- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.421
gunaydin canimGunaydn kızlar ya bse sorcm bnm dne kdr gögsmde dokununca hafif hassasiyt vrdı ama bu sbh yk denlck kdr azbi anda ndn kaybldkı endişelnmye basladm
Blmiorm ki ya..gunaydin canim
benim kizimda gogusdeki hassasiyet dogurana kadar vardi
oglumdaysa sadece 2-3 hafta surmustu
yani endiselenecek bir sey yoktur bence
doktor bu hafta dolu full o yüzden haftaya salı canım :))Maşallahhh. Sen ne zaman gitcen doktora e git artk yani ttlm
belki cinsiyyet farki vardir canim benimki gibi oluyodur uzme sen kendiniBlmiorm ki ya..bnm önceki yavrmda kızmdada vrdı cktu yani bunda pk yk bgn fzla oluo bgn az fzla degnce el degmyck gbide deil yani bgmde sadece uclarnda ck ck hafif vr aklma takldı..
Ne bileym yabelki cinsiyyet farki vardir canim benimki gibi oluyodur uzme sen kendini
her seyi kafamiza taka taka bu hale gelmedik mi zaten
ben de oyleydim ikinci bebekte ya mide bulantim azalir azalmaz doktora kosardim bi sey mi oldu acaba diyeNe bileym yadun aksm stresli bi olay yasdm hafif.bi bayglk gecrdm snra kndmi toparldm hmn bebegm içn.. snrada korku bastı işte bebegme bse oldmki die.. Allah korusn bebege bse oldgu zmn gebelk belrtlri gerilrmş byrdse okumştm onu duydgmdn beri gögslermi kntrl eder oldm.. pskolojm hp bozldu
arkadaslar tarlusalla hamile kalanlar varmı aranızda.. lütfen biri cevap versin
Ayn 22sinde cnm. servsle gtmem lazm bi 15-20dakika suruo yol bde dusk riskm vrdı bnm servste ck sarsıoben de oyleydim ikinci bebekte ya mide bulantim azalir azalmaz doktora kosardim bi sey mi oldu acaba diye
iste demek ki gercekten sakinan goze cop batiyomus
insan her ne kadar bu sefer her seyi kafama takmicam dese de basina kotu olaylar gelince daha da tedirgin oluyo
doktor kontrolun ne zaman canimbu kadar uzuleceksen bi ultrasona gir de rahatla bence
öyle tabiki.. ben söktürücü kullanıyodum hap bitti 1o güngecti gelmedi. 4 gün önce damla damla kanamam geldi.. ne oldugunu anlayamadım.. yarın doktora gidicem de cok korkuyorum kötü bişey cıkar diye..Yardımcı ol.mayı isterdim fakat hiç duymadım söktürücü hapla hamile kalanı.
inşallah olabilir diyelim ama Allah kerimdir..
dogru soyluyorsun canimAyn 22sinde cnm. servsle gtmem lazm bi 15-20dakika suruo yol bde dusk riskm vrdı bnm servste ck sarsıoesm brkck anca sbh kndi arabamzla. Bnm dktrda ters brz bunun içn mi geldn der.. dha 2hfta once grdm hersy iyi demşti. Ya bde nasp olmaynca olmuo abbm nasp etmedktn snra hergnde ultrasna grsk naspten bi adın ötesne geclmio. bnm yavrm 7ay ck saglklydı hç bi sorunu yktu aklımda zerre ktü bse glmzdi.. nldu 7aylkkn kaza gecrdm karnmda öldü kmn aklna gelrdi.. korkuln üş hayrlı olrmş derlr brzda öle avutuorm kndmi
Artık kan verme daha doooogru doktora bakimKizlaarrr Günaydındün yeniden vedigim kan sonucumun raporunu okudum şimdi bu saatte gözümü açar açmaz;-) veeeee 1035 den 12803 e yükselmiş yuppiiiiiii
İyi dusnmeye calısıormda canm işte.. artk strestn kafmda yaralr ckmya basladı..dogru soyluyorsun canim
benim de kuzumun hic bir sorunu yoktu offf
senin de hikayen cok zormus
neyse iyi dusunelim iyi olsun dimi ama
ayy evet dimi 5 günde 12803 olmuş :)) yüzsüzlük yapmayım ama haftaya salı mecbur doktor randevum beklemedeyimArtık kan verme daha doooogru doktora bakim
baska bir belirtin yok mu canim?mesela uyku mide bulantisi falan?bunlarda da kesilme var mi?İyi dusnmeye calısıormda canm işte.. artk strestn kafmda yaralr ckmya basladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?