Gebe kalamayanlar buraya.....

Gunaydn kızlar ya bse sorcm bnm dne kdr gögsmde dokununca hafif hassasiyt vrdı ama bu sbh yk denlck kdr az bi anda ndn kaybldkı endişelnmye basladm

gunaydin canim
benim kizimda gogusdeki hassasiyet dogurana kadar vardi
oglumdaysa sadece 2-3 hafta surmustu
yani endiselenecek bir sey yoktur bence
Blmiorm ki ya.. bnm önceki yavrmda kızmdada vrdı cktu yani bunda pk yk bgn fzla oluo bgn az fzla degnce el degmyck gbide deil yani bgmde sadece uclarnda ck ck hafif vr aklma takldı..

Blmiorm ki ya.. bnm önceki yavrmda kızmdada vrdı cktu yani bunda pk yk bgn fzla oluo bgn az fzla degnce el degmyck gbide deil yani bgmde sadece uclarnda ck ck hafif vr aklma takldı..
belki cinsiyyet farki vardir canim benimki gibi oluyodur uzme sen kendini
her seyi kafamiza taka taka bu hale gelmedik mi zaten

belki cinsiyyet farki vardir canim benimki gibi oluyodur uzme sen kendini
her seyi kafamiza taka taka bu hale gelmedik mi zaten
Ne bileym ya dun aksm stresli bi olay yasdm hafif.bi bayglk gecrdm snra kndmi toparldm hmn bebegm içn.. snrada korku bastı işte bebegme bse oldmki die.. Allah korusn bebege bse oldgu zmn gebelk belrtlri gerilrmş byrdse okumştm onu duydgmdn beri gögslermi kntrl eder oldm.. pskolojm hp bozldu

ben de oyleydim ikinci bebekte ya mide bulantim azalir azalmaz doktora kosardim bi sey mi oldu acaba diye
iste demek ki gercekten sakinan goze cop batiyomus
insan her ne kadar bu sefer her seyi kafama takmicam dese de basina kotu olaylar gelince daha da tedirgin oluyo
doktor kontrolun ne zaman canimbu kadar uzuleceksen bi ultrasona gir de rahatla bence

arkadaslar tarlusalla hamile kalanlar varmı aranızda.. lütfen biri cevap versin

Yardımcı ol.mayı isterdim fakat hiç duymadım söktürücü hapla hamile kalanı.
inşallah olabilir diyelim ama Allah kerimdir..

Ayn 22sinde cnm. servsle gtmem lazm bi 15-20dakika suruo yol bde dusk riskm vrdı bnm servste ck sarsıo esm brkck anca sbh kndi arabamzla. Bnm dktrda ters brz bunun içn mi geldn der.. dha 2hfta once grdm hersy iyi demşti. Ya bde nasp olmaynca olmuo abbm nasp etmedktn snra hergnde ultrasna grsk naspten bi adın ötesne geclmio. bnm yavrm 7ay ck saglklydı hç bi sorunu yktu aklımda zerre ktü bse glmzdi.. nldu 7aylkkn kaza gecrdm karnmda öldü kmn aklna gelrdi.. korkuln üş hayrlı olrmş derlr brzda öle avutuorm kndmi

Yardımcı ol.mayı isterdim fakat hiç duymadım söktürücü hapla hamile kalanı.
inşallah olabilir diyelim ama Allah kerimdir..
öyle tabiki.. ben söktürücü kullanıyodum hap bitti 1o güngecti gelmedi. 4 gün önce damla damla kanamam geldi.. ne oldugunu anlayamadım.. yarın doktora gidicem de cok korkuyorum kötü bişey cıkar diye..

dogru soyluyorsun canim
benim de kuzumun hic bir sorunu yoktu offf
senin de hikayen cok zormus
neyse iyi dusunelim iyi olsun dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…