkadaşım psikolojik olarak kendimi biraz topladım ama inan kan kaybından bembeyaz kaldım .Sonra içimde korku yine bir müdahale yapılcak mı diye (

arkadaşım psikolojik olarak kendimi biraz topladım ama inan kan kaybından bembeyaz kaldım .Sonra içimde korku yine bir müdahale yapılcak mı diye (

Hay Allah yaa ne kadar da sevinmiştik haber verdiğin gün demi Tamam işte toparlan aynen bak düşüğün arkası çabuk olur derler benm ablam 2 ay sonraydı sanırım tekrar hamile kaldı çok şükür sağ salim doğurdu. Senin de öyle olur inşaallah kötü düşünüp bide bu yönden kendini yıpratma canm benm..

amin cnm çok zor gerçekten.kürtaj olmadım ama düşükten sonra 10 gün kanamam oldu benim de hem de baya yoğum şekilde

ewt canım sizinle paylaşmıştım ilk bekleyişimi ilk sevincimi allah inşallh bana da tüm isteyenlere nasip eder sağlıklı bebekler

Canim iyiym cok sukur bebiste iyi sukurler olsun, sen nasilsin tatlim gorunmuyon pek

kalb atışları duyulmadı canım ölmüş karnımda(acil müdahale ettiler maalesef kaybettim(

ewt canım sizinle paylaşmıştım ilk bekleyişimi ilk sevincimi allah inşallh bana da tüm isteyenlere nasip eder sağlıklı bebekler
Canim bende bir gun yasamistim.annelik sevincini bir gun de olsa anlayabiliyorum yaşadıklarını. Allah beterinden korusun. Kucagina alıp kaybetmek cok zordur hep sukredelim halimize.

Kizlar sat mart 25 bu ayin 22 si gibi yumurtladim ben eminim yumurtlama tarihimden cok belirgin seffaf ve beyaz akıntı oldu biz 21 si ve 24unde iliski yasamisiz. Beta hcg degeri 1.3 cikti dokuz gündür adet yok acaba erken mi ki ya kanda ondan mi çıkmadı

Canim bende bir gun yasamistim.annelik sevincini bir gun de olsa anlayabiliyorum yaşadıklarını. Allah beterinden korusun. Kucagina alıp kaybetmek cok zordur hep sukredelim halimize.
ewt canım allah daha kötü acıları yaşatmasın inşallh (bn de şu an fobi oluştu dr daki muyane yatağından bile korkuyorum kanama da sürüyor telaşlandım

kızlar bi de affederiniz kontrol alltan mı yapılıyo karından mı??alltansa agda nasıl yapcam benkanı gördükçe içim kalkıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…