Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar size danışmam gerekiyor bn kürtaj olalı 14 gün oldu hala kanamam var hareket etmeğe korkuyorum.dr aradım çarşamba gel geçmezse dedi.böyle bişi yaşayan var mı?korkmaya başladım ben. (

Canım kanaman çok mu . benim kurtajdan sonra 2 3 hafta falan kanama olduydu ama öyle çok değildi .

merhabalar herkese ben uzun zamandan beri sitedeki paylaşımlara göre sizlerin yasadıkları ve bilgilere göre yaklasık bir senedir gözlemledim.ama bugun yazmam nasip oldu ve gerekti...
bayanlar ben 20 aylık evliyim ve bir senedir çocuk düşünüyoruz.ben de polikistik over var ben bunu bekarlıgımdan biliyorum ablamda da vardı o yumurta catlatma ile gebe kalmıstı.ben gittiğim işin ehli güvendiğim iki doktordan da bana sende bişey yok küçük kistcikler var ve onlara mudahale edemıyoruz sadece zayıflaman lazım kendılıgınden de kalırsın dedıler ama zaman zaman hormonlarım kötü de cıkardı son 3 aydır 28 gunde bir adet görüyorum.önceleri düzensizdi ve doktorların verdikleri ilacları bırakalı birkac aydan fazla oldu.en son progestoren kullandıgımda ara kanamaları cok yasadıgım için kendi kendime terkettim bulundugu msehirde cok iyi doktorlar yok.eşiminde bayan doktor takıntısı var
sadete gelecek olursam bu ay adetim 3 gün gecikti bende bişey yokur diye ilişkiyi girdiğimde dün ilişkiyle beraber pembemsi kanama gibi geldi cok korktum sonrasında biraz daha geldi az önce baktım hiçbişey yok ama agrım var sanki adet sancısı gibi kızlar nolur bana acil cevap verin doktra gidip kan veriyim mi birkac saat daha gelir gelmez diye bekliyim mi?
bu ay ruyamda da hamile oldugumu gördüm.evdeki idrar testinden 2 tane yaptım biri adet tarihmden önceydi biride adet olacagım gün yaptım ve negatif cıktı.bana cevap verin hemen olur mu

Mrb canm.. bn brz bekle derm cnkü adet eciknce ilşki sırasnda geleblio bnmdd öle olrdu aksama kdr bkle derm söklmzsn bi doktra gdrsn

canım bence vakit kaybetmeden git kan ver eğer birşey öıkmazsa doktora gidersin takipte ol bence

Doktora gitmen en dogrusu cnm ama bence bu süre zarfında birlikte olmaya da ara ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…