- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.381
Canim benim gecmis olsun korkma dua et ve git bence beklemeden. Neden dustu bebeğin kuzumkızlar size danışmam gerekiyor bn kürtaj olalı 14 gün oldu hala kanamam var hareket etmeğe korkuyorum.dr aradım çarşamba gel geçmezse dedi.böyle bişi yaşayan var mı?korkmaya başladım ben.(
kalb atışları duyulmadı canım ölmüş karnımdaCanim benim gecmis olsun korkma dua et ve git bence beklemeden. Neden dustu bebeğin kuzum
Gecmis olsun.doktora git canimkalb atışları duyulmadı canım ölmüş karnımda(acil müdahale ettiler maalesef kaybettim (
zaten geçen hafta gitmiştim de sorun yok kanama normal dedi ama hala geliyor dr çarşamba gel dedi devam ederse korkuyorum ilk bebeğim olcaktı başıma neler geldi alllah bu acıyı hem duygusal hem bedensel olarak kimseye yaşatmasınGecmis olsun.doktora git canim
zaten geçen hafta gitmiştim de sorun yok kanama normal dedi ama hala geliyor dr çarşamba gel dedi devam ederse korkuyorum ilk bebeğim olcaktı başıma neler geldi alllah bu acıyı hem duygusal hem bedensel olarak kimseye yaşatmasın(
arkadaşım psikolojik olarak kendimi biraz topladım ama inan kan kaybından bembeyaz kaldım .Sonra içimde korku yine bir müdahale yapılcak mı diyeCanm benm yaa kıyamam sana üzülme rabbim bi daha nasip eder inşaallah. Umarım kötü bi durum yoktur tatlım sıkma canını e mi
arkadaşım psikolojik olarak kendimi biraz topladım ama inan kan kaybından bembeyaz kaldım .Sonra içimde korku yine bir müdahale yapılcak mı diye(
arkadaşım psikolojik olarak kendimi biraz topladım ama inan kan kaybından bembeyaz kaldım .Sonra içimde korku yine bir müdahale yapılcak mı diye(
amin cnm çok zor gerçekten.kürtaj olmadım ama düşükten sonra 10 gün kanamam oldu benim de hem de baya yoğum şekildezaten geçen hafta gitmiştim de sorun yok kanama normal dedi ama hala geliyor dr çarşamba gel dedi devam ederse korkuyorum ilk bebeğim olcaktı başıma neler geldi alllah bu acıyı hem duygusal hem bedensel olarak kimseye yaşatmasın(
ewt canım sizinle paylaşmıştım ilk bekleyişimi ilk sevincimi allah inşallh bana da tüm isteyenlere nasip eder sağlıklı bebeklerHay Allah yaa ne kadar da sevinmiştik haber verdiğin gün demiTamam işte toparlan aynen bak düşüğün arkası çabuk olur derler benm ablam 2 ay sonraydı sanırım tekrar hamile kaldı çok şükür sağ salim doğurdu. Senin de öyle olur inşaallah kötü düşünüp bide bu yönden kendini yıpratma canm benm..
hadi ya normal o zmn benimki deamin cnm çok zor gerçekten.kürtaj olmadım ama düşükten sonra 10 gün kanamam oldu benim de hem de baya yoğum şekilde
Canim iyiym cok sukur bebiste iyi sukurler olsun, sen nasilsin tatlim gorunmuyon pek
kalb atışları duyulmadı canım ölmüş karnımda(acil müdahale ettiler maalesef kaybettim (
Canim bende bir gun yasamistim.annelik sevincini bir gun de olsa anlayabiliyorum yaşadıklarını. Allah beterinden korusun. Kucagina alıp kaybetmek cok zordur hep sukredelim halimize.ewt canım sizinle paylaşmıştım ilk bekleyişimi ilk sevincimi allah inşallh bana da tüm isteyenlere nasip eder sağlıklı bebekler
ewt canım allah daha kötü acıları yaşatmasın inşallhCanim bende bir gun yasamistim.annelik sevincini bir gun de olsa anlayabiliyorum yaşadıklarını. Allah beterinden korusun. Kucagina alıp kaybetmek cok zordur hep sukredelim halimize.
kırmızı et kuru üzüm ve pekmez takviyesi yap canım. ama mutlaka doktora da bi görünhadi ya normal o zmn benimki de(
etle aram yok ama pekmez ve üzümü yemeye çalışıyorum canım.kırmızı et kuru üzüm ve pekmez takviyesi yap canım. ama mutlaka doktora da bi görün
Cnm bi de c vitamini de tüket. Demir emilimini hızlandırıyor. Limonata yeşil biber falan yemeye çalış. Tekrar cok geçmiş olsunetle aram yok ama pekmez ve üzümü yemeye çalışıyorum canım.
sağol canım benimm allah razı olsunCnm bi de c vitamini de tüket. Demir emilimini hızlandırıyor. Limonata yeşil biber falan yemeye çalış. Tekrar cok geçmiş olsun
Bana alttan yapar gibi geldi ttlm. Eşine rica et traş bıçağı ile o alsn artkkızlar bi de affederiniz kontrol alltan mı yapılıyo karından mı??alltansa agda nasıl yapcam benkanı gördükçe içim kalkıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?